Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

nadgodziny w Norge - Norwegia

Czytali temat:
Yossarian k Ewa WWW Marek Marek Daniel Jakubczyk Łukasz K krzysztof kawecki ARQ arqw Mrfroger (2152 niezalogowanych)
89 Postów
marian kut
(mitko2002)
Początkujący
Witam

Ile nadgodzin można wyrobić w ciągu roku jako kierowca? Czy opłaca się wogóle je robić, gdyż słyszałem, iż najlepiej w ciągu miesiąca pracować tylko iiiii to max 30nadgodzin....:/?
Kolega zrobił przez miesiąc 100nadgodzin....<szok> czy mu się to opłaciło..... przecież odbija sakrucki podatek... a jak jest później przy rozliczeniu rocznym.... wie ktoś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
mitko2002 napisał:
Witam

Ile nadgodzin można wyrobić w ciągu roku jako kierowca? Czy opłaca się wogóle je robić, gdyż słyszałem, iż najlepiej w ciągu miesiąca pracować tylko iiiii to max 30nadgodzin....:/?
Kolega zrobił przez miesiąc 100nadgodzin....<szok> czy mu się to opłaciło..... przecież odbija sakrucki podatek... a jak jest później przy rozliczeniu rocznym.... wie ktoś?

nie wiem ile jako kierowca,ale nadgodzin jak sie nie mylę i dobrze pamietam to 40h jak sie mylę to ktoś mnie napewno poprawi ,jesli nawalił tyle to sam pomysl co będzie przy rocznym podatku obudzi sie z ręka w nocniku,ale takich mi nie szkoda...niech się cieszy teraz bedzie sie cieszył jak bedzie zwracał państwu tysiące koronek,jak tak dalej bedzie robił nastepny co mysli,że się wzbogaci oj ludziska tu tak duże wypłaty macie i jeszcze wam mało...pazerny dwa razy traci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oppland napisał:
mitko2002 napisał:
Witam

nie wiem ile jako kierowca,ale nadgodzin jak sie nie mylę i dobrze pamietam to 40h w m-cu jak sie mylę to ktoś mnie napewno poprawi ,jesli nawalił tyle to sam pomysl co będzie przy rocznym podatku obudzi sie z ręka w nocniku,ale takich mi nie szkoda...niech się cieszy teraz bedzie sie cieszył jak bedzie zwracał państwu tysiące koronek,jak tak dalej bedzie robił nastepny co mysli,że się wzbogaci oj ludziska tu tak duże wypłaty macie i jeszcze wam mało...pazerny dwa razy traci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
marian kut
(mitko2002)
Początkujący
no dobra zwracał bedzie koronki państwu...ale przecież wiadomo ze pracowac duzo sie zawsze opłaca więc chyba..... teraz robiąc nadgodziny bedzie odciagany większy podatek..iii tez wiecej zarobi... czyli raczej powinien dostać zwrot przy rozliczeniu niz dopłacac.....chyba...?:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Ej tam, zaden Polak nie bedzie taki glupi zeby panstwu placil wiecej niz musi. Im mniej zarabiasz, tym mniej placisz podatku i tego nalezy sie trzymac
Trzymac sie minimum, to najsprytniejsze !!! nie dac sie wyzyskac
Czy nie lepiej zarabiac 200 000 i dac panstwu np. tylko 60 000
Pomysl o tych co zarabiaja, np. 5 000 000 i musza np. placic polowe panstwu, czyli 2 500 000 ??!! Ci, to prawdziwi idioci i daja sie panstwu "wycyckac" i budza sie "z reka w nocniku" tyle forsy oddac panstwu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
marian kut
(mitko2002)
Początkujący
mówisz o rozliczeniu rocznym podatku..przewaznie zawsze zwracają..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
mitko2002 napisał:
mówisz o rozliczeniu rocznym podatku..przewaznie zawsze zwracają..ja ostatnio tak namieszałem że musiałem zwrócić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
dawid pawlowicz
(dawidpaw)
Wiking
popieram myslenie bo tak to dziala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
są i tacy co po 50 tys zwracaja podatku państwu mam znajomego co oddawał tyle własnie za nadgodziny obudził się z ręka w nocniku ,więc nie wiem czy tak zawsze opłaca się robić nadgodziny...nie zawsze dostaję się zwroty...nie zawsze...takze jest to bład jak się mysli,że jak robię nadgodziny to dostanę większy zwrot,może być większy ale zwrot podatku do kasy państwowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
dawid pawlowicz
(dawidpaw)
Wiking
wole byc tym idiota wiesz????? zobacz ile zostalo temu pracusiowi a ile temu leniowi. matematyka matematyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok