Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1635 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
petroniusz napisał:
?za sensowne i poparte rzetelna wiedza informacje dziekuje
wiec Tobie nie podziekuje bo Twoj post nie wniosl nic powtarzam nic w temcie ,jedynie nabijasz sobie posty pozatym to forum reprezentuje zalosny poziom ,moze nie forum tylko niektorzy jego uzytkownicy ktorzy zawsze musza wtracic swoje 3 grosze niewiedzy ehh zalosne to jest mimo wszysko pozdrawiam i odsylam do forumnorwegia tam jest naprawde milo i mile towarzystwo,.gabrielu hihi
Jednak jeżeli KTOŚ, coś na zagranicznym forum SIĘ PYTA ...
,,To moim zdaniem , WAŻNE DLA OGÓŁU informacje powinny być dostępne dla WSZYSTKICH bez wyjątku...
I TYLE ....wiesznapewno czyje to slowa gabrielu>>?!?!?!
jescze raz pozdrawiam wtracajacych sie do wszystkiego amajacych nikle pojecie o temacie.

petroniusz napisał:
Wiec odnosze wrazenie ze pelnisz tu role wewnetrznego korektora ?!?Kolego?czyz nie tak?hehe
ehh szkoda czasu na slowne bijatyki bo nic wartosciowego nie wnosi takie odbijanie pileczki jedynie ukazuje slabosc .pozdrawiam i zycze czujnego wylapywania bledow,itd itp no i .........

wiesz co petroniusz, walnales watek z dosyc trudnym tematem, nie piszac, ze w firmach z branzy pytales juz o to
mam tu na mysli PolishC... polecilem ci te firme aby cokolwiek pomoc, co tez wysmiales ... ze nic konkretnego bo
ty juz ich znasz...
chcialem jakkolwiek ci pomoc, nie musisz tego doceniac skoro ci nie pomaga ale twoje CYNICZNE komentarze byly juz
zupelnie zbedne
dlatego tez rozkrecila sie pozniej mala wymiana zdan, bo twoje zachowanie jest LEKCEWAZACE ...

forum nie jest ani twoje ani innych.... w kazdym watku - kazdy z nas moze wtracic swoje 3 grosze, na temat czy nie -
malo wazne... w 99% kazdy watek tutaj jest juz w jakims momencie nie w temacie, tylko dla tego, ze my zwyczajnie
poza odpowiedziami pomocnymi (w temacie) lubimy sobie tez porozmawiac o wszystkim i niczym

piszesz, ze nasze forum prezentuje zalosny poziom ? to co tutaj robisz ? idz sobie do tego forumnorwegia...

slowne bijatyki i odbijanie pileczki.... sam robisz dokladnie to samo

podsumowujac... jak napisalem juz wczesniej w ktoryms poscie - chcesz zajebiscie RZETELNYCH I KONKRETNYCH
POPARTYCH WIEDZA INFORMACJI to idz do firmy, ktora sie tym zajmuje, PLACISZ - wymagasz - dostajesz

wiec nie zgrywaj tu cwaniaczka tylko IDZ W PIZDU NA forumnorwegia, bo tam jest milo i mile towarzycho

napisal : majacy nikle pojecie o tym twoim zasranym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
[

podsumowujac... jak napisalem juz wczesniej w ktoryms poscie - chcesz zajebiscie RZETELNYCH I KONKRETNYCH
POPARTYCH WIEDZA INFORMACJI to idz do firmy, ktora sie tym zajmuje, PLACISZ - wymagasz - dostajesz

wiec nie zgrywaj tu cwaniaczka tylko IDZ W PIZDU NA forumnorwegia, bo tam jest milo i mile towarzycho

napisal : majacy nikle pojecie o tym twoim zasranym temacie[/quote]

Ulv spokojnie bo Ci cisnienie podskoczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:

a cos ty giovi, zero nerwow przynajmniej jakichs wiekszych hehe
tyle, ze pier.....li gosc w kolko to samo, cynicznie i lekcewazaco dla kazdego po kolei
to po co sie tu udziela, niech sobie pisze na tym swoim innym cudownym forum i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
giovi2 napisał:

a cos ty giovi, zero nerwow przynajmniej jakichs wiekszych hehe
tyle, ze pier.....li gosc w kolko to samo, cynicznie i lekcewazaco dla kazdego po kolei
to po co sie tu udziela, niech sobie pisze na tym swoim innym cudownym forum i tyle

Ja tylko tak sie zmartwilam,ze mozesz sie zle poczuc ,ale jesli podchodzisz do tego bez nerw to loozik.
Ps.mam podbne zdanie na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Coz pozostawie te ataki bez komentarza bo naprawde niewarto szarpac sie,szkoda.Moze i niektore posty sa cyniczne mimo to nie staralm sie n ikomu ublizac a republika kolesow ciage bije piane.jakie to typowe .pozdrawiam i zzycze spokojnej nocy bez przeklenstw bo one nic tu nie dadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
petroniusz napisał:
Coz pozostawie te ataki bez komentarza bo naprawde niewarto szarpac sie,szkoda.Moze i niektore posty sa cyniczne mimo to nie staralm sie n ikomu ublizac a republika kolesow ciage bije piane.jakie to typowe .pozdrawiam i zzycze spokojnej nocy bez przeklenstw bo one nic tu nie dadza

nie petroniusz, to nie zadna republika kolesiow... malo kto sie tu zna osobiscie, kazdy ma swoj charakter, swoja osobowosc i to, ze w jakims temacie jedna i druga osoba zgodza sie, nie oznacza wcale, ze wchodza sobie juz w dupe, prawda ?

szarpac nikt sie nie chce, tym bardziej ja bo szkoda mi czasu na klotnie to raz a dwa tak naprawde nie znamy sie osobiscie tu wszyscy, tylko piszemy - raz szybko raz wolno, raz przemyslawszy to co chcemy powiedziec a raz nie, bo chcemy szybko juz juz sie wypowiedziec... dlatego ja przynajmniej traktuje z nalezytym dystansem wypowiedzi na forum
tak to juz jest ze slowem pisanym - wyslij list do 10 osob i prawie kazda z nich odbierze go troche inaczej...

co do przeklenstw, to sam ich nie lubie - zwlaszcza "pisanych" - ale czasem swiadomie (bez nerwow) uzywam ich w celu
podkreslenia celu swej wypowiedzi

a moja wypowiedz traktuj w jeden sposob - chcesz pomocy - napisz jakiej i czekaj, czytaj kazdy post, trafisz na osobe z
najbardziej dla ciebie konkretna odpowiedzia - wygrales
ale niepotrzebne jest wlasnie to cyniczne traktowanie osob, ktore choc nie maja danej wiedzy, staraja sie pomoc
poza tym posty moje czy kogokolwiek innego nie swiadcza, ze to forum jest "be" ... jestesmy tylko jednymi z wielu tutaj
tylko o to chodzi, tak dla przemyslenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
pozatym to forum reprezentuje zalosny poziom ,moze nie forum tylko niektorzy jego uzytkownicy ktorzy zawsze musza wtracic swoje 3 grosze niewiedzy
wiesz poprawilem sie zaraz ze nie forum tylko co niektoirzy i wiem ze wyglada to jak odbijanie pileczki ale gwoli scislosci pisze te slowa.Jesli jestem cyn ikem ok!(nikt n ie jest idealem) nie ublizam nikomu slownymi epitetami typu ...wiadomego!!!
Na forum to zaprosil mnie jeden z jego tworcow lub wspoltworcow hehe ale blizniacze forum o ktorym wspomianlem jest mi blizsze,p;omimo tego warto sie wspierac a nie walczyc bo nic nie osiagniemy,pomine watek glowny bo jakos zostal zapomniany a przerodzilo sie to w jakas chora pyskowke rodem z wiejskiego targu.Ludzie sa rozni i cyniczni i zlosliwi prosci i wyksztalceni ale jesli kazdego traktujesz rowno n ie powinno to przeszkadzac.cynicy tez maja prawo do wiedzy.pozdrawiam i .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
petroniusz napisał:
pozatym to forum reprezentuje zalosny poziom ,moze nie forum tylko niektorzy jego uzytkownicy ktorzy zawsze musza wtracic swoje 3 grosze niewiedzy
wiesz poprawilem sie zaraz ze nie forum tylko co niektoirzy i wiem ze wyglada to jak odbijanie pileczki ale gwoli scislosci pisze te slowa.Jesli jestem cyn ikem ok!(nikt n ie jest idealem) nie ublizam nikomu slownymi epitetami typu ...wiadomego!!!
Na forum to zaprosil mnie jeden z jego tworcow lub wspoltworcow hehe ale blizniacze forum o ktorym wspomianlem jest mi blizsze,p;omimo tego warto sie wspierac a nie walczyc bo nic nie osiagniemy,pomine watek glowny bo jakos zostal zapomniany a przerodzilo sie to w jakas chora pyskowke rodem z wiejskiego targu.Ludzie sa rozni i cyniczni i zlosliwi prosci i wyksztalceni ale jesli kazdego traktujesz rowno n ie powinno to przeszkadzac.cynicy tez maja prawo do wiedzy.pozdrawiam i .....

warto sie wspierac, warto dyskutowac, wymieniac sie informacjami... oczywiscie, ze tak..m.in. po to tutaj jestesmy
i warto tez sobie pogadac o wszystkim i niczym, z sensem lub bez...
cynicy - jasne, ze tez maja prawo do wiedzy, tyle ze ci co jej mogliby udzielic niekoniecznie chetni moga byc do tego,
jesli ow cynik ma taki a nie inny charakter, prawda ? wiem cos o tym, bo jeden z moich najlepszych przyjaciol ze szkolnej
lawki jest naprawde full cynikiem... i do dzis nieraz mu tlumacze, ze gdyby zmienil swe podejscie do ludzi to traktowali by
go inaczej....ech... mniejsza z tym
a ze post przerodzil sie w pyskowke jakiegos rodzaju... to tylko nauka dla kazdego z nas na przyszlosc, co i jak mozna
w danym momencie napisac lepiej....
pozdrawiam rowniez...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
DOROTA DEDE
(DOROTADEDE)
Wiking
dobrze to ujałeś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DOROTADEDE napisał:
dobrze to ujałeś...
ALE ZADYMA...!!!
I POMYŚLEĆ ,że człowiek przyszedł na te denne ...przepraszam ...z dennymi użytkownikami forum ... z tak ekskluzywnego innego Forum i zadał ciekawe pytanie niecierpiące zwłoki w odpowiedzi...
I CO ... ? ...rzuciła się Na BIEDAKA drobna zgraja i zaczęła Tegoż UKŁADNEGO ...Okładać epitetami takim , za które na TAMTYM ...POPRAWNYM FORUM ...DOSTAJE SIĘ OSTRZEŻENIA NA DZIEŃ DOBRY ....

NIEMNIEJ tzw. biedactwo ... nie w ciemię bite ...Tam MUSI SIEDZIEĆ CICHO ...cichutko by się nie wychylić ...nie podpaść ... BA NAWET NICKA ZMIENIŁ BY GO Z TAMTEGO POPRAWNEGO FORUM NIKT NIE ZAKAPOWAŁ I USŁUŻNIE NIE DONIÓSŁ...
A TU HEJA trza popuścić pasa ...TU NIKT NIKOMU OSTRZEŻENIA NIE DA ...TO MOŻNA SIĘ POPISAĆ ... ..

I CO.."PETRONIUSZU" ....PRZYJEMNIE jest sobie swobodnie POPYSZCZYĆ...będąc świadomym ,że nic TOBIE nie grozi ze strony MODA CZY TEŻ ADMINA...

POMYŁKA... GROZI TOBIE WIĘCEJ ...BO OD NAS SAMYCH...
MY JESTEŚMY TUTAJ GORSI NIŻ TWOI OPIEKUNOWIE NA TWOIM POPRAWNYM FORUM ...
MY SIĘ NIE PIEPRZYMY Z TAKIMI "MUNDRYMI INACZEJ"...

PRZYTOCZYŁEŚ ...jakieś być może i mądre cytaty...niemniej w bardzo GŁUPI SPOSÓB...
Bo jeżeli nie są to TWOJE osobiste stwierdzenia to powinieneś podać autora oraz miejsce publikacji wraz datą ukazania się cytatu....
I CO TY MUNDRUSIU na takie dictum ...?
Mało Tego wyjąłeś ten cytat z kontekstu Tamtej dyskusji i włożyłeś GO tutaj tak ani przypiął ani przyłatał...

ALE To tak bywa ,jak z radości ,że można sobie poszaleć MGŁA UMYSŁ ZASŁANIA...

CIEKAWE ILE JESZCZE TAKICH JAK TY SPADOCHRONIARZY TUTAJ przyjdzie mącić ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok