Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
292 Posty
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
malec11 napisał:
Yatsek napisał:
malec11 napisał:
witam. pracuje u polaka który ma firmę jednoosobowa zalozona tutaj w norwegii. wystawia on faktury 160kr za godz + mva. czy z takiej stawki za godz mozna utrzymac firme??? jakie sa stawki np w oslo? robimy wszystko plytki budowlanka i wykonczenia i wszystko w tej samej cenie. czy ta stawka nie jest zbytnio zanizona?
a za 5pln na godzine plus vat utrzymasz w PL firme??? pierdolnij sie kurwa w leb debilu!!!!!

sam sie pierdolnij w leb frajerze jebany. zebys zdechl przy najblizszej okazji. nie pisze tego po to zeby sluchac wyzwisk skurwysynie jeden tylko po to zeby sie dowiedziec jak tu wyglada sytuacja poniewaz jestem tu od 3 miesiacy i chcialem wiedziec jak to sie tu ma bo slyszalem wlasnie o duzo wiekszysz stawkach rozumiesz cpunie jeden? typowy z Ciebie zawisły skurwysyn który zamiast odpowiedziec normalnie to rzuca debilami. przypomnij sobie zaszczuty psie jak wygladaly twoje pierwsze miesiace tu w norwegii i czy nie potrzebowales odpowiedzi na jakiies pytania debilu. pPO DRUGIE TO NIE JA KURWO USTALAM STAWKE SZEFA TYLKO JA U NIEGO PRACUJE A ZE JESTES DEBIL TO TEGO NIE ZROZUMIALES. JA PYTAM CZY TO JEST MOZLIWE BO WIDZIALEM NIE JEDNA FAKTURE WYSAWIONA PRZEZ NIEGO. JAK NIE POTRAFISZ POOMOC TO SPIERDALAJ FRAJERZE JEBANY SE KONIA ZWALIC.

moje poczatki???? 195nok, 12%fp i auto... to bylo kilka lat kilka firm temu.... nie zanizalem nigdy stawek u siebie w branzy!!! Wy nowi zawsze musicie cos spierdolic!!! albo na czarno!! albo za psie pieniadze robic!! zobacz ile wszystko w kolo kosztuje... w PL moze to i majatek ale tutaj to kurwa ledwo na waciki wystarcza ta Twoja kasa... robisz sobie i innym krzywde pracujacac za tak malo!!!! ogarnij sie... do sklepu po chleb chyba wychdzisz, to masz chyba porownanie, co?? masz mozg?? rob z niego uzytek!!

Nie przetlumaczysz zadnemu idiocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Jacek,sa rozne stawki w roznychbranzach,nieprawdaz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
malec11 napisał:
a i tu gdzie ja pracuje elektryk norweski wystawia faktury za 400kr za godz to napewno polakom daja 600kr hehe. ciekawe gdzie to moze mnie zatrudnicie u siebie co? albo dacie namiary do waszych firm to sie zatrudnie co????????????? ktorys sluzy pomoca??????????? umie budowac domy tarasy wykonczenia w srodku i na zewnatrz jestem dokladny. do krytykowania było dużo osób zobaczymy ile sie znajdzie do pomocy teraz???????????
dokumenty poswiadczajace zawod oraz swobodne porozumiewanie sie najlepiej norweskim ewentualnie angielskim i nikogo nie musisz pytac kto ile ma na godzine...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
2013 napisał:

stawki, ktore sa prawnie regulowane.
Jelen zawsze bedzie jeleniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
do sklepu po chleb owszem wychodzi, na niedziele ziemniaka jeszcze kupi, a tak jedzenie to co w walizkach(zupki konserwy) i zamrażalnik pełny z polski leży, woda w kranie pitna i co tu kupować

80nok *12h= 960nok +soboty i wypłate biorą ponad 20tys na rączke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
To juz jest druga strona medalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
gosc wyraznie pisze o budowlance... wiec jak na firme mozna kurwa 160 + moms brac??? no kurwa jak??? 500-600 biora firmy norweskie... wiec to juz nawet nie dumping norwegow ale i dumping litwinow!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
anders b. napisał:
80nok *12h= 960nok +soboty i wypłate biorą ponad 20tys na rączke
a mozna miec tak samo pracujac 37,5 w tygodniu.... no mozna.. ale po co??? co pozniej zrobic z czasem wolnym heh....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Breivik,ty od tych konserw i chinskich zupek to masz niezle mozg zryty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów