Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1119 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zbyszekc napisał:
Wygląda na to, że 20 lat to za mało żeby społeczeństwo nauczyć elementarnych kanonów demokracji i tolerancji. Śmię twierdzić że niektórzy Polacy mieszkający w Norwegii nie mają zielonego pojęcia o Norwegach. Kultury, tolerancji, higieny i wielu innych jeszcze rzeczy to mogliby się uczyć w Polsce, bo chyba nie od wielu przemądrzałków dyskutujących na forum.
A idee wrogości do Kościoła Katolickiego to już były głoszone zarówno przez wyznawców Lenina jak i Hitlera. Pierwszy raz byłem w Norwegii w roku 1977 i byłem tam kilkadziesiąt razy do tego czasu. Znam również wielu Norwegów od lepszej i gorszej strony. Ale jak czytam Wasze posty to myślę, że lepiej by Was nigdy Norwegowie nie rozumieli, bo wstyd jakie dno reprezentujecie....

Nie wrzucaj wszystkich forumowiczów do jednego worka, nie wiem jak czytasz te posty ale różnicę poglądów chyba widać między użytkownikami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tekstu dużo, ale i troszkę treści by się przydało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok