Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Moja Norwegia TV - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka Grod ela jankowska Tom12 (3483 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
"Są pytania, których nie należy stawiać nawet Bogu" Polacy w Norwegii składają kondolencje... www.mojanorwegia.pl/component/option,com...ewvideo/video_id,21/

Nowy materiał z HOLMENKOLLEN:

www.mojanorwegia.pl/component/option,com...iewvideo/video_id,2/

komentarze, sugestie, opinie itp...

chętni poszukiwani do udziału w nowym projekcie Telewizji Moja Norwegia.
Czekam na kontakt pod mailem: mojanorwegia@mojanorwegia.pl

Zwiastun MN TV.:
www.mojanorwegia.pl/component/option,com...iewvideo/video_id,4/
Zgłoś wpis
1 Post

(angelinnka)
Wiking
Swietny pomysl , gratulacje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Świetnie, mam nadzieję że bardzo szybko projekt się rozwinie.
Proponuję na początek skupić się na programach które gromadzą najwięcej widzów czyli wiadomości i rozrywka. Zrobicie to rzetelnie a widzów na pewno nie zabraknie. Życzę powodzenia i sukcesów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Super, między innymi mogą się odbywać sobotnie spotkania forumowe na żywo w TV . Zaczątek już był, transmisja na żywo z finału Orkiestry. Może też sporo pomóc ludziom, mającym kłopoty w Norwegii, jakieś reportaże czy wizyty panów z telewizji, potrafią zdziałać cuda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jasne ze pomysl dobry ale to nie jest zorganizowanie imprezki na 15 osob ,to kosztuje!!!!!! Kto za to zaplaci????? Wolontariusze a wplywy z reklam kto skasuje????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
piekny napisał:

"...przedszkole dba o podkreślenie naszej narodowości..."

Chciałbym dowiedzieć się jak powyższy cytat ma się do fragmentu filmu o przedszkolu między 1:51 a 2:02??
Jakim cudem nikt z ekipy nie dopatrzył się takiego błędu??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja ci grzes odpowiem .Ten cud to brak profesjonalizmu. Tym bardziej, ze flaga czerwono - biala rownież istnieje.... nie winie Norwegów, bo oni ogólnie mało wiedzą. Ale czego sie spodziewac, jesli nawet administratorzy tego forum robia błędy ortograficzne?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
piekny napisał:

"...przedszkole dba o podkreślenie naszej narodowości..."

Chciałbym dowiedzieć się jak powyższy cytat ma się do fragmentu filmu o przedszkolu między 1:51 a 2:02??
Jakim cudem nikt z ekipy nie dopatrzył się takiego błędu??

Grzesiu.... integracja... czy segregacja... ma to jakies znaczenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
Ja ci grzes odpowiem .Ten cud to brak profesjonalizmu. Tym bardziej, ze flaga czerwono - biala rownież istnieje.... nie winie Norwegów, bo oni ogólnie mało wiedzą. Ale czego sie spodziewac, jesli nawet administratorzy tego forum robia błędy ortograficzne?

A więc to za to dałem Ci oklaska 5 minut temu
Myślę że gdyby to osoba pracująca w przedszkolu była odpowiedzialna za znalezienie w internecie przykładowo Polskich barw narodowych to raczej zrobiono by to solidnie, ale co my tam możemy wiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
grzes, z rok temu osoba pracujaca w szkole była odpowiedzialna za znalezienie zwrotów w obcych językach i oto co sie wydarzyło :
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok