Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
a whiskey z lodem, czy normalnie ciepła?
pepsi dolewasz?

janek >ja własnie cwicze z lodem+cola+plaster cytryny : )
jestem beee (?)
Lubie też z lisciem mięty i lodem,ale to zależy od mojej żony (lód)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:[/b]

janek >ja własnie cwicze z lodem+cola+plaster cytryny : )
jestem beee (?)
Lubie też z lisciem mięty i lodem,ale to zależy od mojej żony (lód)

żona niech dalej ci robi loda
ale do whisky to raczej zalecane są czyste wody
przynajmniej dla smakoszy
cytryna to raczej do tequili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no i oczywiście czerwone wino między rozłożone uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to liść mięty pomiędzy uda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dobry przerywnik , nigdy nie jest zły ...
---
Co nie zmienia ..."jasta102" rzeczy , że i ty mógłbyś , coś na ten konkretny temat napisać ... anie tylko o mięcie i ciepłej wódce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(sztux)
Wiking
gabriel jak Cie pytalem o siedzenie w domu bo Cie szef nie puszcza w trase i o zarobki to nie potrafiles udzielic odpowiedzi, a sam siedzisz w domu na tej samej zasadzie co ja i udajesz ze nie wiesz co jest walone? czy to zlosliwosc czy co innego? a szef nie puszcza bo sie boi pewnie o sprzet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sztux napisał:gabriel jak Cie pytalem o siedzenie w domu bo Cie szef nie puszcza w trase i o zarobki to nie potrafiles udzielic odpowiedzi, a sam siedzisz w domu na tej samej zasadzie co ja i udajesz ze nie wiesz co jest walone? czy to zlosliwosc czy co innego? a szef nie puszcza bo sie boi pewnie o sprzet BZDURY PISZESZ I TYLE ...
---
Mnie szef nie trzyma w domu ... !!! /-za darmo , /
---
JA jestem na Permitteringu ...bo firma oficjalnie nie ma zajęcia ... bo jest zima itd. i zostałem legalnie zgłoszony do NAV .... za dużo tłumaczenia ...i tak pewnie nie zrozumiesz ... .
---
W swoim temacie , zadałeś enigmatyczne pytanie ... odpowiedziałem tobie , że za mało podałeś informacji i napisałem parę pomocnych podpunktów ...
---
Trzeba było odpowiedzieć na nie obszernie ... to Pewnie , bym wyjaśnił tobie parę spraw , a tak jest już po Herbacie i tyle .
---
Ponadto , Ja nie pracuję jako Kierowca , tylko jako... Cieśla ... Zbrojarz...AKROBATA ... , a dodatkowo jedynie , wożę Materiał , potrzebny NAM do projektów .. i być może , będę woził ten materiał ciężarówką pow. 12-t. . by zmniejszyć koszty własne Firmy związane z transportem zewnętrznym .
Ja pracuję tylko z Norwegami i na Norweskich lokalnych zasadach . za dużo pisania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sztux napisał: ...a szef nie puszcza bo sie boi pewnie o sprzet
TAK masz rację ... boi się nie tylko o sprzęt / auto/ ...tylko o wszystko ... o LUDZI RÓWNIEŻ ...!!! .
Ja mieszkam i pracuję w GÓRACH ...
---
I NIEMA W TYM NIC DZIWNEGO ... całkiem logiczna prawidłowość , Ja w firmie nie tyram po 10...12..14...godzin tylko zwykłe 7,5 godziny dniówka ... .
---
To co mamy zrobić , robimy wtedy gdy niema lodu i śniegu ... a jak taki jest , to byczymy się na płatnych wczasach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
piotr piotr
(piotrek123)
Wiking
Siemka...
karta z polski jak najbardziej ...
kursy na przewozy rzeczy to tylko w polsce aby zerznac z ludzi kase...
moj szef to nic nie wspominal na temat takich rzeczy i nawet mojego prawka nie widzial...po prostu wiedzial ze mam i o...hehe
jezeli chodzi o tacho z karta to ktos madry niech napisze o ,,,wpisie manualnym,,,ja do tej pory nie wiem czy dobrze wybieram opcje ktore tam sa...pewnie dowiem sie tego jak mnie inspekcja zatrzyma i wytlumaczy hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...super

pojawil sie nowy 'argument'

w temacie k.w. w norwegii: 'szef nic nie wspominal'

swoja droga po co mial wspominac i ogladac prawko,przeciez to nie on bedzie bulil,w razie 'w'...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok