Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Gabi PIOTROWSKA Mama Nisi Marcin O Borat86 Kamil2020 (19933 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
truskawkowa napisał:
Hardi napisał:
Dostalem ten link od pewnego znajomego lekarza z PL ktory nienawidzi przedstwicieli handlowych firm farmaceutycznych itd.

Twierdzi, ze to dziala, moze komus sie przyda:

kazik1.republika.pl/Inne/MMS-Lek_XXI_w.htm

cyt"Pokonuje przeziębienia w ciągu około godziny, pokonuje grypę w mniej niż 12 godzin, pokonuje zapalenie płuc w mniej niż 12 godzin, leczy raka setki razy skuteczniej niż jakiekolwiek inne kuracje, leczy zapalenia wątroby typu A, B i C. Leczy zapalenie wyrostka robaczkowego, reumatoidalne zapalenie stawów i setkę innych chorób."

ciekawi mnie czy "wynalzca" dostal juz nobla za to odkrycie ?
to tyle za moj komentarz,bo nie wiem co dalej moge napisac,skoro pod tym tekstem wyzej podpisuje sie dyplomowany lekarz

No cóż, spiskowa teoria dziejów tłumaczy nam dlaczego, wredni przemysłowcy i medycy nie dopuszczą do uznania tego cudu, poszliby z torbami. Poza tym, MMS to niezły przekręt: "W Polsce MMS można nabyć po przystępnej cenie (69 zł plus koszty przesyłki)" - kilogram chlorynu sodu kosztuje poniżej dziesięciu PLN, niezłe przebicie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Dino napisał:

MMS - jest to chloryn sodu, substancja szkodliwa dla zdrowia i środowiska, silny utleniacz, używana w przemyśle do odkażania i produkcji środków odkażających dla gospodarstwa domowego. Po przereagowaniu z kwasem (tak jak podaje instrukcja użycia cudownego badziewia) wydziela się dwutlenek chloru używany do uzdatniania wody pitnej. Tak więc, wystarczy kranówa i nikt nie choruje.
Smacznego .
no to by sie zgadzalo,bo producent jasno deklaruje,ze ten cudowny srodek cyt"to mineralny suplement, który w ciele zabija patogeny (zarazki), pleśni, grzyby i bakterie"
hahah,to mozna w takiej sytuacji jak nie mamy go pod reka i domestos sobie lyknac,a co
autor tez nie ukrywa,ze tym sie uzdatnia wode heh
i ja jeszcze dam wskazowke dla wynalazcy,bo o ile rak moze byc uleczalny(chociaz tez niewiele ma wspolnego z grzybami czy wirusami),to rzs nie jest i jest to choroba autoimmunologiczna,a wiec nie wywolana przez zadne bakterie i wirusy
skresl pan to z listy,tekst bedzie bardziej wiarygodny
o ile jeszcze na wmawianie ludziom,ze to uleczy kaszelek mozna przymknac oko,to sprzedawanie tego pd haslem,ze leczy to raka czy rzs to jest zwykle s......o
dla tych co pytali wczesniej o ksiazke
www.miraclemineralpolska.pl/index.php?p=17
Hardi napisał:
Dostalem ten link od pewnego znajomego lekarza z PL ktory nienawidzi przedstwicieli handlowych firm farmaceutycznych itd. a tego jednego przedstawiciela na ktorego jest podany odsylacz w tekscie kocha?
cyt" Pod tym adresem są konkrety oferty sprzedaży mniejszych, 20-mililitrowych buteleczek z MMS (po 10 zł)."i przechodzimy na strone profesjonalnej lkiniki leczenia wszystkiego(bron Boze nie przedstawiciela handlowego)
ale.gratka.pl/ogloszenie/1691755_mms_28_...aclo2_na_wirusy.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
oooo ludzie, nie jedzcie po mnie, ja tylko dalem linka i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Czyżby chęć pełniejszej informacji była z mojej strony grzechem truskawkowa?Może TY już pozjadałaś wszystkie rozumy , bo ja nie i raczej to mi się nie uda Także powstrzymaj się z tą ironią póki co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Czyżby chęć pełniejszej informacji była z mojej strony grzechem truskawkowa?Może TY już pozjadałaś wszystkie rozumy , bo ja nie i raczej to mi się nie uda Także powstrzymaj się z tą ironią póki co a gdzie Ty retier widzisz z mojej strony ironie?widzisz co chcesz widziec
wyrazilam swoje zdanie na temat tego preparatu w zwiazku z tym,ze sama jestem chora nieuleczalnie na ciezka chorobe autoimmunologiczna,stad tez kontakty z ludzmi nabitymi w butelke i jestem oburzona propagowaniem tego typu produktow gdzie sie da,nawet tutaj
a link do ksiazki podalam zupelnie normalnie bez zadnych podtekstow,a ze Ty odebrales w to w jakis inny sposob,niz ja mialam w zamiarze podac,to ja juz na to nic nie poradze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To dzięki za linka, przeoczyłem go najnormalnie i stąd to wyszło,także sorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok