Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
193 Posty
Stały Bywalec
irazibialfa napisał:
rizle napisał:
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacyIKEA - Sklep - MiploIKEA - Sklep / Norwegia · IKEA Slependen. Billingstad. Nesbruveien 40 1396 Billingstad tel +4781544000 begin_of_the_skype_highlighting              +4781544000      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +4781544000      end_of_th e_skype_highlighting fax: +4766985070 www.ikea.no. Hverdager 10-23 ...

Tak tu jest a czy to czasem nie ty nasmiewalas sie z ogloszen az ktos ci sam wytknol twoje bledy
Zenada starasz sie byc dobra czy uwarzasz ze taka jestes?
No heart filling ale nie oceniaj kogos sama nie bedac perfekt. Mama mi to kiedys mowila slowa daja do myslenia .
....z Nikogo się nie naśmiewałam WSIOKU-JAKIŚ TAM GRYZLIIIIIII-HAHAHA-szkoda ,że Cię w tej Norge nie zżarli....
zakompleksiony cham , gardzacy soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru. Z takimi ludzmi
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU...

Objawila sie natura Porzadnego czlowieka
I
Z wsi mozna wyjsc ale wies z czlowieka nie wyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
rizle napisał:
Ruscy w ogien skoczyc No to chyba stolice wybierales w afryce moze tam skacza przez ogien .
Azjaci to wielka rodzina jeden drugiego za leb trzyma jesli masz troszke oleju w glowie (tak zwanej inteligencji ) to zrozumiesz co napisalem

Niczym sie nie roznimy!!! Nas jest poprostu najwiecej wszedzie wiec musimy kombinowac
no chyba ze zrobia zakazy wyjazdu bo wszyscy mowia wiesz jaki jest Polak za granica Znaczy ze w polsce jestesmy lepsi

Albo zmien obywatelstwo zostan wspanialym ruskiem skacz za ogien za saszka
....Spadaj prowokatorska łajzo do psychicznego Bolka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
rizle napisał:
irazibialfa napisał:
rizle napisał:
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacyIKEA - Sklep - MiploIKEA - Sklep / Norwegia · IKEA Slependen. Billingstad. Nesbruveien 40 1396 Billingstad tel +4781544000 begin_of_the_skype_highlighting              +4781544000      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +4781544000      end_of_th e_skype_highlighting fax: +4766985070 www.ikea.no. Hverdager 10-23 ...

Tak tu jest a czy to czasem nie ty nasmiewalas sie z ogloszen az ktos ci sam wytknol twoje bledy
Zenada starasz sie byc dobra czy uwarzasz ze taka jestes?
No heart filling ale nie oceniaj kogos sama nie bedac perfekt. Mama mi to kiedys mowila slowa daja do myslenia .
....z Nikogo się nie naśmiewałam WSIOKU-JAKIŚ TAM GRYZLIIIIIII-HAHAHA-szkoda ,że Cię w tej Norge nie zżarli....
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU...

Objawila sie natura Porzadnego czlowieka
I
Z wsi mozna wyjsc ale wies z czlowieka nie wyjdzie
...z ciebie napewno nie wyjdzie...BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI JAK TY!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
I kto tu mowil o hamstwie ktorego tak ponoc sie wystrzegasz Twoj brak inteligencji oznaczasz tylko wulgaryzmem
Co do wioseczki to ta z ciebie nie wyjdzie nazywajac kogos wiesniakiem chyba masz stare wspomnienia jak ktos ciebie nazywal To zalosne Mva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Polecam zapoznanie się ze zwrotem HIPOKRYZJA jakże oryginalne i odkrywcze przemyślenia(nie na temat ) .........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
w w
(tredi)
Wiking
rizle napisał:
Ruscy w ogien skoczyc No to chyba stolice wybierales w afryce moze tam skacza przez ogien .
Azjaci to wielka rodzina jeden drugiego za leb trzyma jesli masz troszke oleju w glowie (tak zwanej inteligencji ) to zrozumiesz co napisalem

Niczym sie nie roznimy!!! Nas jest poprostu najwiecej wszedzie wiec musimy kombinowac
no chyba ze zrobia zakazy wyjazdu bo wszyscy mowia wiesz jaki jest Polak za granica Znaczy ze w polsce jestesmy lepsi

Albo zmien obywatelstwo zostan wspanialym ruskiem skacz za ogien za saszka

rizle

oto prosze miłych forumowiczów PRZYKŁAD "polaka"jak musisz kombinować to z ciebie do dupy fachowiec i sam o sobie piszesz w złym świetle
właśnie o ludziach twojego poziomu i rozwoju intelektualnego mowa
jak ktoś jest poprostu kolesiem to nim pozostanie do końca życia
Pozdrawiam cię Polaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Zawsze bylem i bede Polaczkiem Tym kombinowaniem bylbym na tyle sprytny by sprawdzcic w googlach ze jest ikea w Norge chyba ze poprostu chciales(as) zaistniec jakims postem w Forum bo na nic madrzejszego nie bylo cie stac
Polecam moze te inne stolice w afryce tam zawsze bedzie mozna miec wymowke ze slaby dostep do neta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
w w
(tredi)
Wiking
rizle napisał:
Zawsze bylem i bede Polaczkiem Tym kombinowaniem bylbym na tyle sprytny by sprawdzcic w googlach ze jest ikea w Norge chyba ze poprostu chciales(as) zaistniec jakims postem w Forum bo na nic madrzejszego nie bylo cie stac
Polecam moze te inne stolice w afryce tam zawsze bedzie mozna miec wymowke ze slaby dostep do neta

Więc żyj sobie w swoich przekonaniach i pisz wspaniałe posty nawet nie trzeba psychologa by określic twoją osobowość
zresztą chyba reszta forumowiczów to widzi
Mimo tego że mi ciebie żal pozdrawiam cie serdecznie (ale raczej nic nie zrozumiałeś z tej konwersacji ) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
irazibialfa napisał:
"....z Nikogo się nie naśmiewałam WSIOKU-JAKIŚ TAM GRYZLIIIIIII-HAHAHA-szkoda ,że Cię w tej Norge nie zżarli....
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU... "

Po takiej wypowiedzi nie jesteś wiarygodna w takim temacie jak np.w kącik poezji, cytatów, sentencji....moja droga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zła napisał:...Po takiej wypowiedzi nie jesteś wiarygodna w takim temacie jak np.w kącik poezji, cytatów, sentencji....moja droga
A jaki związek ma jedno z drugim...?
Czy to że ktoś jest , siekierą ciosany w życiu codziennym , nie ma Swojej lirycznej duszy wewnętrznej.? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok