Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tylko że ona ma już parę tych fakturek więc za pewne kwota będzie wyższa niż sobie to podliczyła, myślę że lepiej zadzwonić i się upewnić niż czekać na kolejną fakturkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Anno to niech do tych wszystkich faktur doliczy parę stówek
zadzwonić w sumie można i zapytać się o rozłożenie płatności na raty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
hmm no to mnie pocieszyliście no ale zdaje sobie sprawę że sytuacja nie ciekawa już , czyli przypuszczam że opłaty za bramki + naliczona suma z INKASSO jest do zapłaty ?czy....mam kilka rachunków z inkasso na każdym z nich jest ten sam rachunek , i tu pytanie ( jeśli ktoś się orientuje) jest to cena do zapłaty jednorazowa za te wszystkie zwłoki z bramek czy do zapłaty każdą z osobna którą mi przesłali ??? jak każda osobno to chyba padne i się załamie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie ...nie załamuj się . poczytaj co jest na fakturach . mogą być zdublowane czyli za to samo . jeżdzij autobusem od dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mika8881 napisał:
hmm no to mnie pocieszyliście no ale zdaje sobie sprawę że sytuacja nie ciekawa już , czyli przypuszczam że opłaty za bramki + naliczona suma z INKASSO jest do zapłaty ?czy....mam kilka rachunków z inkasso na każdym z nich jest ten sam rachunek , i tu pytanie ( jeśli ktoś się orientuje) jest to cena do zapłaty jednorazowa za te wszystkie zwłoki z bramek czy do zapłaty każdą z osobna którą mi przesłali ??? jak każda osobno to chyba padne i się załamie
mika8881 ale my nie wiemy ile czasu Ty nie płaciłaś za bramki..
nie wiemy ile faktur nie zapłaciłaś dla fjellinjen.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Nie no nie załamie sie bo te rachunki praktycznie nie są moje bo jak mi przychodzi rachunek to zaraz go płacę, tylko to rachunki chłopaka a on to nawet poczty czasem nie otwiera a postanowiłam się za to wziąść i ogarnąć to wszystko do porządku i pozapłacać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
qantan napisał:
mika8881 napisał:
mika8881 ale my nie wiemy ile czasu Ty nie płaciłaś za bramki..
nie wiemy ile faktur nie zapłaciłaś dla fjellinjen.....

Tak wiem pytam tak tylko ogólnie , mam nie zapłacone bramki jeszcze z pazdziernika do nich już jest ponaliczaną zwłoka po 300-400 kr . i mam też 5 rachunków od inkasso na każdym kwicie ta sama kwota i nie wiem czy to do zapłaty jednorazowo, czy 5 -cio razowo musze to poczytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Mika8881 jeśli on to poprostu olewa to czym Ty sobie głowę zawracasz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mika jak chcesz podaj mi nr do firmy windykacyjnej numer klienta i jutro mogę Ci tam zadzwonić i się dowiedzieć nie ma problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mika8881 na każdym "giro" jest kundeidentifikasjon (KID)
czy na każdym rachunku z windykacjii masz ten sam numer??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok