Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
7 Postów
w w
(tredi)
Wiking
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacyIKEA - Sklep - MiploIKEA - Sklep / Norwegia · IKEA Slependen. Billingstad. Nesbruveien 40 1396 Billingstad tel +4781544000 fax: +4766985070 www.ikea.no. Hverdager 10-23 ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Billingstad jest około 2 mile od Oslowięc spoko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin

daj spokoj czasem posmiac sie mozna a czasem trzeba pytanie zadalas dosc smieszne to jak spytac na zagranicznym forum jak juz powiedzialas czy ktos umi pisac tam po angielsku
A smiech to nie chamstwo a dobry humor chyba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
polacy za granicą czemu mnie to nie dziwi czlowiek sie pyta a tu drwiny pajace z polski hamstwo poczytajcie zageaniczne fora tam na pytanie jest odpowiedź bez drwin...masz racje!!!tak tu jest!!!Ale nie wszyscy są tacyIKEA - Sklep - MiploIKEA - Sklep / Norwegia · IKEA Slependen. Billingstad. Nesbruveien 40 1396 Billingstad tel +4781544000 begin_of_the_skype_highlighting              +4781544000      end_of_th e_skype_highlighting fax: +4766985070 www.ikea.no. Hverdager 10-23 ...

Tak tu jest a czy to czasem nie ty nasmiewalas sie z ogloszen az ktos ci sam wytknol twoje bledy
Zenada starasz sie byc dobra czy uwarzasz ze taka jestes?
No heart filling ale nie oceniaj kogos sama nie bedac perfekt. Mama mi to kiedys mowila slowa daja do myslenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tredi napisał:

...POWIEDZIAŁ-/napisał/- CO ZJADŁ...

...pierwszy post i już dupę liżesz...

A fe... nie ładnie...nieładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
w w
(tredi)
Wiking
tylko polska nacja jest taka co sprytnie udowodniłem na tym forum
a tak w nawiasie to pracowałem w 4 stolicach europy i 90% polaków okazało się (ze złej najgorszej strony)
pisze o tym nie dlatego aby kogoś obrażać tylko by porównac naszą kulture do innych nacji
zawsze lepiej dogadać się z obcokrajowcem niźli z polakiem
czy kiedyś ktoś z was widział dwóch szarpiących się ze sobą azjatów ?
nawet ruscy potrafią za sobą w ogień skoczyć
taka już nasza k u l t u r a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
tredi napisał:
a tak w nawiasie to pracowałem w 4 stolicach europy i 90% polaków okazało się (ze złej najgorszej strony)
pisze o tym nie dlatego aby kogoś obrażać tylko by porównac naszą kulture do innych nacji
...bo Polacy to chamy i tu tkwi caly ich problem... Pozostala kilkudziecieciomilionowa
zgraja zakompleksionych chamow , gardzacych soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Ruscy w ogien skoczyc No to chyba stolice wybierales w afryce moze tam skacza przez ogien .
Azjaci to wielka rodzina jeden drugiego za leb trzyma jesli masz troszke oleju w glowie (tak zwanej inteligencji ) to zrozumiesz co napisalem

Niczym sie nie roznimy!!! Nas jest poprostu najwiecej wszedzie wiec musimy kombinowac
no chyba ze zrobia zakazy wyjazdu bo wszyscy mowia wiesz jaki jest Polak za granica Znaczy ze w polsce jestesmy lepsi

Albo zmien obywatelstwo zostan wspanialym ruskiem skacz za ogien za saszka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
irazibialfa napisał:
tredi napisał:
...bo Polacy to chamy i tu tkwi caly ich problem... Pozostala kilkudziecieciomilionowa
zgraja zakompleksionych chamow , gardzacych soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru.

Mowia ze ten kogo sie wyzywa sam sie pod tym slowem skrywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok