Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
zła napisał:
irazibialfa napisał:
"....z Nikogo się nie naśmiewałam WSIOKU-JAKIŚ TAM GRYZLIIIIIII-HAHAHA-szkoda ,że Cię w tej Norge nie zżarli....
zakompleksiony cham , gardzacy soba ,
bez wlasnej tozsamosci i honoru. Z takimi ludzmi
nie chce miec nic wspolnego. Zegnam!!!Nie zniżam się do poziomu ziemi Wiesniaku!Won skąd przyszedłeś-do betoNiary!!!Nawet nie wiem ,czy to potrafisz!Narcystyczny BEZGREGOWCU... "

Po takiej wypowiedzi nie jesteś wiarygodna w takim temacie jak np.w kącik poezji, cytatów, sentencji....moja droga
...no właśnie!!!GABRIEL MA RACJĘ!!!CO MA PIERNIK DO WIATRAKA?"Moja Droga",mozesz mówić do swojej mamy!!!Właśnie idę tam zaglądnąć,może coś ciekawego napiszę....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Zależy jak rozumiesz "siekiera ciosany"
Bo ja tez spotkałam na swojej drodze takich których otoczenie odbierało jako gburowatych chamów,a byli delikatnymi romantykami.
Ale tutaj ja widzę sytuacje gdzie ktoś jest delikatny,pogodny,kochajacy wszystkich
i nagle wyskakuje z pianą na buźce, obrażając, w sumie bez powodu
Twoje klimaty Gabrielu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Moja droga, to ironia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
no proszę dyskusja na 4 strony więc okazuje, się że jest Ajkija i w Norwegii dzięki za wyczerpujące odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestniczących w rozstrzygnięciu tej nurtującej mnie kwestii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
zła napisał:
Moja droga, to ironia....Wpieprzanie się w nie swoje sprawy nie jest jeszcze takie złe,
w porównaniu
z wpieprzaniem się w sprawy, o których błędnie myśli się, że są "swoje".VICE-VERSA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Ty naprawde masz halooo w glowie Polecam lekarza ale watpie by cos zaradzil na niektore przypadki sie nie da

Teraz sobie powsiocz bo poza tymi wulgaryzmami i paluszkiem nic wiecej madrego u ciebie nie widac

to jak bic w sciane wierzac ze sie ja przebije bedac komarem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Po takiej wypowiedzi nie jesteś wiarygodna w takim temacie jak np.w kącik poezji, cytatów, sentencji....moja droga[/quote]...no właśnie!!!GABRIEL MA RACJĘ!!!CO MA PIERNIK DO WIATRAKA?"Moja Droga",mozesz mówić do swojej mamy!!!Właśnie idę tam zaglądnąć,może coś ciekawego napiszę....[/quote]

Boze a szukalas hamow ponoc sama na siebie nie patrzac
Albo ty nie rozumiesz nawet slow ktore opisujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
irazibialfa napisał:
...no właśnie!!!
..GABRIEL MA RACJĘ!!!
...CO MA PIERNIK DO WIATRAKA?...

ŻADNE.... >no<...

TYM BARDZIEJ ...>właśnie<...

O ile Miałem jakąś rację ,to już dawno zjadłem ją wczoraj na kolację...

A tak a pro po ... :
TO PIERNIK MA BARDZO DUŻO Z WIATRAKIEM WSPÓLNEGO...

Nie będę tu robił wywodów na ten temat , bo już kiedyś Tu na Tym Forum to zrobiłem ...
Przytoczę jednak , bardzo trafna wypowiedź, która bardzo Mi się spodobała...

Niejaka ..."Małgorzata"...parę miesięcy temu , gdzieś tam...tam chen ... , napisała tak na owe pytanie..:

..."Odpowiedź na pytanie brzmi : Młynarz.
Bo On pracuje we wiatraku , a w przerwach na lunch je piernik za piernikiem , i w ogóle stary z Niego piernik , Ja pierniczę
."...

Jednymi słowy , trafiłaś jak kulą w płot...

Więcej POKORY proszę , a nie "Narcyzowatej" pyszałkowatości....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zła napisał:...Twoje klimaty Gabrielu?...
MOJE... NIE... MOJE...

Gdzieś wykrzyczeć się trzeba... bo inaczej na MÓZG niektórym może zaszkodzić ...
Niektórzy tak mają...
Jedni wydzierają się w lesie płosząc Zwierzynę ...
Inni drą się pod Mostem jak przejeżdża pociąg...
A jeszcze Inni z braku laku... "WYDZIERAJĄ"... się na Forum... i to nie tylko Tym...

Ważne , by po tym wszystkim , być uśmiechniętym od ucha do ucha...
I w realu nie wadzić zbytnio Nikomu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Może i tak Gabriel,ale podejrzewam ze dla niektórych wirtualność może być równoległa do realu i wtedy niechcący można komuś zawadzić
Np.Irazibialfa zadała mi cios w serce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok