Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski (2671 niezalogowanych)
18 Postów
Wiking
Gabriel to prymityw , momentami nieco bardziej elokwentny..ktory zdobyl serca mu podobnych, tyle ze piszacych inaczej, pozornie odmiennych..bo jak mozna nazwac ludzi aprobujacych takiego typa..
Archiwalne wypowiedzi mozna przeczytac na 2 innych forach z ktorych zostal zbanowany..nie za pomoc ludziom..czy odmienne zdanie..wszystko to byly nagrody za chamskie zachowanie..
Na tym forum nikt nie dba o jakosc..w przeciwnym razie Gabrys musialby poszukac innego miejsca..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Natura człowieka ulega zmianie, pod wpływem otoczenia, wychowania. Jest również czasami kwestią wyboru. To w końcu my możemy zdecydować, kim chcemy być. Zawsze mamy wybór,
wiadomo, że łatwiej jest być, złym człowiekiem,ale nie na tym życie polega.Uważam że zło to stan natury z bezlitosną walką o władzę na tym FORUM i nie tylko na tym Forum. Przecież to nie o to tu chodzi,mamy sobie pomagać właśnie w taki sposób,jak to sie tu robi,ale rzeczywiście z KULTURĄ-a nawet,jak Ktoś czegoś nie rozumie ....Może Komuś trzeba wytłumaczyć to kilka razy...w tym momencie też nie należy Kogoś mieć za PRzygłupa...NACZYTAŁAM SIĘ ,ŻE RĘCE MI OPADŁY..".WIELKA SOBOTA"nie idę stąd-My Polacy jesteśmy okropni,Jeden drugiego ,by w szklance wody utopił....Ja mam ,już Świeta-dobrze,że Mój MĄŻ jest kulturalny i nie ma TAKIEGO DRUGIEGO FACETA NA TYM ŚWIECIE!!!SPADAM STĄD!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Po co te sprzeczki w swieta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Przestancie o tych swietach...nie dla kazdego jak widzicie sa one tak wazne..wazne jak postepujesz na codzien a nie w swieta czy w niedziele w kosciele..tez moge zagrac swietego i co niedziele chodzic do kosciola a poza nim wbijac ludziom noze w plecy..tak samo w swieta..nie czuje zebym kradl czyjes dobra duchowe piszac,odpowiadajac na posta w swieta..wyciagnijcie wnioski swietoszki..wazne na codzien..nie od swieta..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Tak w temacie. Jezeli juz to chyba tylko "strejk bierny...." zamienil sie w bloga, ale jak sie komus nie podoba,to niech nie czyta. W czym jest problem? Akurat Gabriel, chociaz jezyk ma czesto ciety, pisze z sensem, w odroznieniu od 80% ludzi tutaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
agnieszkaj81 napisał:
Tak w temacie. Jezeli juz to chyba tylko "strejk bierny...." zamienil sie w bloga, ale jak sie komus nie podoba,to niech nie czyta. W czym jest problem? Akurat Gabriel, chociaz jezyk ma czesto ciety, pisze z sensem, w odroznieniu od 80% ludzi tutaj.

Wspieram i popieram!.. Pozdrowienia dla wszystkich myslacych..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
agnieszkaj81 napisał:

Wspieram i popieram!.. Pozdrowienia dla wszystkich myslacych..

sie nie załapałem na życzenia chyba?

Święta są to mam wyebane na myślenie.

Ludziska jak macie jakiś problem co do wypowiedzi ludzi na forum (nie tylko Gabriela) to napiętnujcie to w poszczególnych tematach i wypowiedziach, wytykając błędy i wylewając swoje racje, a nie usiłujcie "kamienować" kogokolwiek takimi tematami (postami).

Wesołych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Tysia323)
Nowicjusz
...Prawdziwe porozumienie zachodzi tylko między ludźmi o tych samych zapatrywaniach i jednakowym sposobie myślenia...ale to byloby nudne.... wiec Gabriel i inni sa potrzebni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tysia323 napisał:
...Prawdziwe porozumienie zachodzi tylko między ludźmi o tych samych zapatrywaniach i jednakowym sposobie myślenia...ale to byloby nudne.... wiec Gabriel i inni sa potrzebni:)Nie jestem ani przeciw ani również Za .
Niemniej ...:

- Ani rzeczony .."gabriel" ... jak również taki ,siaki czy owaki , nie byli by w ogóle potrzebni ,Na Tym czy Innym Forum , gdyby piszący posty z zapytaniem ...choć przez pierwsze dwie sekundy po napisaniu tegoż , sprawdzili by to , co SAMI napisali... !!!.
-//-Przecież , nieraz niektóre Wasze posty , są bardziej kabaretowe , niż standard przedstawiany przez zawodowych Satyryków o Polskim Murarzu...!!!-//- , bez względu na Ich osobiste OFICJALNE WYKSZTAŁCENIE...!!! .
A może i jest odwrotnie... im Wyższe wykształcenie deklarowane , tym głupsze pytania i obrona tychże ...
I Ja , lub Mi podobni , staramy się z tym problemem walczyć... czy skutecznie , to już inna sprawa .
Niemniej pozdrawiam wszystkich bez wyjątku , w ten Nocny Wielkanocny czas...
Wszak Wszyscy wbrew pozorom , tworzymy NASZĄ POLONIJNĄ SPOŁECZNOŚĆ...
Papatki...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Tysia323)
Nowicjusz
Zgadzam sie z Toba pozdrawiam......Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok