Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Frączek Robert Nowak mariusz.t yaroo68 (4777 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
pisze sie Boze
ale niektorych Bog opuscil bo nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafia osoby im sie myla

napisz do pracodawcy
Krav om utbetaling av utestående lønn og feriepenger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisał:
Karol.Ky napisał:
Jezyk polski pisany umiera...

Karolu, masz nadzieje, ze ktos, kto tak pisze, wypowiada sie na duzo wyzszym poziomie ?
Raczej te umiejetnosci, a raczej ich brak, ida w parze

Ehh, fakt, mamy trudny jezyk, ale nie az tak, by choc poprawnie pisac przymiotniki i przyslowki...
nie wspominajac juz o interpunkcji.

Ad. Olusia
Tez mieszkam w Norwegii i staram sie uzywac jak najbardziej poprawnego jezyka, a jezyk mozna cwiczyc choby czytajac ksiazki napisane w jezyku polskim. A jak wspolpracownicy pytaja mnie o przyklady polskich slow to sie dziwa, ze mamy inne slowa niz wulgaryzmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Aleksandra :)
(Olusia1991)
Wiking
Tak oczywiascie.... Jak masz czas to cwiczysz.... A co ty mieszkasz w Norwegiii 4lata 6 lat ? Heh... Widac ze Polakom brak Kultury.. I piatej klepki... Dlaczego sa takimi kretynami bez zrozumienia..... A z Norweskiego glabami sa jestem tego pewna... Swieca Jezykiem Norweskim a tak naprawde gowno wiedza....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
(Olusia1991)
Wiking
Bo jestes idiotka piszac w ten sposob. Wez zamknij ta jadaczke i nie pisz w moim kierunku... Bo kuzwa wymadrzasz sie nie na tym poziomie co trzeba... Kretynka... 8lat hehe... w dupie bylas gowno widzialas... Ile mieszkam w Norwegii.. Nie twoj zasrany interes. Wkurzaac zaczynasz mnie z tym swoimi pisaniem w kierunku do mnie odwal sie wkoncu!!!!!!!!!! Nie cierpie takich slow jakich pisalas do tamtego czlowieka... Kurwa wez sie naucz Kultury.... Bo twoje odzywki nie sa na miejscu.. Podniecilas sie piszac i oczerniajac mnie? Lepiej ci? Wiec zakoncz pisanie do mnie. Bo jestem pewna ze na real bys sie chowala..... Nie chce ci cinac ale zaczynasz mi dzialas na nerwach... Nara!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Olusia1991 napisał:
Tak oczywiascie.... Jak masz czas to cwiczysz.... A co ty mieszkasz w Norwegiii 4lata 6 lat ? Heh... Widac ze Polakom brak Kultury.. I piatej klepki... Dlaczego sa takimi kretynami bez zrozumienia..... A z Norweskiego glabami sa jestem tego pewna... Swieca Jezykiem Norweskim a tak naprawde gowno wiedza....

Jak na 8 post na forum, to coraz lepsza prezentacja

Juz jada "kretyni, dupa, 5-klepki,glaby, gowno"... - czesc polszczyzny opanowalas calkiem dobrze, szkoda, ze nie ta wlasciwa
Witamy na forum MN nowa, kulturalna Polke i czekamy na kolejne rzeczowe posty w kwestii naleznych feriepenger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Olusia1991 napisał:
Bo jestes idiotka piszac w ten sposob. Wez zamknij ta jadaczke i nie pisz w moim kierunku... Bo kuzwa wymadrzasz sie nie na tym poziomie co trzeba... Kretynka... 8lat hehe... w dupie bylas gowno widzialas... Ile mieszkam w Norwegii.. Nie twoj zasrany interes. Wkurzaac zaczynasz mnie z tym swoimi pisaniem w kierunku do mnie odwal sie wkoncu!!!!!!!!!! Nie cierpie takich slow jakich pisalas do tamtego czlowieka... Kurwa wez sie naucz Kultury.... Bo twoje odzywki nie sa na miejscu.. Podniecilas sie piszac i oczerniajac mnie? Lepiej ci? Wiec zakoncz pisanie do mnie. Bo jestem pewna ze na real bys sie chowala..... Nie chce ci cinac ale zaczynasz mi dzialas na nerwach... Nara!!!!!!!

9 post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
(Olusia1991)
Wiking
Nie warto zwracac na to uwagi... Ok koncze z tym.. Bo bez kitu nie oplaca sie tego dalej rozwijac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Olusia1991 napisał:

Jak piszesz to do mnie to wykazalas sie duza dezynwoltura wobec mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Kurwa wez sie naucz Kultury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
(Olusia1991)
Wiking
Kto ma sie jej nauczyc to ma!! Bo narazie nawet do pasa mi nie siegasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok