Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polska kraj nie do zycia - Norwegia

Czytali temat:
Lunka Koszycka (2996 niezalogowanych)
1 Post
Rzymianin rzymianin
(Rzymianin)
Wiking
Witam serdecznie
Jestem na forum po raz pierwszy. Mam pytnaie do kolegów i koleżanek.
Norwegia jako kraj bardzo mi się podoba, mam tam swoich znajomych i przyjaciół.
Nie będę ukrywał , że w naszym kraju jest lipa i perspektyw nie ma, wszyscy to wiemy.
Szukam pracy, w polsce prowadzę z kolegami firmę budowlana robimy wszystkie prace budowlane, dla wykonawców mieszkania pokazowe, ogrody, elektrykę, itd. Moje pytanie brzmi:
czy w noregii jest zapotrzebowanie na nasze usługi. Może ktoś ma pomysł na uczciwą współpracę.
Dysponujemy całym sprzętem, komunikatywnie jezyk angielski.
Bardzo proszę o radę na mail.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
małgorzata pasiut
(małgosia84)
Wiking
Wiyam.
Budowlańców to tutaj aż za nadto. Przepraszam ale to fakt...Żeby się "wybić"z tego dosłownie tłumu to musisz mieć niezłe znajomości.Pozdrawiam i życze powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
no i muskule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Rzymianin napisał:
....
Nie będę ukrywał , że w naszym kraju jest lipa i perspektyw nie ma, wszyscy to wiemy.
Szukam pracy, w polsce prowadzę z kolegami firmę budowlana robimy wszystkie prace budowlane, dla wykonawców mieszkania pokazowe, ogrody, elektrykę, itd....

no cóż spróbuję jakoś doradzić. na wstępie nadmienię, iż moim zdaniem to i tak już za wiele osób zwiało z Ojczyzny i ta ścieżka prowadzi do nikąd . jak by tu zwiększyć perspektywy dla twojej firmy? no może tak w jesiennych wyborach zagłosujcie wszyscy na PiS. jeśli Jarosław wygra i utworzy rząd to....... będzie tak jak po rewolucji 1989 r. wtedy na masową skalę ruszyła budowa w Polsce miejsc kultu, czyli kościołów. powstało wiele miejsc pracy dla budowlańców!!! potem za życia i po śmierci JP2 Naród stawiał tysiące pomników. była praca!!!! teraz po zwycięskich wyborach trzeba będzie wreszcie zrobić to co temu Narodowi znów najniezbędniejsze. Uczcić Prezydenta Tysiąclecia. Będziecie budować pomniki. wokół pomników ogrody. ogrody z iluminacją, gdzie się przyda elektryka. wzorce będziecie brać z Korei Północnej i Wiecznie Nieodżałowanego Kim Ir Sena. nie wiem, czy przez 4 lata do następnych wyborów będziesz miał z jedną sobotę wolną? także już wiesz!!! zagłosuj na PiS i pracę dla siebie w jednym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
Rzymianin napisał:
Witam serdecznie
Jestem na forum po raz pierwszy. Mam pytnaie do kolegów i koleżanek.
Norwegia jako kraj bardzo mi się podoba, mam tam swoich znajomych i przyjaciół.
Szukam pracy, w polsce prowadzę z kolegami firmę budowlana robimy wszystkie prace budowlane, dla wykonawców mieszkania pokazowe, ogrody, elektrykę, itd. Moje pytanie brzmi:
czy w noregii jest zapotrzebowanie na nasze usługi. Może ktoś ma pomysł na uczciwą współpracę.
Dysponujemy całym sprzętem, komunikatywnie jezyk angielski.
Bardzo proszę o radę na mail.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Pierwszy raz jest Rzymianin na Forum....serdecznie wita....grzecznie pyta.....
A tutaj takie odpowiedzi.....Eh.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wilk stepowy napisał:

słuchajcie no Wadera. a stwierdzeń to żadnych, wniosków i opinii nie widzicie????
mając sprzęt, zdrowie, młodość nie widzi sensu, ani szans w Polsce to w obecnym kryzysie znajdzie daleko od mamusi???? a idźcie no może powyjcie sobie do księżyca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Rozumiem,że ta odpowiedż nie jest dla mnie.....bo ja jestem wilkiem stepowym....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
wilk stepowy napisał:

słuchajcie no Wadera. a stwierdzeń to żadnych, wniosków i opinii nie widzicie????
mając sprzęt, zdrowie, młodość nie widzi sensu, ani szans w Polsce to w obecnym kryzysie znajdzie daleko od mamusi???? a idźcie no może powyjcie sobie do księżyca

Szans Daleko od mamusi i kto tu wyje I jaki kryzys i gdzie bo nie doczytalem a moze inaczej nie zrozumialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:mając sprzęt, zdrowie, młodość nie widzi sensu, ani szans w Polsce to w obecnym kryzysie znajdzie daleko od mamusi???? a idźcie no może powyjcie sobie do księżyca
Ba na dodatek pisze ,że ma tu znajomych i przyjaciół a pyta się przygodnych ludzi o realia .
...JEDNYMI SŁOWY , NIE WIERZY ZA GROSZ NAJBLIŻSZYM...
Ten Gość przypomina Mi Takiego Jednego z INNEGO FORUM...
Tamten też miał porządną firmę , LUDZI UKŁADY...i takież zarobki i chciał to wszystko rzucić , bo w Norge ...TO DOPIERO ELDORADO i w ogóle wiecie rozumiecie ...."w polszy ni da si żyć"... .
Jednak by TU , zarabiać podobne pieniądze i to Sam , bez LUDZI I UKŁADÓW , musiał by na wstępie zarobić rocznie minimum 1,5miliona koron brutto ... .
A... miał jeszcze rodzinę i Już ...!!!.chciał kupić dobry dom do 300tys.zł.Polskich . W NORGE...i to najlepiej w Oslo Ma się rozumieć bo tu najwięcej Klientów ...
Ech rozpisałem się ...
Szkoda słów na Takich...Innych inakszy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok