Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
szukajacypracy napisał:
Gabriel dzięki za "powodzenia"
mnie to lata gdzie pracuje , mogę nawet w Afryce wozic na pace murzynów w kólko po pustyni, byle mieć normalne warunki pracy i jeżeli pracować jako kierowca to jeżdzić na tacho, cięzarówką, która technicznie nadaje się do jazdy..
praca za 2 z hakiem ( 2,5 z bokami) w Polsce - niezła. Napisałem niezła, gdy ktoś potrzebał weekend wolny jak ja na studia. Trzeba się najeżdzić w koncu to praca kierowcy zrzutki , podmianki, zwykła praca kierowcy ciężarówki , kierowcy a nie robola przerzucającego kilka ton dziennie rękoma. Po cos sie robi to prawo jazdy. Mnie nie przeszkadza nawet 200h pracy w miesiącu, ale pracy nie wyzysku..
Niemcy tez jeżdzą w podwójnych i to nawet 4/1- m.in Polski spedycje ich tego nauczyły. Jest to najbardziej racjonalny sposób na wykorzytsanie auta i czasu pracy kierowców.
Po to wydałem kase na szkolenia, prawo jazdy E, żeby zarabiać lepeij i mieć fizycznie lżejszą pracę. Najlepiej jest zacząć w podwójnej, pojeżdzic trochę, nabrać trochę doświadczenia w manewrach na długim, jak ktoś wczesniej nie jeżdził jak ja i po kilku miesiacach wskoczyć na pojedynczą obsadę. Buda na 2 to tragedia, ale kilka miesiecy można się przemęczyć
Za Irlandią tęsknił na pewno nie będę, za czym za wiecznym deszczem, pokojem 6m2 za 300e , robotąa na telefon z 0 możliwoscia zaplanowania czegokolwiek. Będę płakał w poduchę za polsko-rumunkim obozem pracy
Wiadomo zawsze znajdzie sie frajer co pójdzie dymac do polskiego przewoznika na przyuczenie na długim za podstawę i bezie dokładął do interesu, oddawał za pseudo przepały i inne cuda
Jestem taaki leniwy, że w tym tygodniu wyjdzie mi 5 nocek x 12..
LICZŁEM, ZE DOSTANE JAKIES NAMAIRY ITD NA TYM FORUM, POTRAFIE SIE ODWDZIECZYĆ, ALE SIE CHYBA PRZELICZYLEM !

heh mówisz 200h w miesiacu (nawet) ????

Ty jednak jestes ....inny
Za 200h/mies to mozesz na waciki zarobic wykonując w norge prace c+e
O jakich manewrach "na długim" piszesz człowieku?
Tzn, ze zdałes egzamin tylko na placu? Chyba jezdziłes jakis czas po miescie, potem egzamin,itp....
Nie sraj zarem, skoro dałes rade w stresie na egzaminie, kiedy egzaminator patrzy na rece, to dasz rade i w new robocie....
heh rozjebałes mnie tym, ze zrobiłes prawko c+e zeby miec lzejszą prace
Duzy samochód ? duze pieniadze, ale i duzo pracy!
Ja tez miałem byc kierowca w UK, ale sie zesrało zanim doleciałem i tez jebałem fizycznie kilka miesiecy,równiez na noc, zanim cos drgnęło, nauczyłem sie rozumiec miejscowych,itp....
ale warto było, choc byłem obrazony na cały swiat jak ty, ale dzis sie z tego smieje, bo było naprawde warto!

Zacząłes całkiem niezle n aforum, ale konczysz jak reszta Aliens.....
Uwazasz kurwa, ze tobie sie nalezy?
Bo co, czemu wszyscy powionni sie skrzyknąc i ogarnąc ci jakąs tyrke?
Pokory i cierpliwosci sie ucz, bo jestes jeszce mleczak i nic zyciu nie dałes od siebie, a wymagasz od zycia juz mase luksusów!
take it easy mate : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(szukajacypracy)
Wiking
bezrobotny, niewolnik-kierowca poszukiwany na smieciarke do Dublina, etat wolny od zaraz ! ja do pracy dzis nie dojechałem i na nich naszczałem, bo
pojutrze wskakuje na zestawik. 1 kóleczko w podwójnej dalej sam, tylko polska-irlandia, warunki irlandzkie , dluga wypada w Polsce i 2700e co miesiac podobno ma być na koncie.
Dzięki wszystkim za porady, szczególnie tym dośwadczonym kierowcom kat. B ktorym lusterka do cofania nie potrzbne Dzięki za świetne porady : "aliens", "następny co mysli ze mu się należy", "200h to.. "
Z tych wypowiedzi do mojego postu z wyjatkiem wawelskiego smoka to wywnioskować mogę tylko tyle, że strasznie macie małe wymagania, zapier..cie jak maszynki do mięsa w jakichs kołchozach za marne grosze, a jak ktoś szuka czegoś lepszego i do tego znajdzie to po "polskiemu" wydrapac oczy.
Cos Was minusowcy nie lubia na tym forum, chyba z tymi minusami to jak kolekcjonowaniem znaczków pocztowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

podoba mi

sie najbardziej:

szukajacypracy napisał:
podobno ma być na koncie.

p/s:
nie zapomnij zabrac zgrzewki chusteczek,zebys mial czym ocierac lzy w trasie - placzku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
szukajacypracy napisał:... zapier..cie jak maszynki do mięsa w jakichs kołchozach za marne grosze, a jak ktoś szuka czegoś lepszego i do tego znajdzie to po "polskiemu" wydrapac oczy.
Cos Was minusowcy nie lubia na tym forum, chyba z tymi minusami to jak kolekcjonowaniem znaczków pocztowych

ECH pyszałku opałku ... w kołchozie to jak na razie , sam pracowałeś dają walić się po łbie jak popadnie .
---
"Marne grosze" to jak na razie sam zarabiasz i to waląc nadgodziny jak debil ...!!!
Ja w mojej pracy , tylko jako kierowca dostawczej Toyoty i cieślo- dekarz , przy 160t/m . (7,5t/d) mam Brutto , tylko nieszczęsne ... 3627 EURO .
---
Oczywiście jak Firma ma pracę i nie siedzę na Permitteringu , jednak ...CODZIENNIE ...!!! po 16:30 jestem w domu i byczę się , oraz każdą sobotę i niedzielę walę Jagodziankę , kiedy ty jesteś w trasie ... Za ..."być może 2700"... !!! /jeżeli już się tak chwalimy /.
---
Minusowcy nie lubią prawdy , którą pisze się bezpardonowo ... ( to dotyczy ...TAKICH JAK JA ) oraz przygłupów , którzy myślą , że w Norge Praca DZISIAJ leży na ulicy , ( to dotyczy podobnych tobie )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
to chyba nie o to chodzi.....?ktos potrzebuje porady a wy go ....tego mozesz byc pewien poszukujacypracy ze zaden polak ci jej tutaj nie zalatwi....mnostwo jest tutaj ludzi przesiaknietych zloscia,bo siedza w pracy ktora im sie nie podoba,bo mieli ciezko jak tutaj przyjechali i chca zebys ty tez nie mial za latwo,ale nie o tym norwegowie licza sie z osobami ktore sa z polecenia,masz referencja od norwega to b.dobrze,ja jesli bym miala mozliwosc zalatwienia pracy to bym zalatwila,ale napewno balabym sie bo cie nie znam...a swiecic za kogos oczami,to tez nie o to...dlatego moja rada jest taka wysylaj cv ale z naprawde czulym listem motywujacy(moi pracodawcy mi pomagali napisac list motywujacy do nowej pracy prawie na 2 strony),nie musi to byc na 2 strony,ale nie wysylaj samego cv,oni naprawde czytaja te papiery do nich przemawia czlowiek, a nie tylko papier,opisz swoja sytuacje,ale na litosc boska(zawsze chcialam uzyc tego zwrotu),nie pisz ile masz geb do wykarmienia i jak ci jest zle.Oni potrzebuja osob z determinacja,musza wiedziec ze chcesz dla nich pracowac,ale tez z poczuciem humoru,pracuje u norwegow i mieszkam z nimi i troche ich juz poznaje.Mozesz szukac na nav.no finn.no,ale najlepiej jakbys tutaj byl i uderzal bezposrednio,oni wola kontakt bezposredni,ale jesli nie masz takiej mozliwosci listy motywajcyjne rozczulajace i czule i pelne optymizmu iiiii zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
2700e brutto za miedzynarodówke??????

hehehehehehehehehheehe
O kurwa człowieku > tyle tutaj ludzie mają za 2 tyg pracy!

aaaaa tak podsumowując > "mój kołchoz" mi płaci ok 50.000 nok brutto/mies!

ps: Bardzo cie prosze, zebys nam napisał za jakis czas jak tam twoje 2700e/mies ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...w

takim razie

jakiej ty,rodka jestes

narodowosci,skoro piszesz:

zaden polak nie,ale ty tak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
a ty jakbys sie nie czepnal czy trzepnal to nie bylbys soba,czytaj....zaden polak,ja tak jakbym miala mozliwosc ale swiecic za kogos oczami,czytaj.brac odpowiedzialnosc,wiec w koncu tez wyszlo ze nie pomoge..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tak

czyli nie

i jakbym mogla

to i tak bym nie pomogla

dzieki,juz teraz wiem wszystko...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
brzydal jestes facetem????bo ja jestem kobieta,no to sie dogadamy....milego dnia zycze i wiecej dobrych uczuc niz tych zlych...cieszysz sie ze jestes w norwegiii????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok