Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

adecco smiec - Norwegia

Czytali temat:
szymon bekier lukaszkulas beeroem Sylwiawozniel (2784 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
dlaczego adecco bergen tak wali w h z ludzmi agata i carolina nie da sie robic 2600 za 2 tyg pracy a jeszcze zalegaja 1600 z poprzedniej wypłaty ktos sie powinien temu przyjrzec te rury tylko portale randkowe i nic pozatym chwała panu ze juz tam nie pracuje. ocena od 0-10 -1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
portale randkowe powiadasz??
a jakieś szczegóły jaikie to portale ??
sie tam zaloguje -obadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
żebyś to jeszcze sensownie opisał. 2600 czego za jaki okres liczbe godzin, "opdrag" chyba dostałeś przy podpisywaniu umowy?

Jak masz problem i masz racje to do związków albo do inspekcji pracy idź lub do prawnika.

Wiem dobrze że wuja walą czasem, ale jak ktoś tyko krzyczy że go adecco "okradło" a nie potrafi sensownie tego opisać to jest to dla mnie mało wiarygodna informacja.

Jaki portal? Może na zbiorniku są to dla krzysia może by podpasowała któraś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
hallo hallo, hallo ! Wolniej troche kolezanki sympatyczne ! Nie tak ostro !!!! ktos komus nie pasuje , ktos komus nie przytakuje ... ktos komus cos .., tam ...zes tam ! ! Ze ktos tam gdzies tam zarobil iles tam i nie wie co tam dales tam ! Nigdy nie widzialam tak skomplikowanego postu !!!! Oswieccie mnie ! Calosc dla mnie to cos niewiadomego, ludziska , macie problemy -walcie do znajomych , nie zasmiecajcie forum ! Pleasy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
bogdanor1 napisał:
hallo hallo, hallo ! Wolniej troche kolezanki sympatyczne ! !

Gdzie tu masz KOLEŻANKI? (w biurze adecco w Bergen?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
zostawcie w h/u///j to Adecco , sami tworzycie renomę tej firmie , bo im chodzi o ilość , i tym się szczycą (nie chodzi tu o jakość) , im więcej ludzi pracuje w ty gó//w///n///i//e tym lepiej dla nich , to jest firma założona przez prywatne osoby , i nikt się tam nie przejmuje że jakiś ,, Józek << przyjechał do Norge i ma źle w tej firmie. Liczy się kaska , jak największa dla prezesa-ów , później wszystkie te ,, wykształcone sekretarki ,, itd. <, a ciemnota niech robi za ,,damski h//u///j,, , jak coś ktoś będzie sapał to w pierwszej kolejności do zwolnienia i następnych się szuka na to miejsce. nigdy tam nie pracowałem ale z tego co ludzie mówią i piszą , to rzeczywiście trzeba być kamikaze żeby tam pracować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
zostawcie w h/u///j to Adecco , sami tworzycie renomę tej firmie , bo im chodzi o ilość , i tym się szczycą (nie chodzi tu o jakość) , im więcej ludzi pracuje w ty gó//w///n///i//e tym lepiej dla nich , to jest firma założona przez prywatne osoby , i nikt się tam nie przejmuje że jakiś ,, Józek << przyjechał do Norge i ma źle w tej firmie. Liczy się kaska , jak największa dla prezesa-ów , później wszystkie te ,, wykształcone sekretarki ,, itd. <, a ciemnota niech robi za ,,damski h//u///j,, , jak coś ktoś będzie sapał to w pierwszej kolejności do zwolnienia i następnych się szuka na to miejsce. nigdy tam nie pracowałem ale z tego co ludzie mówią i piszą , to rzeczywiście trzeba być kamikaze żeby tam pracować

Wojewódzki....Ty tutaj korzenie zapuściłeś.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ale pocieszę was wszystkich -- ciebie też wilk stepowy -- że związki zapowiedziały że Adecco będzie musiało przestrzegać taryf takie jakie są zatwierdzane przez państwo i związki , także myślę że jak do tego dojdzie Adecco przestanie szaleć tak strasznie w Norge --- ja jestem bardzo ZA!! ,

a tu dodam gdzie znalazłem na ten temat :www.dagbladet.no/2011/02/17/nyheter/adec...sliv/anbud/15468133/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
o widzę że dostałem minusa , pewnie za to że komuś z Adecco moje brzydkie wypowiedzi się nie podobają , ale i tak wasz czas jest już policzony .... -- stary się cieszy że związki powoli biorą się wam za d//u//p//ę hahahahahahah sesesesesese
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok