Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomocy - Norwegia

Czytali temat:
Joanna S Karolina Szynwelska (2040 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Szukam dobrej fryzjerki w okolicach Sarpsborga , Fredrikstad , Halden !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
znam fryzjerkę ale w sandefjord- polkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
To jakieś 117km ode mnie , ciekawe czy by chciała jechać taki kawałek ? A ile bierze za pasemka , balejage , strzyżenie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
a czemu potrzebujesz pomocy
zwykle pasemka ???przyjedz do mnie zrobie ci za grosze klofta za oslo prawie gardemoen ,tylko napisz co sie stalo z tymi wlosami ,ze tak panikujesz ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
W tym problem , że ja nie jestem mobilna Fryzjerka mi zrobiła pasemka , na ciemnych włosach , miały być bląd a wyszły rude bo ona nie używa wody 12% tylko max 9% .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
A gdybyś tak użyła może płukanki na włosy-gencjana roztwór wodny? może by coś to rozjaśniło?? współczuję Ci...wiem co to znaczy inny efekt od oczekiwanego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Napisz sobie kartke,ze szukasz polskiej fryzjerki i wywies w swoim sklepie napewno odezwie sie jakas dziewczyna ja tak zrobilam.Pozdrowienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
ok dzięki za podpowiedź , na pewno tak zrobię i mam nadzieję , że ktoś się znajdzie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
JAK TERAZ ZROBI CI PASEMKA 12KA TO POLOWA WLOSOW CI WYPADNIE I TO BEDA BLONDO-RUDE PASEMKA TO KUP LEPIEJ PLUKANKE ALBO SZAMPON DO BLOND WLOSOW I TROCHE WYPLOWIEJA PRZYZWYCZAISZ SIE EWENTUALNIE KUP BLOND FARBE ALE TAKA KTORA WEZMIE TE RUDE PASEMKA I POFARBUJ CALE WLOSY TYCH CIEMNYCH NIE ZLAPIE TYLKO TE RUDE POWINNY ZLAPAC BLON CHOCIAZ EFEKTU MOZE NIE BYC ZADNEGO
NAPRAWDE JESLI NIE WYGLADASZ NAPRAWDE PASKUDNIE ZACZEKAJ MINIMUM 2 TYG ,BO 12PROCENT WODA TO JUZ OSTATECZNOSC ,A JAK ROBILA 9 KA TO MOGLA DLUZEJ TRZYMAC NA WLOSACH
JAK MASZ JESZCZE JAKIES PYTANIA TO PISZ DO MNIE JESTEM FRYZJERKA POSTARAM SIE POMOC
NO I SZKODA ,ZE NIE DASZ RADY PRZYJECHAC ,BO COS BY SIE NAPRAWILO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
nie jest aż ,tak koszmarnie , z przodu są trochę rude , ale najgorsze , że zamiast wycieniować zrobiła mi schody . A jak sie tu nazywa płukanka i jaki szampon do blond włosów polecasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok