Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
KAJLA napisał:
jest to firma jednoosobowa narazie . i szukam info bo nie chce popelnic gafy

Moje znajome fakturują roznie. Jedna pracuje sama i fakturuje 280 + mva. Inna ma firme AS i pracownice i za godz fakturuje od 320kr do 360. Oczywiscie stara sie ustalac cene na wszystkie zlecenia, bo jest to korzystniejsze dla niej niz stawka godz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
kaska kowalska
(KAJLA)
Wiking
dzieki wielkie za info . pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
witam. pracuje u polaka który ma firmę jednoosobowa zalozona tutaj w norwegii. wystawia on faktury 160kr za godz + mva. czy z takiej stawki za godz mozna utrzymac firme??? jakie sa stawki np w oslo? robimy wszystko plytki budowlanka i wykonczenia i wszystko w tej samej cenie. czy ta stawka nie jest zbytnio zanizona?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
witam. pracuje u polaka który ma firmę jednoosobowa zalozona tutaj w norwegii. wystawia on faktury 160kr za godz + mva. czy z takiej stawki za godz mozna utrzymac firme??? jakie sa stawki np w oslo? robimy wszystko plytki budowlanka i wykonczenia i wszystko w tej samej cenie. czy ta stawka nie jest zbytnio zanizona?
no wez kurwa nie pierdol
to ile wam placi 70 na godzine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Czyli robisz na czarno....
160 +mva ? A wypie....
Do polski a nie rynek psuć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
malec11 napisał:
a za 5pln na godzine plus vat utrzymasz w PL firme??? pierdolnij sie kurwa w leb debilu!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
Yatsek napisał:
malec11 napisał:
a za 5pln na godzine plus vat utrzymasz w PL firme??? pierdolnij sie kurwa w leb debilu!!!!!

sam sie pierdolnij w leb frajerze jebany. zebys zdechl przy najblizszej okazji. nie pisze tego po to zeby sluchac wyzwisk skurwysynie jeden tylko po to zeby sie dowiedziec jak tu wyglada sytuacja poniewaz jestem tu od 3 miesiacy i chcialem wiedziec jak to sie tu ma bo slyszalem wlasnie o duzo wiekszysz stawkach rozumiesz cpunie jeden? typowy z Ciebie zawisły skurwysyn który zamiast odpowiedziec normalnie to rzuca debilami. przypomnij sobie zaszczuty psie jak wygladaly twoje pierwsze miesiace tu w norwegii i czy nie potrzebowales odpowiedzi na jakiies pytania debilu. pPO DRUGIE TO NIE JA KURWO USTALAM STAWKE SZEFA TYLKO JA U NIEGO PRACUJE A ZE JESTES DEBIL TO TEGO NIE ZROZUMIALES. JA PYTAM CZY TO JEST MOZLIWE BO WIDZIALEM NIE JEDNA FAKTURE WYSAWIONA PRZEZ NIEGO. JAK NIE POTRAFISZ POOMOC TO SPIERDALAJ FRAJERZE JEBANY SE KONIA ZWALIC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
płaci po 80 kr ale na czarno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów