Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam kontaktów biznesowych. - Norwegia

3 Posty
Daniel J
(DeJot)
Wiking
Witam. W Polsce prowadzę spółkę działającą w branży stoczniowej i szukam kontaktów z firmami i stoczniami w dla których mógłbym świadczyć swoje usługi. Czy ktoś jest w stanie pomóc w tej sprawie. Nadmienię, że oferty ogólne już porozsyłałem to co udało mi się samemu znaleźć w internecie, lecz może ktoś z was ma własne dojścia.
Proszę o pomoc i ewentualne namiary na firmy, lecz jeśli ktoś chciałby się bardziej zaangażować i po prostu zdobyć dla mojej firmy kontrakt to oczywiście jestem otwarty do rozmów o wynagrodzeniu za taką pracę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:73  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Masz firme troche ponad rok, strony firmy nie masz, referencji w necie nie znalazlem. Skad mamy wiedzec, ze twoja firma dobrze dziala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Daniel J
(DeJot)
Wiking
Masz rację, nie możesz / nie możecie, tego wiedzieć - to pierwsze uno.
Po drugie - jedynie proszę o namiary (nazwa, może stronę internetowa) na firmy z którymi ewentualnie mógłbym rozpocząć współpracę. Nie trzeba mnie tej firmie reklamować, zachwalać i mówić im o mnie. To pozwól, że sam zrobię i to będzie moje zadanie by jej udowodnić, że warto ze mną podjąć współpracę. I to ona oceni czy jestem wiarygodny.
Po trzecie - tak możliwe jest (o czym wspomniałem), podjęcie współpracy z kimś kto sam chciałby zrobić to o czym napisałem powyżej. Jednak jeśli taka osoba na tym forum jest, niech odezwie się do mnie na priv i zada pytania na które chciała by poznać odpowiedzi.

Nie rekrutuję tu ludzi, ludzi do pracy posiadam.
I brawo, że kolega sprawdził ceidg.... lecz sprawdziłeś nie tą firmę, którą trzeba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:119  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok