Cześć Wszystkim...
Mam na imie Marcin 25lat, jestem po raz pierwszy na tym forum. Razem z bratem wybieramy się na początku marca do Norwegi, a dokładnie do Oslo w celu znalezienia pracy. Nigdy wcześniej tu nie byliśmy, jedziemy praktycznie w ciemno, nie mamy tu nikogo kto mógłby nam pomóc. Nie znamy jeszcze języka norweskiego tylko angielski w stopniu komunikatywnym. Mamy zamiar szukać pracy w fabrykach. Niestety agencje pośrednictwa pracy w PL poszukują tylko specjalistów typu spawacz, stolarz itp. Nie ma w internecie żadnych ofert pracy do fabryk
i to jest nasz największy problem, ponieważ pozostaje nam tylko i wyłącznie szukanie pracy na miejscu będąc w No. Dlatego też postanowiłem zwrócić się do Was użytkowników tego forum o pomoc. Na pewno wielu z Was którzy są w Norwegi od dłuższego czasu znają lub słyszeli o fabrykach w których sa przyjęcia do pracy, lub gdzie pracuje wielu Polaków. Głównie interesują nas fabryki w okolicy Oslo, jak również w całej Norwegi !!! Będziemy własnym autem więc w razie potrzeby możemy szukać pracy w innym mieście, nie mamy innego wyjścia. Znająć nazwy fabryk i ich lokalizacje bardzo ułatwi nam to sprawe. BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC !!! oto mój e-mail marcin-dakar@wp.pl prosze wyślijcie na niego nazwy fabryk oraz dodatkowe informacje ,które ułatwia nam znalezienie pracy. Z góry wszystkim Wam , którzy są chętni nam pomóc BARDZO DZIĘKUJE !!! oraz wszystkiego dobrego życze...
Pozdrawiam
Marcin
Mam na imie Marcin 25lat, jestem po raz pierwszy na tym forum. Razem z bratem wybieramy się na początku marca do Norwegi, a dokładnie do Oslo w celu znalezienia pracy. Nigdy wcześniej tu nie byliśmy, jedziemy praktycznie w ciemno, nie mamy tu nikogo kto mógłby nam pomóc. Nie znamy jeszcze języka norweskiego tylko angielski w stopniu komunikatywnym. Mamy zamiar szukać pracy w fabrykach. Niestety agencje pośrednictwa pracy w PL poszukują tylko specjalistów typu spawacz, stolarz itp. Nie ma w internecie żadnych ofert pracy do fabryk

Pozdrawiam
Marcin