Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tylko że ona ma już parę tych fakturek więc za pewne kwota będzie wyższa niż sobie to podliczyła, myślę że lepiej zadzwonić i się upewnić niż czekać na kolejną fakturkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Anno to niech do tych wszystkich faktur doliczy parę stówek
zadzwonić w sumie można i zapytać się o rozłożenie płatności na raty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
hmm no to mnie pocieszyliście no ale zdaje sobie sprawę że sytuacja nie ciekawa już , czyli przypuszczam że opłaty za bramki + naliczona suma z INKASSO jest do zapłaty ?czy....mam kilka rachunków z inkasso na każdym z nich jest ten sam rachunek , i tu pytanie ( jeśli ktoś się orientuje) jest to cena do zapłaty jednorazowa za te wszystkie zwłoki z bramek czy do zapłaty każdą z osobna którą mi przesłali ??? jak każda osobno to chyba padne i się załamie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie ...nie załamuj się . poczytaj co jest na fakturach . mogą być zdublowane czyli za to samo . jeżdzij autobusem od dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mika8881 napisał:
hmm no to mnie pocieszyliście no ale zdaje sobie sprawę że sytuacja nie ciekawa już , czyli przypuszczam że opłaty za bramki + naliczona suma z INKASSO jest do zapłaty ?czy....mam kilka rachunków z inkasso na każdym z nich jest ten sam rachunek , i tu pytanie ( jeśli ktoś się orientuje) jest to cena do zapłaty jednorazowa za te wszystkie zwłoki z bramek czy do zapłaty każdą z osobna którą mi przesłali ??? jak każda osobno to chyba padne i się załamie
mika8881 ale my nie wiemy ile czasu Ty nie płaciłaś za bramki..
nie wiemy ile faktur nie zapłaciłaś dla fjellinjen.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Nie no nie załamie sie bo te rachunki praktycznie nie są moje bo jak mi przychodzi rachunek to zaraz go płacę, tylko to rachunki chłopaka a on to nawet poczty czasem nie otwiera a postanowiłam się za to wziąść i ogarnąć to wszystko do porządku i pozapłacać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
qantan napisał:
mika8881 napisał:
mika8881 ale my nie wiemy ile czasu Ty nie płaciłaś za bramki..
nie wiemy ile faktur nie zapłaciłaś dla fjellinjen.....

Tak wiem pytam tak tylko ogólnie , mam nie zapłacone bramki jeszcze z pazdziernika do nich już jest ponaliczaną zwłoka po 300-400 kr . i mam też 5 rachunków od inkasso na każdym kwicie ta sama kwota i nie wiem czy to do zapłaty jednorazowo, czy 5 -cio razowo musze to poczytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Mika8881 jeśli on to poprostu olewa to czym Ty sobie głowę zawracasz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mika jak chcesz podaj mi nr do firmy windykacyjnej numer klienta i jutro mogę Ci tam zadzwonić i się dowiedzieć nie ma problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mika8881 na każdym "giro" jest kundeidentifikasjon (KID)
czy na każdym rachunku z windykacjii masz ten sam numer??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok