Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

brak perspektyw - Norwegia

Czytali temat:
paulina topolska Krzysiek Urbański (3691 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Wiesz, a może po prostu nie masz konkretnych kwalifikacji na które jest zapotrzebowanie. Jesteś w dożym mieście czy w małym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
p z
(darnor)
Wiking
czytam - czytam-rozumie ze rece ci juz opadaja-ale mi opadaja jak to czytam-cos mi nie gra-jestem tam pracuje -mam mase znajomych wsrod norwegow-sa prosci-zyczliwi-bardzo pomocni-moze zle trafiales-moze-poprostu zle pokierowales swoimi probami znalezienia prcy-nigdzie nie jest lekko-ale wszedzie trzeba miec jakies uprawnienia-byc przygotowanym-zeby gdziekolwiek pracowac trzeba zal pozwolenie na prace i pobyt-urzad skarbowy-pesel-kursy-hms-badania-no a jezyk -chociaz komunikatywny-i nie angielski-tylko norweski-to sa podstawy-nigdzie nie ma kraju-gdzie trzeka sie na ludzi i blaga zeby pracowali-niestety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
p z
(darnor)
Wiking
rozumie ciebie-i masz wiele racji-niestety trafiaja sie -jak wszedzie-i ci gorsi-oszusci-ale ogolnie sa ok-najgorzej jest w wiekszych miastach-tez troche ucza sie od obcokrajowcow-miedzy innymi od nas-bo sam wiesz jakie sa przyklady postepowania polakow-na szczecie z wielu mozna byc dumnym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok