irazibialfa napisał:
rizle napisał:
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacy
IKEA - Sklep - MiploIKEA - Sklep / Norwegia · IKEA Slependen. Billingstad. Nesbruveien 40 1396 Billingstad tel +4781544000 begin_of_the_skype_highlighting +4781544000 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting +4781544000 end_of_th
e_skype_highlighting fax: +4766985070 www.ikea.no. Hverdager 10-23 ...
Tak tu jest
a czy to czasem nie ty nasmiewalas sie z ogloszen az ktos ci sam wytknol twoje bledy
Zenada starasz sie byc dobra czy uwarzasz ze taka jestes?
No heart filling ale nie oceniaj kogos sama nie bedac perfekt. Mama mi to kiedys mowila slowa daja do myslenia
.....z Nikogo się nie naśmiewałam WSIOKU-JAKIŚ TAM GRYZLIIIIIII-HAHAHA-szkoda ,że Cię w tej Norge nie zżarli....
zakompleksiony cham , gardzacy soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru. Z takimi ludzmi
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU...
Objawila
sie natura Porzadnego czlowieka
I
Z wsi mozna wyjsc ale wies z czlowieka nie wyjdzie
rizle napisał:
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacy

Tak tu jest

Zenada starasz sie byc dobra czy uwarzasz ze taka jestes?

No heart filling ale nie oceniaj kogos sama nie bedac perfekt. Mama mi to kiedys mowila slowa daja do myslenia

zakompleksiony cham , gardzacy soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru. Z takimi ludzmi
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU...

Objawila

I
Z wsi mozna wyjsc ale wies z czlowieka nie wyjdzie