krolestwo za konia napisał:
Latwo krytykowac a trudniej zrobic! Oczywiscie ze mozna zarzucic brak profesionalizmu zawsze i wszedzie tylko trzeba miec pojecie kto to robi i w jakich warunkach!!! Sa osoby ktore poswiecily czas i wlasne pieniadze na to co obejrzeliscie.W zasadzie zasluga portalu jest tylko to ze zechciala umiescic to na wlasnej stronie. Zegnam sie telewizujnym dziekuje za uwage.
Fazi, nie chce sie z tobą kłócić , bo bardzo cie lubie, ale...ale co mnie to obchodzi kto to robi i za czyje pieniądze??? Poza tym sami prosili o sugestie. Nie wiem o co sie tu tak burzyć?? To niech nie robią dziadostwa. A jeszce w ramach sugestii to moge cos dopisac:
nie wiem czy redaktorzy mieli jakąs misje pedagogiczną w tej "niespodziance" , czyli robieniu zniczy na filmie czy nie mieli, ale powinni miec swiadomosc, ze to ogladają tez ludzie prosci. Nie interesuje mnie jak pani Ewa wychowuje swoją córkę, bo to nie moj kawałek podłogi, lecz jesli na wizji robi to co robi, to dla mnie jest niepojęte i nikt tego rowniez nie wziął pod uwagę. A chodzi mi o to, ze najpierw dala corce wybór jakiego koloru chce zrobic ten lodowy znicz, dziecko wybralo żółty, wpuscilo krople do wody, a mama zadecydowala ze nie zółty ma byc tylko pomarańczowy. To po co najpierw daje dziecku wybór? Prosci ludzie pomysla ze robienie z dziecka durnia to normalna sytuacja, bo to co w TV mówiai robią to tak ma byc.
Zadne to wytłumaczenie, ze robia reportaze w nie takich warunkach i ze za swoje pieniadze i ze wlasny czas poswiecaja... obiecuja ze dojada w kazdy zakamarek Norwegii, tez za swoje?? W sumie to mnie to nie interesuje, ale warunki i kasa z merytoryka sie nie łączą. Jak ja poswiecam na cos wlasny czas i pieniadze to pilnuje zeby sie nie zbłaźnic i nie zrobic szitu, bo szkoda kasy.
Pozdrawiam.