Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Aero)
Wiking
Hardi napisał:
Hilton napisał:
Aero napisał:
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes

Albo mial problem z dojsciem

Wypraszam sobie tego typu insynuacje, moze ty masz problemy z dochodzeniem, ja nie mam.

Hardi napisał:
Rossa napisał:
Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

Co tak slodzisz jak jakis zakochany 14 latek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Aero napisał:
Hardi napisał:
Hilton napisał:
Aero napisał:
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes

Albo mial problem z dojsciem

Wypraszam sobie tego typu insynuacje, moze ty masz problemy z dochodzeniem, ja nie mam.

Hardi napisał:
Rossa napisał:
Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Aero napisał:

Twoja reakcja jest zaskakujaca, przeciez to byly zarty. Ktos kto nie ma z tym problemow w ten sposob nie reaguje, tak reaguje ktos komu sie nadepnelo na czuly punkt.

Aero napisał:

Dla mnie nie problem napisac kobiecie, ze jest ladna jesli uwazam ze tak jest, nie tylko tak uwazam o Hilton, rowniez o shakti itd. Jestes gosciu jakis dziwny.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
poczekaj tylko Aero dojdziee

do kompa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
Hardi napisał:

Aero napisał:

Dla mnie nie problem napisac kobiecie, ze jest ladna jesli uwazam ze tak jest, nie tylko tak uwazam o Hilton, rowniez o shakti itd. Jestes gosciu jakis dziwny.

Zamiast robic takie dziecinne podchody napisz do nich na priwa, ze masz ochote im wylizac i zamoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Aero napisał:
Hardi napisał:

Aero napisał:

Zamiast robic takie dziecinne podchody napisz do nich na priwa, ze masz ochote im wylizac i zamoczyc

Samozwanczy przystojniaku, jestes chamem i prostakiem. Ja w przecwienstwie do Ciebie nie wolam za kobietami "Vil du ha sex?" Ciebie stac tylko na tyle... Smiertelnie obraziles sie z mojego zartu i robisz sceny jak jakis gowniarz. Nie wiem po jakiego grzyba mieszasz w to te dziewczyny...

bez odbioru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Daj sobie na luz Hardi, świnia i tak nie zrozumie człowieka i będzie ryć naokoło siebie w samozadowoleniu Ewentualnie z powrotem zapędzić do chlewa,gdzie jej miejsce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Zawsze opanowany retier1, coraz częściej daje się wyprowadzić z równowagi.........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to wina dywersantow ,od pierwszego postu uprawiaja sabotaz ,kom us przeszkadza ze to forum ma najlepsze wyniki
i ta atmosfera
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Zawsze opanowany retier1, coraz częściej daje się wyprowadzić z równowagi.........

Nie życzyłbym Ci żebyś widziała mnie wkurwionego,mogłabyś przypadkiem zmienić kolor tej zadowolonej minki i nie wiem czy by Ci pasował do kreacji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok