Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6099 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
Przesledzilem jeszcze raz wszystkie posty w tym temacie. Nic sie nie dzialo szczegolnego do momentu wypowiedzi pana Tobiasza ktory nazwal ludzi tu piszacych szczekajacymi psami. Tak spedzam duzo czasu na tym Forum bo wydaje mi sie dobrym forum i tak jestem samotny. Ciesze sie jezeli komus moje wypowiedzi pomagaja. Staralem sie zachowac dystans do dzialanosci Pana Tobiasza i mysle ze dalej go mam a wypowiedz o organach scigania byla napisana pod wplywem impulsu po jego wypowiedzi na temat uzytkownika tego forum.
Nie tak dawno mielismy okazje wypowiedziec sie na temat firmy Fagformidling i prosze o zajrzyjcie jakie tam padaly epitety rowniez od osob ktore nie mialy nic wspolnehgo z ta firma(norweska). Z pewnych zrodel wiem ze polscy wspolpracownicy Fagformidling czytali to i co??? A wlasnie nic!!! Jak w kazdej dzialalnosci uslugowej na 100 osob zadowolonych znajdzie sie 100 o odmiennym zdaniu i nikt z tego powodu nie robi takiej afery jak Pan Tobiasz. Wedlug mnie cala afere,epitety pod swoim kierunkiem spowodowal on sam tonem swoich wypowiedzi.
Do Pana Tobiasza- nie interesuje mnie to czy to jest legalne co pan robi czy nie,jezeli pan pomaga(ludzie sa zadowoleni) to chwala za to Panu ale sam Pan napisal jest zawielu takich ktorzy oferuja zlote gory i brzydko mowiac dymaja nas jak moga!!!! Wiec na tym forum tacy jak ja,Hilton,Gabriel szczerze odradzaja posrednictwo takich jak Pan w mysl zasady lepiej dmuchac na zimne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wojciech Lew
(wlew)
Wiking
Witam. widzę że zrobiłem aferę...
Po pierwsze widzę że jest tu dużo cwaniaków którzy wszystkich bez podstaw oceniają.Ja tylko zapytałem czy zna ktoś pana Tobiasza bo po przesłaniu od niego informacji na temat pracy jestem bardzo zainteresowany współpracą z nim a uważam że jest ok.Zapytałem tylko z ciekawości jak wygląda współpraca z Nim.Nie rozumiem dlaczego wszyscy macie do niego pretensje o jego prowizję za załatwienie pracy, przecież jak wam się nie podoba nie musicie korzystać z jego pomocy.Tobiasz załatwia pracę to tez mu się za to coś należy, ciekawy jestem kto z was piszących na jego temat załatwił by pracę bezinteresownie komuś obcemu...Jest ktoś chętny???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
asia21 napisał:
PODKREŚLAM TO ŻE KTOŚ ZAŁATWIA TAK PRACE NIE JEST RÓWNOZNACZNE Z OSZUSTWEM A JEŚLI NIE ZNACIE PRZYNAJMNIEJ NIE OCENIAJCIE Z GÓRY!!!Specyficzny pogląd na prawo .Bo akurat nie dotyczy Twojej Osoby....
Z boku to każdy może się wymądrzać ....
Temat nie wziął się z księżyca ...tylko z realu ... czytałem wypowiedzi na innym forum osoby tu piszącej i wiem , iż Ten Pan Tobiasz mówił otwarcie przez telefon do osoby dzwoniącej ,że załatwia pracę tylko na czarno ...
Faktem jest ,że ten Pan nie bierze pieniędzy od razu a od pierwszej wypłaty jednak już to jest przestępstwem i złodziejstwem i moim zdaniem ...
TAKIE SPRAWY TRZEBA NAGŁAŚNIAĆ ...
a dane osoby o ile jest to możliwe napiętnować.
I ostrzegać innych przed takimi typami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Wlew jezeli cala ta burza chodzby w czesci spowoduje to ze posrednicy pracy beda chociaz troszke bardziej ostrozni w tym co robia to juz jest jakis tam sukces. nikt do Pana Tobiasza nie ma chyba pretensji ze zalatwia prace. Duskusja byla luzna jak to na forach bywa a przerodzila sie w rzucanie epitetow pod konkretne adresy i nie bez winy samego Pana Tobiasza.
Wlew otrzymales konkretna oferte i to czy sie na nia zgodzisz jest tylko twoim wyborem a na tym forum nie raz pojawialy sie osoby pomagajace bezinteresownie w poszukiwaniu pracy.
Swoja droga moze bedziesz za pare miesiecy pierwszym ktory napisze POLECAM POSREDNICTWO PANA TOBIASZA i to bylaby najlepsza plenta calego sporu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
asia asia
(asia21)
Wiking
.Bo akurat nie dotyczy Twojej Osoby....
Z boku to każdy może się wymądrzać ....

Teraz zaczynasz mnie obrażać ponieważ nie pacze na to z boku gdyż sama podejmuje współprace z panem Tobiaszem!!!! Dlaczego mnie oskarżasz o wymądrzanie? Jeżeli ja się "wymądrzam" to w takim razie jak nazwać Twoje bezpodstawne zachowanie względem innych??? To Ty się wymądzrasz bo ja na forum nikogo nie krytykuje a Ty tak i ja nie wysuwam wzglendem Ciebie bezpodstawnych opiń a Ty tak! Nawet wobec mnie!!! Potrawisz obrazić kogoś na podstawie jednej wypowiedzi... Więc jak to o Tobie ma świadczyć!!??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Magda Madzia
(Ellen)
Wiking
Zgadzam sie w 100%

Fazi = Kretyn

Gabriel = Pajac jakich malo?

Hilton = Worek na sperme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
gabriel czlowieku z nikad a czym ty piszesz? ja rozumiem ze mozesz miec problemy ze swoja tozsamoscia ,bo pochodzisz ze slaska,ale twoje posty sa smieszne. powiem ci tak: gdybym jak sam wyjezdzalem z Polski mial mozliwosc skorzystania odplatnie z takiej pomocy to nie nie zastanawialbym sie ani chwili. poniewaz podejrzewam ze wiecej osob czyta ten watek to tak po krotce przedstawie jak dzialam i sami ocencie czy nalezy mnie napietnowac i czy moje dzialanie upowaznia kogos to pisania takich bzdur jak fazi i gabriel o hilton nie wspominam ,poniewaz sam dalem sie poniesc emocjom:

-zglasza sie osoba zainteresowana wyjazdem i praca np. w szwecji
-podaje swoje kwalifikacje,znajomosc jezyka oraz jak praca by ja interesowala
-przykladowo po 2 tygodniach mam oferte pracy dla tej osoby,wysylam wszystkie informacje dot. kontraktu
-jezeli osoba jest zainteresowa ,umawiam sie na konkretny dzien
-przyplywa np. do Ystad odbieram ja i pomagam w zalatwieniu wszystkich formalnosci(person numer,konto,zakwaterowanie...etc)
-jedziemy do pracodawcy(jakies koncowe ustalenia)
-czasami przyjezdzaja ludzie ktorzy maja problemy nawet z zakupem karty do telefonu wiec taka moja pomoc jest nieoceniona(opinia ludzi)
-przez pierwszy miesiac jestem w razie jakis problemow pod telefonem do dyspozycji
-przez pierwsze pol roku jezeli osoba straci miejce pracy nie ze swojej winy pomagam jej bez zadnych oplat
-oplata za moja usluge to jednorozowa 10 % kontraktu miesiecznego i 50euro lub rownowartosc za odebranie z promu,lotniska i zalatwienie tych wszystkich formalnosci zwiazanych z praca,mieszkaniem..
-wszystkie oplaty sa pobierane po miesiacy od podjecia pracy
-nie biore zadnych zaliczek!!!!
-wszystkie oferty sa legalne.nie korzystam z ofert zamieszczanych przez Polakow.

i tak to wyglada.jezeli ktos ze mna wspolpracowal i ma odmienne zdanie lub opinia na moj temat jest negatywna prosze o konkrety. pozostale osoby moga sobie oceniac moralny aspekt mojej dzialalnosci ale bez oskarzen i opluwania.

i jeszcze dwie rzeczy
Fazi twierdzi ze dopoki nie zabralem glosu to nic zlego sie nie działo
"tobiasz wzial kase od wlewa aa pracy nie zalatwil" to cytat z jednego z forumowiczow. uwazasz ze to nic zlego?

czyli jezeli napisze ze Fazi-twoje imie i nazwisko nie jest mechanikiem tylko kradnie samochody i przebija numery a w dodatku ma sklonnosci pedofilskie. czy tez uznasz ze to nic zlego?

gabriel twierdzisz ze nalezy napietnowac moja dzialalnosc.ok poniewaz jestes takim filantropem to przesle Ci kilka osob ktorym bezinteresownie pomozesz.mysle ze nie bedzie problemu?

i dolejny domysl i puste oskarzenie"slyszalem,ze tobiasz z kims rozmawial i powiedzial ze zalatwia prace tylko na czarno"

ja slyszalem ,jak ktos mowil ,ze gdzies uslyszal,ze twoim rodzice jak i cala rodzina w czasie II Wojny swiatowej wspolpracowala z niemcami(bardzo czesta praktyka w czasie okupacji na slasku) wydajac Niemcom uczestnikow Powstania Slaskiego jak rowniez innych Polakow bedacych zaangazowanych w dzialalnosc patryjotyczna. przez dzialanie twojej rodziny wiele osob skazano na smierc i obozy koncentracyjne. i to nalezy napietnowac. a teraz udowodnij ze tak nie bylo!!!

jak po tym wpisie ty i fazi nadal nie rozumieja problemu to pozostaje tylko powiedziec "Bog musi kochać glupcow skoro tylu ich stworzyl"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
Ale z tym gabrielem to strzał w 10 czytając jego posty to naprawdę jest Konfident myślę że to nie jest zbieg okoliczności co do faziego to nie wiedziałam że podbija numery i kradnie samochody trzeba to nagłośnić na innych forach żeby ludzie uważali na niego!i wystrzegali się takich złodzieji!!!
fazi-zjodziej
gabriel-komfitura
i jak się teraz czujecie następny temat jaki się pojawi to
1.czy użytkownik fazi kradnie samochody
2.czy użytkownik gabriel jest konfidentem
W KOŃCU TO FORUM I KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA WASZ TEMAT CO NIE?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
I TERAZ CHŁOPAKI JAK TO LECI DAL;EJ KTOŚ WEJDZIE NA FORUM CZEGOŚ NIE DO CZYTA PRZEKAŻE T INFORMACJE DALEJ POCZTĄ PANTOFLOWĄ CO JAK WIECIE W NORWEGI DZIAŁA TO BARDZO SZYBKO KTOŚ NASTĘPNY PRZEKRĘCI I
FAZI MIMO ŻE JESTEŚ NIE WINNY ZOSTAJESZ ZŁODZIEJEM A TY GABRIELU KONFIDENTEM I JAK POCZUJECIE NA WŁASNEJ SKÓRZE TO ZROZUMIECIE JAK TO JEST KOGOŚ BEZPODSTAWNIE OSKARŻAĆ!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok