Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2730 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
izrach napisał:
ale własnie mamy taki zamiar , mąz leci pierwszy ogarnie wszystko ( mam nadzieję ,wierzę w Niego ! ) a ja przyjadę trozszkę pózniej.... pracodawca nie znajdzie mieszkania za 12 tys bo wie ile będzie mu płacił więc musi sobie to przekalkulować ... a ja ??? hmmm ... angielski jako tako znam , syn pójdzie do szkoły ,a ja bedę bląkać się po ulicach w poszukiwaniu pracy ... heheh jakie to piękne ...
to do zobaczenia we wrzesiu w norge wobec tego... maz przyjedzie i Ty a dziecko w PL??? glowa myslcie a nie koronkami!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rzymski82 napisał:
wiele osob pisze tu bzdury, mieszkanie kosztuje.... ale zalezy gdzie, ja za wynajem domu place 3500 NOK 3 pokoje + salon+kuchnia+lazienka do tego piwnica i ogrod wiec z tym bywa roznie
wiele osob pisze bzdury tak jak Ty....
wiekszosc placi jednak normalne ceny rynkowe a nie jakies super po znajomosci po kosztach... domek za 3,5k nok gdzies na wygwizdowie to niech kosztuje... podales przyklad z kosmosu teraz: swiezakowi wode z mozgu robic ze za 3500 wynajmie caly dom gdzies na obrzezach..... yhm
nie masz sumienia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Rzymski82 napisał:
wiele osob pisze tu bzdury, mieszkanie kosztuje.... ale zalezy gdzie, ja za wynajem domu place 3500 NOK 3 pokoje + salon+kuchnia+lazienka do tego piwnica i ogrod wiec z tym bywa roznie gdzie to k... jest? w moich okolicach za takie mieszkanko 3 pokoje ponizej 10tys zapomnij i nie pierdol ze 3500
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
kochani moi....wiecie jak to jest ...mąz jest głową rodziny ,ale ja szyją... mąz dostał pracę ,ale ja musze jechac żeby wszystko ogarnąc ..hahaha ... hmmm..ja jestem pozytywnie nastawiona ,komunikatywna i zaradna ... no cóz jak nei wyjdzie to grzecznie wrócę do Polski mojej ukochanej .....
czytalam jakies wczesniejsze posty pisali ze polacy to wrogowie poza granicami Polski , kurde ale wierzę w naszą ojczystą solidarność plemników czy jajników .... może nie będzie tak żle , ja coś to bilet nie drogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
ja nie z tych co dzieci zostawiają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój syn przyleci razem ze mną ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
anders b. napisał:
Rzymski82 napisał:
wiele osob pisze tu bzdury, mieszkanie kosztuje.... ale zalezy gdzie, ja za wynajem domu place 3500 NOK 3 pokoje + salon+kuchnia+lazienka do tego piwnica i ogrod wiec z tym bywa roznie gdzie to k... jest? w moich okolicach za takie mieszkanko 3 pokoje ponizej 10tys zapomnij i nie pierdol ze 3500

to jest Eiken, w mojej okolicy tak sie wachaja ceny wynajmu. Ale to wies a nie miasto. tylko ze ja tutaj pracuje i do pracy mam 8 km wiec nie mam potzrzeby szukac mieszkania w miescie. i dlatego napisalem ze wszystko zalezy od lokalizacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
ale ja sie nie dam zbajerowac bo znam ceny zarówno wynajmu ,jak i utrzymania .....i jak widać przychylnośc rodaków też szybko poznam .... typowe !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
izrach napisał:
ja nie z tych co dzieci zostawiają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój syn przyleci razem ze mną ....
Jeszcze weź ze sobą od razu Mamę i Tatę z dziadkami w komplecie .
---
A jak stary przerobi dniówkę dwie lub niecały tydzień i Norg powie że się nie nadaje to na piechotę do polski będziecie wracać .
---
Dziecko ciągnąć w ciągu roku szkolnego do obcego kraju
---
TYPOWE ALIEŃSTWO ... !!! .
ECH juz naprawdę idę spać , bo coś Mi się wydaje iż Mam Migotki i tekst nie taki jak trzeba czytam
---
CO ZA GŁUPOTA ... CHŁOP JESZCZE DNIÓWKI NIE PRZEPRACOWAŁ NAWET NIE MA UMOWY A TU JUŻ PÓŁ RODZINY Z KUMAMI DO NORGE ŚCIĄGAJĄ ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
słuchaj gabriel....
umowę ma juz podpisaną, i akurat mąz ma pewniejszą pracę niż podejrzewam że Ty ,a czy Ty jakieś komplkesy masz ?????? czy sam tam już jestes za długo ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Hm.. Chyba bardzo dużo zależy od tego gdzie będziecie mieszkać (jakie miasto) , bo ceny mieszkań, a to w kosztach jest najistotniejsze, są własnie od miasta zależne. Czasem lepiej wynając coś 20-30 km dalej od miejsca pracy, a zaoszczędzić 5-6 tys miesięcznie.
Powodzenia, dacie radę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok