Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ubezpieczenie samochodu - Norwegia

63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Witam wszystkich
Niedawno kupiłam samochód z salonu i nie znając się wziełam ubezpieczenie które mi polecił facet z salonu. Płacę trochę sporo bo 10 tys. rocznie. Znacie może jakieś
tańsze firmy ubezpieczeniowe ? A może to wcale nie jest tak dużo? Nie wiem gdzie można szukać takich informacji, przeglądałam forum, ale nie znalazłam nic. Jeśli macie jakieś informacje to piszcie, proszę!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Koszty ubezpieczenia u różnych firm ubezpieczeniowych można porównać wysyłając zapytanie do pośrednika, który przygotuje kilka ofert wraz z cenami i informacjami którzy ubezpieczyciele przenoszą zniżki z Polski. Wystarczy wypełnić formularz na stronie<br /><br />

<a href="www.mojanorwegia.pl/ubezpieczenia/ubezpieczenie_samochodu_w_norwegii.html ">www.mojanorwegia.pl/ubezpieczenia/ubezpi...hodu_w_norwegii.html </a>
<br /><br />Niestety ceny u poszczególnych ubezpieczycieli mogą się znacznie różnić, dlatego warto zasięgnąć porady i wybrać najkorzystniejszą ofertę zamiast płacić za wysokie składki.
Zgłoś wpis
57 Postów

(Barbaros49)
Nowicjusz
Witam!
Wlasnie mialam zadac takie samo pytanie ,kiedy zobaczylam ten wpis.Jakos nie widze zeby ktos polecil tanie i dobre ubezpieczenia.Przeciez wielu z was ma samochody na norweskich numerach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Przecież nie chcemy zabrać wam ubezpieczenia tylko dowiedzieć się z jakich korzystacie. Uważam, że moglibyście napisać. Nie wiem dlaczego tak się nie dzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
my mamy ubezpieczone auto w IF płacimy 10tyś rocznie,słyszałam że banki w których ma się konto to też można ubezpieczyć auto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Dzięki toja Widzę, że też płacicie tyle co ja. Słyszałam, że są tańsze ubezpieczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(agam)
Nowicjusz
Ja płacę w Trygg Vesta ok. 5 tys. rocznie, ale to mały i stary samochód.
Drugi nowszy i większy mam ubezpieczony w If i płacę ok. 6 tys., ale ubezpieczyciel uznał mi moje znizki z poprzedniej firmy Volvia ( 75 %), a ta firma 3 lata temu uznała moje zniżki z Polski ( również 75 %).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja place 3,5 tys w Codan, przy znizce 20%.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
jeżeli ma się zniżki nawet te z PL są uznawane to dużo mniej się płaci my płacimy sporą sumkę ale mamy full
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
OK A jakie to auto,ile masz lat Ty ,ilu bedzie mialo kierowcow,jaki przebieg roczny przewidujesz,chcesz podstawowe ubezpieczenie,delcasco czy full casco,czy ma alarm i inne zabezpieczenia,czy bedzie garazowane i jeszcze pare pytan od ktorych zalezy wysokosc ubezpieczenia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
magda2 napisał:
[quote]Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Przecież nie chcemy zabrać wam ubezpieczenia tylko dowiedzieć się z jakich korzystacie. Uważam, że moglibyście napisać. Nie wiem dlaczego tak się nie dzieje.[/quote

magdzia na priv posylam ci numerek telefonu to jest polak on ci znajdzie najkorzystniejsze ubezpieczenie,ja przy 25000tys przebiegu place 6000 mam wszystko wlacznie z asistans i samochodem zastepczym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok