Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:

Moze zrobić taką ustawkę że po jednej stronie ci co dumni są z bycia Polakami a po drugiej tych wszystkich frajerów co na Polaków plują.Wtedy to tak...Pierwszy jestem do tej imprezy

domyślam się Polacku , że chętnie byś szedł w pierwszej linii
tej liczącej 92%
przeciwko 8%
czyli dobrze ci z kur wielu pasuje iść w pierwszym szeregu w 11 na jednego
czyli jak ostatnie oficjalne dane pokazały
92% dumnych z bycia Polakami
8% się tego wstydzi
tylko durniu zastanów się dlaczego tyle lat musisz być za granicą a nie w swojej Polsce pusty polski łbie
pewnie przez Tuska
żydów
ruskich
albo cyklistów
won do budy

Nie myl dumy z bycia Polakiem idioto z nienawiścią do tych co tą Polskę rozpierdalają...

Masz łachudro hymn dla Polaków-świń którzy zapomnieli jak brzmi ich hymn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:

Moze zrobić taką ustawkę że po jednej stronie ci co dumni są z bycia Polakami a po drugiej tych wszystkich frajerów co na Polaków plują.Wtedy to tak...Pierwszy jestem do tej imprezy

tej liczącej 92%
przeciwko 8%
8% się tego wstydzi
tylko durniu zastanów się dlaczego tyle lat musisz być za granicą a nie w swojej Polsce pusty polski łbie
pewnie przez Tuska
żydów
ruskich
albo cyklistów
won do budy

Nie myl dumy z bycia Polakiem idioto z nienawiścią do tych co tą Polskę rozpierdalają...

a co do ciebie łachudro to miałbym opory bic starego lamusa w kurwa pinglach al'a Jaruzelski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:

tej liczącej 92%
przeciwko 8%
8% się tego wstydzi
pewnie przez Tuska
żydów
ruskich
albo cyklistów
won do budy

Czlowieku, ty sie opanuj, pomysl co ty w klejasz. Toz to czysta antyreklama. Czegos tak tak wulgarnego i obrzydliwego dawno nie ogladalam !!! I ty twierdzisz, ze takie ogolona patologia jak w tym klipie ma mie " zachedzic do polskosci"?!
Wrecz przeciwnie, pierwszy odruch jaki mozna miec po obejrzeniu tego swinstwa, to poleciec do ambasady polskiej i zrzec sie obywatelstwa. Ja stanowczo z takimi typami nie mam nic wspolnego. Moze to twoja Polska, ale nie moja. Wierze, ze rowniez i nie wielu innych. To, ze nalezysz do tego towarzystwa, nie znaczy ze inni rowniez. Wlasnie tego nie znosze: najazdu chamstwa, patologii i ksenofobicznego zastraszania innych, czyli jak nie bluzgasz i nie myslisz jak ja, to albo cie sila, albo przez zastraszenie do tego zmusze. To jest wasza polskosc.
Po czyms takim, to mozna miec jedynie odruxh wymiotny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
Makaryna napisał:
Czlowieku, ty sie opanuj, pomysl co ty w klejasz. Toz to czysta antyreklama. Czegos tak tak wulgarnego i obrzydliwego dawno nie ogladalam !!! I ty twierdzisz, ze takie ogolona patologia jak w tym klipie ma mie " zachedzic do polskosci"?!
Wrecz przeciwnie, pierwszy odruch jaki mozna miec po obejrzeniu tego swinstwa, to poleciec do ambasady polskiej i zrzec sie obywatelstwa. Ja stanowczo z takimi typami nie mam nic wspolnego. Moze to twoja Polska, ale nie moja. Wierze, ze rowniez i nie wielu innych. To, ze nalezysz do tego towarzystwa, nie znaczy ze inni rowniez. Wlasnie tego nie znosze: najazdu chamstwa, patologii i ksenofobicznego zastraszania innych, czyli jak nie bluzgasz i nie myslisz jak ja, to albo cie sila, albo przez zastraszenie do tego zmusze. To jest wasza polskosc.
Po czyms takim, to mozna miec jedynie odruxh wymiotny.

Widzisz ja w przeciwieństwie do tego łajzy jasty jak spotykam Polaka to staram się mu pomóc jak moge.Sranie suię bo ja siedzę w Anglii 7 lat i wszystkie rozumy pozjadałem a on dopiero wczoraj przyjechał z Polski to byłby czysty przejaw frajerstwa.dlatego tak nie robię.za to frajerów zawsze staram się szmacić ile tylko wlezie...
ten kawałek poza stekiem przekleństw ma też drugie dno.Polaków którzy brzydzą się innymi Polakami powinno się pietnowac na każdym kroku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
przemekuk napisał:...ten kawałek poza stekiem przekleństw ma też drugie dno.Polaków którzy brzydzą się innymi Polakami powinno się pietnowac na każdym kroku
Znaczy iż Ja Mam się zachłystywać z radości jak Norg Przynosi do Pracy gazetę a wniej piszą jak Trzech polaków z angielskiej wyspy... Skopało na Śmierć w Oslo na ulicy Chorego Norwega ...
---
I wszystko widać na przemysłowym wideo ...
---
Mam się Cieszyć i bronić Durnych Debili , polskiego pochodzenia , którzy bawią się w Przemytników i Każdy Norg się z tej głupoty Śmieje .
---
Mam bronić Polskich Bandytów , którzy po wypiciu pół litra wódy , rozwalają miejscową dyskotekę , bo barman nie chciał już sprzedać żadnemu drinka .
---
Mam ................................... WEŹ sobie relanium , lub inne mocniejsze tabletki ...

I walnij sobie Baranka o żelbetowy pylon najbliższego mostu .
Może wtedy przestaniesz pisać bzdury i promować CHAMSTWO , z tą chałturą na czele ...
Niemniej
Pozdrawiam w Nowym

2013 Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
a kto każe ci się tym zachłystywac?
Tu tez mamy takiego szmatławca Daily Hate (daily mail) to taki gniot na wzór polskiego FAK'tu.cieszą się że napiszą o Polaku co po pijaku cos nawywijał nie zauważając że ich Krajanie są w Krakowie kręceni na izbę za zachowywanie się jak zwierzęta po kilku kieliszkach polskiej wódy.
Mierzenie wszystkich Polaków miarką kilku najbardziej nagłosnionych przypadków imbecyli którzy akurat zamarzyli sobie wyemigrowac to jakby twierdzić że Polska to gnój bo ten w zardzewiałym kasku to kawał kurwy i złodzieja.
Tu na wyspach mimo ze Wam się wydaje że wszyscy Polacy to bydło i Polak Polakowi wilkiem to zdarzają się przypadki że potrafimy trzymac się razem...
Może odbiło wam sie o uszy jak jakiś brudas podpalił kamienicę w której mieszkali Polacy bo nienawidził emigrantów.Cała masa naszych (ze mną na czele) zrzuciła się żeby ludziom pomóc zamiast im cisnąć.Anglik-zgred który nie powinien siadać za kółko zabił polskiego motocyklistę.Moja żona była motorem napędzającym polską stronę zbiórki (głównym organizatorem był angielski kolega Jacka z kapeli w której grał) żeby zwłoki sprowadzić do Polski i żeby rodzina nie musiała zapożyczać się po uszy na sprowadzenie zwłok syna.
Szczerze to pierdolę cwaniaków którzy myslą że są lepsi od innych tylko dlatego że siedzą za granicą dłużej albo mają na koncie kilka tysięcy funtów więcej.
Zacznijcie szanowac ludzi naokoło a inni zaczną szanować Was.

W Nowym roku życzę Wam wszystkim żeby tyle szacunku ile okażecie innym wróciło do was samych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
z komentarzy pod ,,oredziem,,
A, nie narzekam. A szacunku do siebie samych to my nie tylko od Norwegów możemy się uczyć, ale nawet od Rosjan, Ukraińców, Mongołów, Kazachów, i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej...

jasta mozna byc na emigracji i byc dumnym z Polski
patrz
Kosciuszko
Pulawski
Bem
Siemionowicz
Chopin
Sklodowska
i inni

wbrew dzialan POlitykow co sprzedaly Polske w zabory ,sa sanowani do dzisiej od Australi do Peru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
z komentarzy pod ,,oredziem,,
A, nie narzekam. A szacunku do siebie samych to my nie tylko od Norwegów możemy się uczyć, ale nawet od Rosjan, Ukraińców, Mongołów, Kazachów, i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej...

jasta mozna byc na emigracji i byc dumnym z Polski
patrz
Kosciuszko
Pulawski
Bem
Siemionowicz
Chopin
Sklodowska
i inni

wbrew dzialan POlitykow co sprzedaly Polske w zabory ,sa sanowani do dzisiej od Australi do Peru

łyżka dziegciu zepsuje beczkę miodu
ale łyżka miodu nie poprawi beczki gnoju
à propos spytaj Karola
on pamięta tytuł świetnej sztuki, w której to wysocy urzędnicy zastanawiali się kogo by tu namalować na nowych polskich banknotach, które to wyszły te paręnaście lat temu
finał był coś taki, że nikt z Polaków nie ma prawa być uwieczniony na polskim banknocie
jeszcze się taki Polak nie narodził, który by na to zasługiwał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:

tej liczącej 92%
przeciwko 8%
8% się tego wstydzi
pewnie przez Tuska
żydów
ruskich
albo cyklistów
won do budy

ciężko mi cię jeszcze do końca zdefiniować
masz jak najprawdziwsze przebłyski geniusza
vide
propozycja dla Polaków szukających bez zawodu pracy w Norge, aby sobie zajęcie w cyrku polskim znaleźli
natomiast tu objawiasz się jako analfabeta wtórny, nie potrafiący zrozumieć tekstu i przekazu big bandu blokersów
oni śpiewają - wykonaj ruch przeciwko tym milionom, co są na emigracji
milionom durni, co ośmieszają Polskę i siebie
dalej śpiewają, że ich jest małe grono
podobnie jak ja i jeszcze małe tu grono, co kpi z milionów tych polskich głupców
to ja i oni są w tej mniejszości
a nie ty sam już nie wiem, geniuszu, czy analfabeto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Ewa Lang
(ewa.lang.poczta@gmail.com)
Nowicjusz
Ludzie-człowiek pisze proste pytanie na forum i prosi o kilka rad, temat można było by zamknąć na jednej, no dwóch stronach, a tutaj robi się z tego cała awantura, z ustawkami włącznie...
Jakaś masakra!
Ci co tu najgłośniej krzyczą, że nie chcą Polaków w Norwegii bo druga Polska, cyrki itp itd a to przecież te wasze wypowiedzi najbardziej psują nam opinie...
Gdyby jakiś Norweg, Anglik czy jakikolwiek obcokrajowiec rozumiał co tutaj się wypisuje, to niezależnie od tego czy jest nas tu w Norwegii dużo czy mało, robotnicy, czy lekarze nie chciał by mieć z nami nic wspólnego...
Kto chce przyjechać do Norwegii i tak tutaj przyjedzie a my zamiast starać się pomóc i liczyć na to, że przyjadą tu ludzie wykształceni, pracowici, którzy w jakiś sposób poprawią naszą opinię i pomogą "swoim" w potrzebie, bluzgamy, odradzamy i plujemy na innych-przecież to jest chore!
Puknijcie głową w monitor i zastanówcie się jak wy pracujecie na naszą opinie tutaj a później wytykajcie błędy innym.
W każdym kraju są ludzie, którzy zachowują się w sposób straszny, w każdym są złodzieje i pijaki, ale ludzie starają się o tym zapomnieć, stłumić-tylko my potrafimy tak wspaniale wytykać sobie błędy i obrażać się nawzajem...
Pozdrawiam wszystkich tych NORMALNYCH forumowiczów, którzy zamiast opluwać innych starają się im coś doradzić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok