Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Frączek Robert Nowak mariusz.t yaroo68 (4787 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
pewnie z Londynu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
patim napisał:
pewnie z Londynu
moze druga zielona wyspa Dublin?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ludwik trok
(dampo)
Wiking
Witam czy ktoś moze mi to przetłumaczyć tak dosłownie? chce wysłać to o feriepenge www.cba-f.no/feriepengesoknad.aspx
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
dampo napisał:
Witam czy ktoś moze mi to przetłumaczyć tak dosłownie? chce wysłać to o feriepenge www.cba-f.no/feriepengesoknad.aspx

dampo...czy tak cięzko włączyc translatora?no ludzie... przecież to ty chcesz te pieniądze i to ty tam pracujesz nie kto inny...to nie jest tak ze człowiek jest złosliwy,ale trzeba nauczyć się zaradnosci...pracujesz i nie jedo będziesz musiał wypisac i co za każdym razem będziesz bił na forum?ja mimo ,że jestem tu juz trochę to jesli nie rozumiem czegos to radze sobie jakoś sama,nikt za mnie tego nigdy nie robił...tobie się nie chce...checi tylko i wyłącznie...no może znajdzie się mniej złosliwa dusza i ci go przetłumaczy oraz pomoze wypisac zmobilizuj się bo to moze dopiero poczatek wypisywania jakiś wniosków? i co zrobisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ludwik trok
(dampo)
Wiking
fuck ale cwaniak z ciebie polusie!!!! Ale nie ważne podbijam temat tłumacze sobie w translatorze ale on tak tłumaczy.... Czy jest ktoś w stanie pomóc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przy

okazji.skoro

musisz wysylac 'søknad'

o feriepenger,to pewnie trafiles

na tradycyjnie uczciwego,norweskiego pracodawce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
dampo napisał:
fuck ale cwaniak z ciebie polusie!!!! Ale nie ważne podbijam temat tłumacze sobie w translatorze ale on tak tłumaczy.... Czy jest ktoś w stanie pomóc? polus i cwaniak to z ciebie a wiesz czemu?bo to ty szukasz Leszka do pomocy...a pomyśl co ty byś zrobił jakby takich forum nie było...kto by ci pomógł...jesli w ogóle ktoś znajdzie czas aby ci to przetłumaczyc...mimo wszystko podbijaj temat,na pewno ktos pomoze...nie wyzywaj bardzo cię proszę tylko za naukę jezyka się wez...jak się nie chce to własnie pózniej tylko wyzwiska wam zostaja...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
ludwik trok
(dampo)
Wiking
pałuj sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty