Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
2013 napisał:
Breivik,ty od tych konserw i chinskich zupek to masz niezle mozg zryty nie jem zupek chińskich bo niezdrowe i nie lubie konserw no chyba że rybke a mózg mam na tyle zryty ze jakbym miał pracować za 80 czy 100nok to wracam do PL

p.s jeszcze jakaś aluzja do mnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
f f
(malec11)
Wiking
yatsek napisal;
moje poczatki???? 195nok, 12%fp i auto... to bylo kilka lat kilka firm temu.... nie zanizalem nigdy stawek u siebie w branzy!!! Wy nowi zawsze musicie cos spierdolic!!! albo na czarno!! albo za psie pieniadze robic!! zobacz ile wszystko w kolo kosztuje... w PL moze to i majatek ale tutaj to kurwa ledwo na waciki wystarcza ta Twoja kasa... robisz sobie i innym krzywde pracujacac za tak malo!!!! ogarnij sie... do sklepu po chleb chyba wychdzisz, to masz chyba porownanie, co?? masz mozg?? rob z niego uzytek!!

i co ty czlowieku pierdolisz i porownojesz kilka lat wstecz do tych czasow???? pierdolniety na glowe jestes czy co? porownujesz te czasy teraz w ktorych norwegie zalali polacy litwini i do tego od tamtego roku bulgarzyi rumuni do poczatkow????? pierdolniety jestes. udalo ci sie bo przyjechales wczesniej jak jak nie bylo tylu ludzi. wtedy stawki byly inne i teraz sa inne. przez kilka lat wyrobiles sobie marke i kurwa normalne ze ci pensji nie obnizaja tylko podwyzaja . to jest logiczne kurwa dla kazdego czlowieka ale widocznie nie dla debila. juz ci pisalem ze to nie ja zanizam ta stawke. co to kurwa zmieni jak ja to rzuce bo tobie sie to nie podoba? na moje miejsce przyjda inni. tu gdzie ja robie to jest wiecej litwinow niz polakow robimy 150 km od oslo i te kurwy maja jeszcze mniejsze stawki i co kurwa mam im zrobic pozabijac? pajac jestes bo sie chwalisz ze masz tak dobrze tylko spojrz kiedy ty zaczales jak tu potrzebowali pracownikow i dawali duze stawki a nie teraz jak kraj jest zalewany nowymi nacjami. przemysl to co piszesz moze a pozniej kurwa komentuj ok? ja tez kurwa na budowie w polsce 7 lat temu mialem na wejscie 15 zl na godz a po 3 miesiacach 18 zl ale teraz mi kurwa w polsce znajdz takiego co ci da na przyjecie cwaniaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
malec11 napisał:
yatsek napisal;
moje poczatki???? 195nok, 12%fp i auto... to bylo kilka lat kilka firm temu.... nie zanizalem nigdy stawek u siebie w branzy!!! Wy nowi zawsze musicie cos spierdolic!!! albo na czarno!! albo za psie pieniadze robic!! zobacz ile wszystko w kolo kosztuje... w PL moze to i majatek ale tutaj to kurwa ledwo na waciki wystarcza ta Twoja kasa... robisz sobie i innym krzywde pracujacac za tak malo!!!! ogarnij sie... do sklepu po chleb chyba wychdzisz, to masz chyba porownanie, co?? masz mozg?? rob z niego uzytek!!

i co ty czlowieku pierdolisz i porownojesz kilka lat wstecz do tych czasow???? pierdolniety na glowe jestes czy co? porownujesz te czasy teraz w ktorych norwegie zalali polacy litwini i do tego od tamtego roku bulgarzyi rumuni do poczatkow????? pierdolniety jestes. udalo ci sie bo przyjechales wczesniej jak jak nie bylo tylu ludzi. wtedy stawki byly inne i teraz sa inne. przez kilka lat wyrobiles sobie marke i kurwa normalne ze ci pensji nie obnizaja tylko podwyzaja . to jest logiczne kurwa dla kazdego czlowieka ale widocznie nie dla debila. juz ci pisalem ze to nie ja zanizam ta stawke. co to kurwa zmieni jak ja to rzuce bo tobie sie to nie podoba? na moje miejsce przyjda inni. tu gdzie ja robie to jest wiecej litwinow niz polakow robimy 150 km od oslo i te kurwy maja jeszcze mniejsze stawki i co kurwa mam im zrobic pozabijac? pajac jestes bo sie chwalisz ze masz tak dobrze tylko spojrz kiedy ty zaczales jak tu potrzebowali pracownikow i dawali duze stawki a nie teraz jak kraj jest zalewany nowymi nacjami. przemysl to co piszesz moze a pozniej kurwa komentuj ok? ja tez kurwa na budowie w polsce 7 lat temu mialem na wejscie 15 zl na godz a po 3 miesiacach 18 zl ale teraz mi kurwa w polsce znajdz takiego co ci da na przyjecie cwaniaczku

to sie mosku jezyka ucz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Pracuje ze mna norweg w norweskiej firmie 15 lat ,ten sam pracodawca ,fagbrev i ma 180brutto.
Pokazcie mi tych co tak duzo maja,chetnie pojde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
2013 napisał:
Pracuje ze mna norweg w norweskiej firmie 15 lat ,ten sam pracodawca ,fagbrev i ma 180brutto.

to bylo dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No jaciez nie je..
Fagbrev i 180 w jakim świecie albo zawodzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Swiat-Norwegia,zawod-murarz i to co wypisuja inni piekarze i licealisci az przykro czytac,moge sie jedynie zgodzic z tym ze spawacze ,hydraulicy i elektrycy moga marzyc o wiekszych stawkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jakby debile nie robili po 80 na godzine to i na faktorze musialo byc 300
a tak to ten szef jebie rynek
toz juz Rumuni wiecej wyzebraja dziennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:

Ty chyba po ogolniaku jestes... albo bez zawodu.. albo bez jezyka....
bo nie pisalbys takich glupot....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
To ci powiem tak mieszkam w małej mieścinie,
Ok 20 tys mieszkańców.
Ludzie bez fagbrev tj emigranci itd maja 180-190 .
Ludzie z doświadczeniem i fagbrev 200-230 snekker
Na ciężkim anlegg można liczyć nawet na 260.
Wiec sie pytam gdzie Norweg po 15 latach ma 180kr?
Ma cos z głowa czy moze alko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok