sztux napisał:gabriel jak Cie pytalem o siedzenie w domu bo Cie szef nie puszcza w trase i o zarobki to nie potrafiles udzielic odpowiedzi, a sam siedzisz w domu na tej samej zasadzie co ja i udajesz ze nie wiesz co jest walone? czy to zlosliwosc czy co innego? a szef nie puszcza bo sie boi pewnie o sprzet
BZDURY PISZESZ I TYLE ...
---
Mnie szef nie trzyma w domu ... !!! /-za darmo , /
---
JA jestem na Permitteringu ...bo firma oficjalnie nie ma zajęcia ... bo jest zima itd. i zostałem legalnie zgłoszony do NAV .... za dużo tłumaczenia ...i tak pewnie nie zrozumiesz ... .
---
W swoim temacie , zadałeś enigmatyczne pytanie ... odpowiedziałem tobie , że za mało podałeś informacji i napisałem parę pomocnych podpunktów ...
---
Trzeba było odpowiedzieć na nie obszernie ... to Pewnie , bym wyjaśnił tobie parę spraw , a tak jest już po Herbacie i tyle .
---
Ponadto , Ja nie pracuję jako Kierowca , tylko jako...
Cieśla ... Zbrojarz...AKROBATA ... , a dodatkowo jedynie , wożę Materiał , potrzebny NAM do projektów .. i być może , będę woził ten materiał ciężarówką pow. 12-t. . by zmniejszyć koszty własne Firmy związane z transportem zewnętrznym .
Ja pracuję tylko z Norwegami i na Norweskich lokalnych zasadach . za dużo pisania .