Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka Grod ela jankowska Tom12 (3485 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No tak, zapomniałem o tym, przyznasz jednak że to raczej zasługa znajomych Polaków niż przykładowo google tłumacza Jeszcze odnośnie profesjonalizmu to wierszyk "Kto Ty jesteś" był w okolicach przedszkola lub pierwszej klasy więc łatwo zapomnieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Latwo krytykowac a trudniej zrobic! Oczywiscie ze mozna zarzucic brak profesionalizmu zawsze i wszedzie tylko trzeba miec pojecie kto to robi i w jakich warunkach!!! Sa osoby ktore poswiecily czas i wlasne pieniadze na to co obejrzeliscie.W zasadzie zasluga portalu jest tylko to ze zechciala umiescic to na wlasnej stronie. Zegnam sie telewizujnym dziekuje za uwage.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Sa osoby ktore poswiecily czas i wlasne pieniadze na to co obejrzeliscie.W zasadzie zasluga portalu jest tylko to ze zechciala umiescic to na wlasnej stronie

Ty myślisz ,że oni to zrobili charytatywnie ?
czy to była inwestycja ,darmowa reklama ,a zyski będą potem ,jak za ogłoszenia 70 nok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Prawdę mówiąc ,to się dziwię tej waszej krytyce.Czy to coś złego,że ktoś chce i próbuje zrobić coś ,nie tylko dla siebie? Czy zawsze musi wziąć górę nasz polski charakter?Nigdzie nie jest napisane,że mamy się zachwycać tym i owym.
Czy to źle, jesli się przy tym zarobi?Każdy z was ma lub miałby jakieś uwagi do samego portalu,jak i do ludzi nim kierujących .A opinię bardzo łatwo i szybko można każdemu z nas wyrobić,gorzej z wyprostowaniem jej.
Tylko czy o to tutaj nam chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
zuze napisał:
Sa osoby ktore poswiecily czas i wlasne pieniadze na to co obejrzeliscie.W zasadzie zasluga portalu jest tylko to ze zechciala umiescic to na wlasnej stronie

Ty myślisz ,że oni to zrobili charytatywnie ?
czy to była inwestycja ,darmowa reklama ,a zyski będą potem ,jak za ogłoszenia 70 nok

Widzisz ja to wiem! Nie ma darmowej reklamy bo te osoby musza jesc,kupowac benzyne,zaplacic czynsz,rachunki a siedza nad tym projektem calymi dniami i nikt za to im nie placi jak narazie. No coz moze NRK sie zainteresuje bardziej niz nasi kochani biznesmeni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hmmm, czegoś tu nie rozumiem, albo Wy nie rozumiecie.
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Latwo krytykowac a trudniej zrobic! Oczywiscie ze mozna zarzucic brak profesionalizmu zawsze i wszedzie tylko trzeba miec pojecie kto to robi i w jakich warunkach!!! Sa osoby ktore poswiecily czas i wlasne pieniadze na to co obejrzeliscie.W zasadzie zasluga portalu jest tylko to ze zechciala umiescic to na wlasnej stronie. Zegnam sie telewizujnym dziekuje za uwage.

Fazi, nie chce sie z tobą kłócić , bo bardzo cie lubie, ale...ale co mnie to obchodzi kto to robi i za czyje pieniądze??? Poza tym sami prosili o sugestie. Nie wiem o co sie tu tak burzyć?? To niech nie robią dziadostwa. A jeszce w ramach sugestii to moge cos dopisac:
nie wiem czy redaktorzy mieli jakąs misje pedagogiczną w tej "niespodziance" , czyli robieniu zniczy na filmie czy nie mieli, ale powinni miec swiadomosc, ze to ogladają tez ludzie prosci. Nie interesuje mnie jak pani Ewa wychowuje swoją córkę, bo to nie moj kawałek podłogi, lecz jesli na wizji robi to co robi, to dla mnie jest niepojęte i nikt tego rowniez nie wziął pod uwagę. A chodzi mi o to, ze najpierw dala corce wybór jakiego koloru chce zrobic ten lodowy znicz, dziecko wybralo żółty, wpuscilo krople do wody, a mama zadecydowala ze nie zółty ma byc tylko pomarańczowy. To po co najpierw daje dziecku wybór? Prosci ludzie pomysla ze robienie z dziecka durnia to normalna sytuacja, bo to co w TV mówiai robią to tak ma byc.

Zadne to wytłumaczenie, ze robia reportaze w nie takich warunkach i ze za swoje pieniadze i ze wlasny czas poswiecaja... obiecuja ze dojada w kazdy zakamarek Norwegii, tez za swoje?? W sumie to mnie to nie interesuje, ale warunki i kasa z merytoryka sie nie łączą. Jak ja poswiecam na cos wlasny czas i pieniadze to pilnuje zeby sie nie zbłaźnic i nie zrobic szitu, bo szkoda kasy.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"

Wiesz Grzes, nasz(wasz) prezio w zeszlym roku patrzyl na odwrotnie powieszona flage (na blotniku samochodu) bedac wiezionym z lotniska do palacu... nie przeszkadzalo mu to.... zapewne poszli za przykladem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Przeszkadzało tylko nie doskoczył aby poprawić bo za wysoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Grzes203 napisał:

Grzes, tylko bystrzaki pojmuja cokolwiek, a wiesz jak jest w zyciu Poza tym mozemy teraz z rek,ą na sercu przyznac, ze mamy swoj wlkład w Moja Norwegi TV, bo udzielilismy rad i sugestrii za darmo i poswiecilismy swoj czas na to, a i jeszcze w jakich warunkach? !! Ja lezalam niewygodnia na lozku i pisalam i bolalay mnie łokcie i pic mi sie chcialo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok