petroniusz napisał:
Czekajac na odpowiedz mialem na mysli wylacznie konstruktywne odpowiedzi,za nie wnoszace nic do tematu typu,,mozesz udac sie do polish conection'' z gory dziekuje, o tym wiem hihi i gdybym chcial sie tam udac to juz dawno bym tam byl.Sadze jednak ze znajdzie sie jakis ,,polski ksiegowy''z glowa na karku obeznan w temacie.BO to ze temat jest trudny sam wiem po probach znalezienia rzetelnych informacji a do ww firmy nie mam zamiaru udac sie z powodow ......znanych i mnie i innym.
petroniusz, wiec sorki za te niekonstruktywna i nic nie wnoszaca do tematu odpowiedz
jak napisalem wczesniej, temat jak dla mnie nie jest typowy wiec jedyne w czym moglem pomoc, to podac namiar
do firmy, ktora takimi sprawami sie zajmuje - NIE napisales wczesniej, ze te firme znasz
ale widze, ze ty szukasz odpowiedzi - bardzo konkretnej, wyjatkowo konstruktywnej i popartej rzetelna wiedza ksiegowa
do np. polish connection nie chcesz sie udac, pewnie tez i inne firmy o takim profilu nie wchodza w gre
dlaczego ? dlatego, ze np. za te konkretna rzetelna wiedze ksiegowa trzeba zaplacic ?
a ty chcialbys dostac tu to za darmoche, tak ?
oszczedzanie jest zrozumiale, po to tez miedzy innymi sobie pomagamy, ale ton twojej cynicznej odpowiedzi raczej
swiadczy o tym, ze ty szukasz frajera, bo szkoda ci wydac kilka stowek za porade ksiegowa