Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
szymon bekier lukaszkulas beeroem Sylwiawozniel (2784 niezalogowanych)
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
o widzę że dostałem minusa , pewnie za to że komuś z Adecco moje brzydkie wypowiedzi się nie podobają , ale i tak wasz czas jest już policzony .... -- stary się cieszy że związki powoli biorą się wam za d//u//p//ę hahahahahahah sesesesesese

Coś już żle widzisz przez to Adecco.....bo ja widzę zero......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no bo widzisz wilk stepowy, jestem ze wszystkimi poszkodowanymi przez pracodawców,no i przez Adecco . Każdemu chętnie doradzę i w miarę możliwości pomogę -- bo nie mogę patrzeć na pewne sprawy obojętnie -- nie może tak być że mieszkamy obok siebie i pracujemy w tym samym kraju, a jednego stać jakby na to żeby tu żyć itd., a drugiemu nie wystarcza na podstawowe środki dożycia tutaj i musi ,,kombinować,, , a każdy z nas dajmy na to pracuje w identycznym sektorze -- tylko te zarobki jakieś odmienne ---- tak nie może być -- każdy kto pracuje uczciwie powinien mieć takie zarobki jakie są ustalone przez związki, państwo - a nie jakieś chore płace stworzone na potrzeby np. adecco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
powiatowy myśliciel napisał:
no bo widzisz wilk stepowy, jestem ze wszystkimi poszkodowanymi przez pracodawców,no i przez Adecco . Każdemu chętnie doradzę i w miarę możliwości pomogę -- bo nie mogę patrzeć na pewne sprawy obojętnie -- nie może tak być że mieszkamy obok siebie i pracujemy w tym samym kraju, a jednego stać jakby na to żeby tu żyć itd., a drugiemu nie wystarcza na podstawowe środki dożycia tutaj i musi ,,kombinować,, , a każdy z nas dajmy na to pracuje w identycznym sektorze -- tylko te zarobki jakieś odmienne ---- tak nie może być -- każdy kto pracuje uczciwie powinien mieć takie zarobki jakie są ustalone przez związki, państwo - a nie jakieś chore płace stworzone na potrzeby np. adecco

Popieram +
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok