Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andy $ (1595 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Veileder napisał:
.... Sorry, ale smierdzi mio to margisenem.
Raczej nie w tym kierunku ,Twoje ostrze skierowane....
Margines i to głęboki przedstawia tutaj ..."Zimny drań"... i to z domieszką cfaniaczków z Anglii lub lumpów z Irlandii , którym tam już grunt się palił dlatego zawitali tutaj...
Jednak mogę się mylić , wszak to Moje subiektywne Odczucie ...

..."Veileder"... Ty jesteś jakiś masochista ... facet pojechał po tobie jak po dziwce z ulicy a Ty nadstawiasz drugi policzek ...
Nie byłeś czasami kandydatem do jakiegoś zakonu ..KK...??.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qantan napisał:
kultura ...to coś czego brakuje niektórym użydkownikom Tego forum....czy tu jest wogóle jakiś moderator????????
no nie ale żydkow to o wszystko posądzają, ale nie o brak kultury. większość polskich jak i zagranicznych twórców kultury to niestety ale żydki. czy to film, muzyka, czy literatura.
matka Mickiewicza też zresztą była żydkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
qantan napisał:
kultura ...to coś czego brakuje niektórym użydkownikom Tego forum....czy tu jest wogóle jakiś moderator????????

a kto to jest UŻYDKOWNIK ? czas do szkoly ...czas.....podstawowka czeka.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Veileder napisał:
.... Sorry, ale smierdzi mio to margisenem.
Raczej nie w tym kierunku ,Twoje ostrze skierowane....
Margines i to głęboki przedstawia tutaj ..."Zimny drań"... i to z domieszką cfaniaczków z Anglii lub lumpów z Irlandii , którym tam już grunt się palił dlatego zawitali tutaj...
Jednak mogę się mylić , wszak to Moje subiektywne Odczucie ...

..."Veileder"... Ty jesteś jakiś masochista ... facet pojechał po tobie jak po dziwce z ulicy a Ty nadstawiasz drugi policzek ...
Nie byłeś czasami kandydatem do jakiegoś zakonu ..KK...??.

Nie, ale ostatni post pisalem juz po paru piwach, stad bledy... Poprawilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Hartmut Braun
(Welki Nemec)
Wiking
Dzen Dobry

Ja pracowac w Norwegia, bo w ojczyzna Vaterland wielki stress....Ja czyta forum i widze jak polaki tylko kucic sie..wy potrzebujece kija na plecy...wy nieznacie co znacy pomoc dla drugi czlowiek..
Prawda norweg to nie lubi praca polak umie pracac i za to inne landy lubi polaki..ale polak mysli tylko siebie...Moja baba byla z Ostproussen i mowi po polsku...przestac wy sie kucic polacki
pozdrawia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Welki Nemec napisał:
Dzen Dobry

Ja pracowac w Norwegia, bo w ojczyzna Vaterland wielki stress....Ja czyta forum i widze jak polaki tylko kucic sie..wy potrzebujece kija na plecy...wy nieznacie co znacy pomoc dla drugi czlowiek..
Prawda norweg to nie lubi praca polak umie pracac i za to inne landy lubi polaki..ale polak mysli tylko siebie...Moja baba byla z Ostproussen i mowi po polsku...przestac wy sie kucic polacki
pozdrawia

Arbeit macht frei!

www.pown.it/1881

Auf Wiedersehen!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Zuzu napisał:
[quote]Welki Nemec napisał:
Dzen Dobry

www.pown.it/1881

Auf Wiedersehen!

A jak tu nie chichrać się...

www.pown.it/1881
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
...JESTEŚ NA TYM FORUM-/od dzisiaj 16-04-11/ ŚMIECIEM I TYLE...

A śmiecie traktuje się się odpowiednio , masz szczęście iż obecnie na Tym Forum niema Nikogo Kto by Takie Gówno jak Ty posprzątał...!
Czyżbyś gabrielu pisał o sobie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
ZimnyDrań napisał:
i nie boje się mogę podać kurwo swoje dane, czy ty się odważysz?

Poniewaz minelo juz troche czasu - podsumowuje. Sporo przed Swietami podalem temu panu swoj nr do pracy oraz zaoferowalem mu pomoc, pomimo otrzymanych wyzwisk. Do tej pory nie skontaktowal sie. Wnioski mozecie wyciagnac sami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok