Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Andrzej Frączek Robert Nowak mariusz.t yaroo68 (4857 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Do mnie to kierowalas lalko ?
Nie zauwazam w swoim poscie niczego "bez kultury", a jedynie kolejna odpowiedz, taka jak udzielili poprzednicy, a autor zamiast przyjac to do wiadomosci i zaczac dzialac, to nadal wysluchuje bajek oszusta.

Jestem Polka, jakby co, a nie polka . Kultura, paniusiu, nakazuje pisania tego z duzej litery.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
sprawdzam1919 napisał:
Teraz już wszystko rozumiem ale wolę być pewny swego.nie wiem na co jeszcze czekasz, idź do tego arbeidstilsynet jak najszybciej. a z bosem to ja już bym nawet nie rozmawiał skoro ci pieprzy ze to w podatku za listopad dobrze mieć jakieś dowody na to co im powiesz np.smsy i zbierz wszystkie dokumenty itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
boze czlowiek sie pyta.... a nie mozna normalnie odpisac...? Kuzwa polacy bez kultury
ta moze jeszcze do domu z kwiatkami przyniesc co i buty wypastowac
bo sie niechce poczytac
i tak ma dobrze ze mu po raz 2000 wkleila linka
wczoraj tez go wklejala
wszystko jest na forum wystarczy uzycz wyszukiwarki
ile razy mozna odpowiadac na te same pytania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Aleksandra :)
(Olusia1991)
Wiking
heheh nie no poprstu zal.... No ale coz witajmy w Norwegii w srod Polakow Lepiej samemu sobie radzic... Lub otrzymac pomoc od obcokrajowcow Lepiej na tym sie wyjdzie. Polak Polakowi dupe obrobi i pojdzie dalej... BRON BOZE NIE MOWIE O WSZYSTKICH ALE JEST ICH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
(Olusia1991)
Wiking
I PO CO WOGOLE TE SLOWA PISANE ZE CO MOZE JESZCZE Z KWIATAKIM PRZYJDE............
KOMU CHCESZ ZAIMPONOWAC? NO ALE ZAKONCZMY TEN TEMAT... A I NIE
POPRAWIAJ MNIE JAK MAM PISAC polak czy Polak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jezyk polski pisany umiera...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jesli pouczasz, czy krytykujesz innych, to licz sie rowniez z krytyka. Jak duzo wysilku wlozylas w pomoc, porady Polakom na forum, ze przyznajesz sobie prawo krytyki tych, ktorzy faktycznie to robia na MN na codzien ?
Nic rzeczowego nie wnioslas do tematu, oprocz swojej nadasanej facjaty.
Poprawiac Twoja pisownie bede, tak jak zawsze to robie. Jak chcesz pouczac innych w kwestii kultury, to zacznij od siebie, bo sposob w jaki uzywamy jezyka (tu pisownia !) swiadczy rowniez o naszej kulturze. Daruj wiec sobie i nie rozmywaj tematu.
Teraz wylacz Caps Lock, bo oznacza krzyk i wynies swoja szanowna osobe z tego tematu, chyba, ze masz cos merytorycznie do dodania w kwestii naleznych feriepenger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Jezyk polski pisany umiera...

Karolu, masz nadzieje, ze ktos, kto tak pisze, wypowiada sie na duzo wyzszym poziomie ?
Raczej te umiejetnosci, a raczej ich brak, ida w parze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
(Olusia1991)
Wiking
No tylko ze ja mieszkam w norwegii ooooo... Takze ciekawa jestem jak ty bys z gramatyka sobie radzil Wazne sie pisze wyraznie I wez nie komentuj to jak co i gdzie pisze... Bo to nie twoja sprawa zajmij sie swoja dupa!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Olusia1991 napisał:
No tylko ze ja mieszkam w norwegii ooooo... Takze ciekawa jestem jak ty bys z gramatyka sobie radzil Wazne sie pisze wyraznie I wez nie komentuj to jak co i gdzie pisze... Bo to nie twoja sprawa zajmij sie swoja dupa!!!!!!!!!!!!

buhahahahahahaha
Lalko, ja mieszkam w Norwegii 8 lat i za nastepne 88 , bede poslugiwala sie rownie poprawna polszczyzna.
Przypominam Ci rowniez, ze to Ty wlazlas tu ze swoim, nikomu niepotrzebnym, komentarzem i rozmylas temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok