Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Wysłałam e-maila ale nie na SEND INN KLAGE PÅ FAKTURA tylko" Send inn annet spørsmål " zobaczę czy odpiszą coś sensownego czy znów każą dzwonić jak często lubią odpisywać ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Dami Hr
(sputnik07)
Wiking
Z mojego doświadczenia wiem, ze nie ma problemu z kontaktem mailowym u nich, nawet po angielsku Dawniej mieli biuro w centrum, ale już nie funkcjonuje Można było iść i popytać, zapłacić Nie mając auto passa nie zalogujesz się na stronie, potrzebujesz numer seryjny urządzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to błąd myszko bo na jakieś tam zapytanie to odpowiedzą albo nie a jak klient wypełnia klage na konkretną sprawę i pisze co go boli to odpiszą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Aha czyli nie mając auto pass nie mogę się do nich zalogować . To może zna ktoś podobną stroną na której można sprawdzić wykaz wszystkich przejazdów przez bramki ?? przeczytałam gdzieś że na tej stronie jest chyba taka możliwość www.brotunnet.no ale czy faktycznie ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Dami Hr
(sputnik07)
Wiking
Nie prościej kupic urządzenie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie sprawdzisz tego na żadnej stronce.
Na fakturze powinnaś mieć kundenummer i najlepiej tam drynknąć jak nie ogarniasz swoich faktur powiedzą Ci ile masz do zapłacenia.
Możesz też podać im w @ numer rejestracyjny pojazdu po tym też dojdą ile im wisisz.
A najlepiej sobie kupić autopass jeśli często korzystacie z bomstasjon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Dami Hr
(sputnik07)
Wiking
Zawsze to jakaś zniżka 20 %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a na dodatek na normalne pytania możesz poczytać odpowiedzi w zakładce .....vanlige spørsmål
Les svarene her. myszko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Reasumując ...
Wiem , że to Boli ... jednak Nie ma zmiłuj się !.
---
Zawaliłaś sprawę z bieżącymi płatnościami i teraz dochodzą opłaty dodatkowe a jeszcze chwila a dojdzie >Lindorff< , to dopiero będzie Ból nie tylko zęba ale i Konta ...! .
---
Najlepsza rada .
Wziąć Pożyczkę i w Banku popłacić WSZYSTKIE RACHUNKI ... Jakie dostaliście na Wasz adres zgodny z Numerem rejestracji Waszego Auta .
---
Tu jest mało prawdopodobne , by na Waszą rejestrację , ktokolwiek przejeżdżał bramki ...
Niemniej w tym temacie to za dużo tłumaczenia ...!
---
Ech co za pech ... tyle kasy za głupie bramki i samą opłatę giro ile litrów nie zakupionego łyskacza ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
A gdzie napisane ile ma do zapłaty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok