Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Joanna S Karolina Szynwelska (2041 niezalogowanych)
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
!!!!! niech pani nie przeprowadza doswiadczen może juz, moze tym może tamtym ! tak jak wyzej pisze fryzjerka, sie stanie i dopiero sie narobi !!!!,( bo sie pani wlsow pozbedzie ze nawet nie bedzie do czego doczepic) ,Wlosy musi obejzeć teraz fryzjerka czy wogole w tej chwili można cos robic !a jak nie to za jaki okres .( tylko nie jakas fryzjerka a dobra ktora potrafi okreslić stan wlosa pzred zabiegiem i na chemii dobrze sie zna !!!!)Bo tak do konca to nie wiadomo co to za woda była i jaki byl stan wlosa przed zabiegiem rozjasniania !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Wiem jaka to była woda , ponieważ fryzjerka mi powiedziała jaką wodę używa . Nie upieram się że muszę koniecznie teraz je farbować , ale chciała bym na przyszłość nie trafić więcej na podobnego fachowca . Dość że kolor nie jest taki jak bym chciała to dodatkowo bardzo źle mnie ostrzygła . Zamiast pocieniować mi włosy narobiła schodów !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
czyli podsumowując można powiedzieć,że lepiej dać sobie spokój z tutejszymi fryzjerami, lepiej odczekać i iść w Polsce jak się będzie,do swojego zaufanego fryzjera
a co do tej płukanki to prawda, wiem bo sama tak sobie robiłam a i moja mama też) wystarczy nią spłukać włosy i zawsze to jakiś inny wygląd,nie jestem fryzjerką ale monisia jest i chyba mnie poprze??...
a te schody hmm no cóż odwaliła małpa kawał paskudnej roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
drogie Panie !! nie czarujmy sie "dobry" fryzjer ceni swoja prace bo to tez "artysta" sa i tu dobrzy fryzjerzy sa tylko sie cenią ,a kosmetyki tu nie sa tansze tylko droższe a niska cena nie wynika z niczego zawsze jest przyczyna . w polsce>?? 70% fryzjerow ma tylko papiery ukonczenia szkoly fryzjerskiej lub kursu a tu trzeba to coś czuć ,mieć wizje tego co sie zrobi do danej twarzy i co bedzie pasowalo ,miec praktyke itd !a nie !mama kazli na fryzjerke do szkoly ,bo w ogloszeniach ,gazetach tyle pracy dla fryzjerow !!! równie dobrze może sie to w naszym kraju zdażyc i jak wszedzie indziej !!!! Dlatego trzymacie sie dlugo swojej fryzjerki/a a zmienaicie dopiero wtedy jak od siedmiu lat nic nie zmienia na waszej głowie ani w fryzurce ani w kolorach albp nawali z terminami kilka razy .
( nie jestem fryzjerem )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja nie byłam w zakładzie u Norweżki , tylko fryzjerka Polka do mnie przyjechała .
Chętnie bym poszła do zakładu , ale z tego co słyszę , to Norweżki są złymi fryzjerkami . Ricco , mnie nie szkoda wydać pieniędzy , boję się jedynie , że się nie dogadam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
alma78 napisał:
Ja nie byłam w zakładzie u Norweżki , tylko fryzjerka Polka do mnie przyjechała .
Chętnie bym poszła do zakładu , ale z tego co słyszę , to Norweżki są złymi fryzjerkami . Ricco , mnie nie szkoda wydać pieniędzy , boję się jedynie , że się nie dogadam .

TO IDŹ NA ŻYWIOŁ a nuż się uda i będziesz chwalić pod niebiosa..
W każdym bądź razie zawsze będzie wymówka ,że się nie zrozumieliście...
Jednak z tego co słyszę to damski fryzjer zaczyna się od 250NOK.godzina bo jak pewnie wiesz w Norge Fryzjerzy nie robią głowy ode sztuki tylko ode godziny...i taka średnia fryzura kosztuje 400-600NOK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Byłam ostatnio z córcią na szczepieniu, i jak to kobieta-ja, pochwaliłam pielęgniarkę o włosy,zapytałam ile kosztuje zrobienie tutaj włosów i odpowiedziała mi,że ona za obcięcie i farbowanie dała 1000NOK,szczerze włosy były super, fajnie przycięte itd itp...
ricco mój drogi pomocniku w norweskim z tym fryzjerem też masz rację,ja zmieniłam jednego bo byłam stałą klientką i jak doszło do tego,że potrzebowałam terminu na uczesanie przed weselem mojej koleżanki to mi odmówiła bo nie miała miejsca a ciągle gadała,że dla stałego klienta zawsze znajdzie czas, teraz chodzę do innego zakładu i do każdej z pań z tego zakładu,każda wspaniale obcina... Ale i tak bym chciała wypróbować tutejszych jak na razie sprawdzam dentystę i jest super!! płacę ale nie płaczę po nocach z bólu ale co do płukanki to nie ma problemu żeby ją zrobić...bo to i tak długo się nie utrzymuje, spłucze wodą i już... co do cen kosmetyków to też je troszkę znam, w końcu jestem kobietą lubiącą łazikować do centrum i do sklepów
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
MIŁO MI BARDZO. !
niektórych kosmetyków typu Wella SP NIE MA W SKLEPACH SA TYLKO W SALONACH , PEWNIE ZE MAm DOBRA nawet bardzo dobra ,FRYZJERKE . TYLKO JAK ZA MALE PIENIĄŻKI MIALA ROBIC FRYZURKI TO WOLALA ISĆ NA GODZINKI PRACOWAC !( POZATEM PRACA PO DOMACH NIE JEST ZA CIEKAWA ) I SUMA SUMARUM NIE CHCE TAK PRACOWAC I SLUCHAĆ ZE ZA DROGO. NO KAZDY POJECHALNIESTETY TAM ZARABIAC
WELLA NP I LONDA RÓZNICA W CENIE NP W ROZJAŚNIACZU 100%.WIEC ZALEŻY KTO NA JAKIEJ JAKOSCI KOSMETYKACH PRACUJE .
MOJA USLUGA KIEDYS TEZ KOSZTOWALA 1200ZŁ A TERAZ I ZA DWIECIE MOZNA ZROBIC > NAJCZESTSZY EFEKT NIEZADOWOLENIE JAK ALMA78. TYLKO DŁUŻSZE BO NA KILKA LAT .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja tam wcale mało nie zapłaciłam tej Polskiej fryzjerce . wzięła ode mnie 500nok . Tak że , wcale nie mało . Zdewcydowałam już , że następnym razem idę do zakładu , ze zdięciem wybranej fryzury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
KOSMETYKOW JEST WIELE JA OSOBISCIE POLECAM TE DROZSZE FIRMY KADUS ,MATRIX,CHOCIAZ SZWEDZKA GRAZETTE TEZ JEST SUPER ,
FAKT ,ZE POJDZIESZ TUTAJ DO NORWESKIEJ FRYZJERKI NIE GWARANTUJE CI 100PROCENT ZADOWOLENIA
SA NA TYM SWIECIE DOBRE FRYZJERKI ,KTORE MAJA NA WZGLEDZIE DOBRO KLIENTA I SA TAKIE KTORE DLA DOBREGO EFEKTU ZROBIA WSZYSTKO
LICZ SIE Z TYM ,ZE JAK IDZIESZ DO SALONU ,ZROBIA CI SUPER BLOND PASEMKA UZYWAJAC 18 PROCENT WODY Z POD LADY ,BO NORMALNIE TAKIEJ UZYC NIE WOLNO ,POZNIEJ ZROBI CI KOMPRES I WLOSY WYGLADAJA NA SILNE I MOCNE ,TYLKO PRZYJDZIESZ DO DOMU 4-5 MYC I WLOSY SPLYNA Z WODA
TO MOJA OPINIA SZCZERZE TEZ UNIKAM WYSOKOPROCENTOWYCH OKSYDANTOW
ZEBY NIE NISZCZYC WLOSA
JESLI CHODZI O STRZYZENIE TO RADA DLA WSZYSTKICH UNIKAJCIE CIECIA ,CIENIOWANIA BRZYTWA ,NO CHYBA ,ZE KTOS CHODZI DO FRYZJERA CO MIESIAC
PO BRZYTWIE WLOSY WCALE NIE CHCA ROZNAC WSKAZANE JEST TO TYLKO PRZY BARDZO KROTKICH WLOSACH
A CO DO TWOICH SCHODOW UWIRZ ,ZE ZALUJE ,ZE NIE MAM CIE POD REKA ,BO BYSMY COS Z TYM ZROBILI
IDZ DO SALONU ZEBY TOBIE TO ZNIWELOWALI
I NAPRAWDE JAK MASZ W POLSCE ZAUFANA OSOBE TO POCZEKAJ ,BO NIE WARTO EKSPERYMENTOWAC Z NOWYMI OSOBAMI
POCIESZE CIE ,ZE JA JAKO FRYZJERKA MOZE ZBYT KRYTYCZNA JESZCZE NIE ZNALAZLAM FRYZJERKI DOBREJ DLA SIEBIE ,A JESZCZE NIE JESTEM NA TYM STOPNIU AKROBATYKI ,ZEBY SAMEJ SOBIE ZROBIC PASEMKA
A JAK BYLAM W POLSCE I CHCIALA UZYC NA MNIE 12KI TO JA ZJECHALAM OD GORY DO DOLU SZOK I SAMA SOBIE SPRAWDZALAM KIEDY MA ZMYC HE HE
W KONCU PRZYSZLAM DO DOMU I STWIERDZILAM ,ZE W CIEMNYCH MI NAJLEPIEJ
I BUCH JE NA CZARNO HE HE
ALE JA JESTEM ROZTRZEPANA I NIE ZDECYDOWANA TO EFEKT UBOCZNY FRYZJERKI ,EKSPERYMENTUJE NA SOBIE
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok