Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
oczywiście purpurowy się zagalpował z łyskaczem ( oprócz norweskiego i angielskiego to i polski zna ) .....może faktury nie przewyższają wartości dobrego łyskacza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mika8881 napisał:
Witam, otóż naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą , chcemy zapłacić to ale tych rachunków jest tyle że już nie ogarniam które są najbardziej aktualne
1. pojedz na esso
2. wypelnij blankiet
3. daj w kasie 200nok depozytu
4. zamontuj biale pudeleczko w rejonie przedniej szyby
5. ciesz sie faktura zbiorcza i rabatem 20% za przejazdy...

to co ze nie jezdzisz czesto: nie jezdzisz - nie dostajesz faktury i nic nie placisz... a nie meczysz sie pozniej z fakturami.... echhhh....

chcesz rade to ja masz: kup sobie AUTOPASS kobieto!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Reasumując ...
Najlepsza rada .
Wziąć Pożyczkę i w Banku popłacić WSZYSTKIE RACHUNKI ...
.

dokladnie.... jesli cos zaplacisz podwojnie to za kilka dni wroci to do Ciebie na konto i z informacja
"for mye betalt i sak nr..." takie to proste... tu nic nie ginie...
a jak nie zaplacisz to tak jak Gabriel pisze.... po drugim czy trzecim upomnieniu wchodzi firma windykacyjna... a skoro Ty sama nie wiesz ktora faktura jest jaka to plac po kolei wszytskie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nie mozesz sie zalogowac nie majac Autopass´a. Zrob jak pisze Yatsek.
Numer do rejestracji (Kundenummer) zobaczysz dopiero na pierwszej fakturze za Autopass.
Autopass mozesz takze zamowic u nich na stronie.

KID nie ma nic wspolnego z logowaniem. Nie majac Autopass´a kazda faktura rejestrowana jest w systemie platnosci oddzielnie. Bez stalego konta to unikalna referencja platnosci.

Majac Autopass masz u nich stale konto klienta. Wtedy masz ten sam KID na kazdej fakturze wiec mozesz ustalic sobie automatyczna zaplate z konta (AvtaleGiro) lub zamowic eFakture.

Aha.. Nie ma znaczenia ktore rachunki sa najbardziej aktualne.. tylko ktore sa zaplacone..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
O kurcze ale sie odpowiedzi posypało dziękuję wszystkim . Czyli podsumowując podliczyłam te wszystkie faktury tak mniej więcej bo spodziewam się większej sumy , wyszło hoho sporo he ponad 4 t. .Poproszę znajomą żeby zadzwoniła mi do nich i podali mi aktualną sumę do zapłaty (albo napisze maila ale wątpie żeby mi na to odpisali) . A następnie kupię to urządzenie auto pass i będe mieć spokój z tymi papierkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:A gdzie napisane ile ma do zapłaty?Ano Tutaj Napisano
mika8881napisała:
...naskładało mi się sporo rachunków za bramki nie mam auto pass więc wszystko mi przychodzi pocztą , chcemy zapłacić to ale tych rachunków jest tyle że już nie ogarniam które są najbardziej aktualne... .
---
JAKBY co ...!
Ech ...
Co za pech ...zawsze mówię iż teksty należy czytać całe , uważnie i nie po łebkach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Yatsek napisał:
gabriel napisał:
Reasumując ...
Najlepsza rada .
Wziąć Pożyczkę i w Banku popłacić WSZYSTKIE RACHUNKI ...
.

dokladnie.... jesli cos zaplacisz podwojnie to za kilka dni wroci to do Ciebie na konto i z informacja
"for mye betalt i sak nr..." takie to proste... tu nic nie ginie...
a jak nie zaplacisz to tak jak Gabriel pisze.... po drugim czy trzecim upomnieniu wchodzi firma windykacyjna... a skoro Ty sama nie wiesz ktora faktura jest jaka to plac po kolei wszytskie....

Hmm nawiasem mówiąc firma windykacyjna już chyba weszła bo mam rachunki z INKASSO a to jest przypuszczam że właśnie za bramki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
No to już się firma windykacyjna za to zabrała więc musisz do nich dzwonić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
skoro juz masz inkasso to nie bedzie to na pewno 4k nok... yhm

powodzenia

a tu masz porady jak mozesz ogarnac rachunki: luksusfellen.info/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Anna82 napisał:
No to już się firma windykacyjna za to zabrała więc musisz do nich dzwonić.
Anna ale po co dzwonić?każdą niezapłaconą fakture oni rozpatrują osobno i doliczają swoją marżę(jakieś 200-300 koron za upomnienie).....nie ma co wydzwaniać....trzeba płacić....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok