Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1637 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
petroniusz napisał:
...
Na forum to zaprosil mnie jeden z jego tworcow lub wspoltworcow hehe ...

Toś sobie znalazł plecy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Uwazam temat za zamkniety,zastanawia mnie tylko jedno skad w ludziach tyle nienawisci ,zlosci.....
reszte pomine bo niewarto,mimo wszystko pozdrawiam uczestnikow tej goracej dyskusji.
jedynie nadmienie ze jak wspomnial jeden przedmowcow slowo pisane mozna roznie zrozumiec 10 listow do 1o ludzi i 10 roznych punktow wdzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
petroniusz napisał:
Uwazam temat za zamkniety,zastanawia mnie tylko jedno skad w ludziach tyle nienawisci ,zlosci.....
reszte pomine bo niewarto,mimo wszystko pozdrawiam uczestnikow tej goracej dyskusji.
jedynie nadmienie ze jak wspomnial jeden przedmowcow slowo pisane mozna roznie zrozumiec 10 listow do 1o ludzi i 10 roznych punktow wdzenia.
EUREKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
petroniusz napisał:
PROPONUJĘ PRZEJŚĆ do działu porady psychologiczne i te inne duperele...
TAM większość z nas się stara nie udzielać aż tak nachalnie i agresywnie.... może akurat trafisz na grunt godny TWOJEJ uwagi ,a zarazem znajdziesz grono dyskutantów którzy wiedzą o czym piszą...
I BĘDĄ NA TWOIM POZIOMIE INTELEKTUALNYM....
I SIĘ SPEŁNISZ...
Powodzenia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aleksandra F. Eriksen
(Polish Connection)
Wiking
Do osoby, ktora zadala konkretne pytanie na poczatku watku:
jesli nie chcesz korzystac z uslug firm, ktorym trzeba placic za porady, to najprostsze rozwiazanie jest takowe -
wysylasz maila lub list do swojego urzedu skarbowego, w ktorym podajesz swoje dane osobowe (z data urodzenia, adresem) i zadaneje dokladnie to samo pytanie, ktore zadales na forum. Mail / list musi by w jezyku norweskim lub angielskim. Urzad skarbowy MA OBOWIAZEK udzielic ci odpowiedzi, na ktora pozniej mozesz powolac sie przy rlziczeniu podatkowym. Ktos pewnie pomoze ci przetlumaczyc tekst, jesli sa nie wladasza tak dobrze norweskim czy angielskim...
Za darmo i najprosciej. Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
gabriel napisał:
DOROTADEDE napisał:
dobrze to ujałeś...
ALE ZADYMA...!!!
I POMYŚLEĆ ,że człowiek przyszedł na te denne ...przepraszam ...z dennymi użytkownikami forum ... z tak ekskluzywnego innego Forum i zadał ciekawe pytanie niecierpiące zwłoki w odpowiedzi...
I CO ... ? ...rzuciła się Na BIEDAKA drobna zgraja i zaczęła Tegoż UKŁADNEGO ...Okładać epitetami takim , za które na TAMTYM ...POPRAWNYM FORUM ...DOSTAJE SIĘ OSTRZEŻENIA NA DZIEŃ DOBRY ....

NIEMNIEJ tzw. biedactwo ... nie w ciemię bite ...Tam MUSI SIEDZIEĆ CICHO ...cichutko by się nie wychylić ...nie podpaść ... BA NAWET NICKA ZMIENIŁ BY GO Z TAMTEGO POPRAWNEGO FORUM NIKT NIE ZAKAPOWAŁ I USŁUŻNIE NIE DONIÓSŁ...
A TU HEJA trza popuścić pasa ...TU NIKT NIKOMU OSTRZEŻENIA NIE DA ...TO MOŻNA SIĘ POPISAĆ ... ..

I CO.."PETRONIUSZU" ....PRZYJEMNIE jest sobie swobodnie POPYSZCZYĆ...będąc świadomym ,że nic TOBIE nie grozi ze strony MODA CZY TEŻ ADMINA...

POMYŁKA... GROZI TOBIE WIĘCEJ ...BO OD NAS SAMYCH...
MY JESTEŚMY TUTAJ GORSI NIŻ TWOI OPIEKUNOWIE NA TWOIM POPRAWNYM FORUM ...
MY SIĘ NIE PIEPRZYMY Z TAKIMI "MUNDRYMI INACZEJ"...

PRZYTOCZYŁEŚ ...jakieś być może i mądre cytaty...niemniej w bardzo GŁUPI SPOSÓB...
Bo jeżeli nie są to TWOJE osobiste stwierdzenia to powinieneś podać autora oraz miejsce publikacji wraz datą ukazania się cytatu....
I CO TY MUNDRUSIU na takie dictum ...?
Mało Tego wyjąłeś ten cytat z kontekstu Tamtej dyskusji i włożyłeś GO tutaj tak ani przypiął ani przyłatał...

ALE To tak bywa ,jak z radości ,że można sobie poszaleć MGŁA UMYSŁ ZASŁANIA...

CIEKAWE ILE JESZCZE TAKICH JAK TY SPADOCHRONIARZY TUTAJ przyjdzie mącić ...

bardzo, ale to baaaaaaaardzo podoba mi się ta wypowiedź Gabriela aż musiałam sobie ją zacytować........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok