Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
PaulinaKoper (4321 niezalogowanych)
18 Postów

(migolc)
Wiking
marianek, dziękuję. Zaraz sprawdzę.
ródka, no tego nie napisałem. Sam wolę pracować fizycznie a ten dyplom schować do szuflady.. Dzięki za "słowa otuchy" ale wciąż czekam na to lepsze jutro ale powoli nadziei zaczyna brakować.. A przecież nie oczekuje Bóg wie czego, tylko szansy, pracy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
jesli o Norwegach to jeszcze jedno....oni przyjma kazdego do pracy z polecenia innego norwega,jesli masz dobre referencje i znasz norwega chocby jednego to znajdziesz prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ródka napisał:
a w Polsce wszyscy pracuja w swoim zawodzie????????????
a Polska to Norwegia??????????
ide sie napic piwka i popatrzec na slonce..... hej.... baw sie dalej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
migolc napisał:
ródka, no tego nie napisałem. Sam wolę pracować fizycznie a ten dyplom schować do szuflady.. Dzięki za "słowa otuchy" ale wciąż czekam na to lepsze jutro ale powoli nadziei zaczyna brakować.. A przecież nie oczekuje Bóg wie czego, tylko szansy, pracy..

Nie pierdol, tylko wez sie w garsc!

My tu nie lubimy takich krótkich gosci, co to po kilku tygodniach nie mają energii i motywacji.....

Ile ty masz lat człowieku ?
wszystko przed tobą, wiec złap sie za wora i do dzieła!

Wole takich jak ty, od tych kurwa fachofcuf z polandii, co to trzech zdan nie potrafia skleic (po polsku)!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
pasja1987 napisał:
Inzynier to tytul zawodowy, starszy technik. Wielu inzynierow musi umiec obslugiwac wozki itd w Polsce moga nawet zamiatac pracujac na stanowisku inzyniera. Inz to starszy technik a nie magister sztuk pieknych...dlatego nie ma sie czego wstydzic...
co innego jesli inzynier jezdzi po suwnicy albo wozkiem cos pomaga przewiesc... tu chodzi o inzyniera ktory skarzy sie ze zrobil magistra a jezdzi TYLKO albo AZ na wozku i mu zle w zyciu...
przeczytaj dokladnie pierwsze posty....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Również witam kogoś nowego ..rozsyłaj cv w ilościach setnych choć by...
ródka -marianek dobrze mówi czas leci a ten człowiek z każdym dniem sr...sobie w papiery ,bo w NO szukają magistrów i wezmą go po szkole -dostanie dobre pieniądze potem z biegiem doświadczenia super kasę ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
migolc napisał:

twierdzisz ,że jesteś wykształcony a bredzisz jak idiota ...jakiej ty chcesz szansy czy pracy ...
to może pomódl się na tym magazynie ..Bóg cię wysłucha..

chcesz słowa otuchy dup...ściśnij i ... nic tak nie motywuje jak złość hehe

w żadnym kraju nie ma tego co w Polsce lub co mają Polacy wiecznie pokrzywdzeni przez los a czy ten los nie jest w twych rękach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(pasja1987)
Wiking
Obecnie w Polsce jest jedno z wiekszych bezrobocie wsrod mlodych ludzi zaraz po Grecji i Hiszpani...ludzie nie kaprysza i ida na wszystko co znajda...Mysle , ze lepeiej isc do pracy i w miedzyczasie czegos szukac niz usiasc na garnuszu rodzicow i plakac ze nie ma pracy... Trzeba zagryzac zeby...Czlowiek uczy sie cale zycie...wazne zeby isc do przodu.... Wiem o co Ci chodzi ale z drugiej strony mialam na mysli cos innego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
tak tylko ,że ludzie potem tkwią w tej nicości bardzo długo a nawet nie wychodzą z tego bo myślą ,że taki ich los a ta bieda rozum im zżarła ja jestem po technologii i w pl pracowałam nawet w biedronce byłam marketingowcem w dużej firmie bez czasu dla rodziny a od 9 lat projektuję meble i prowadzę własny sklep i nigdy nie prosiłam o dobre słowo o współczucie ,czy o pracę jak ktoś chce to może pracę znaleźć wszędzie no ale niestety trzeba szukać ,każdego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
ja pierdziu to tylko polacy tak potrafia.....poki nie znajdziesz nic innego ciesz sie z tego co masz.......a kazdego dnia idz jesli ci nie odpowiada ta praca i szukaj czegos innego......ja przyjechalam tu z facetem...bez perspektyw na praca,teraz jestem bez tego faceta mam prace ale caly czas szukam czegos innego...myslisz ze mi bylo latwo?????znasz powiedzenie "zesraj sie a nie daj sie" ,tak to wlasnie tu dziala.....nie uzalac sie,tylko wziazc sprawy w swoje rece i juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok