Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7612 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
a teraz coo AgaN ?????? czy kolej .............porzucić sex ???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
A czy ty wiesz Bad Harry ze najczestsza przyczyna Impotencji jest alkohol i palenie papierosow to mowi samo przez sie....wiec jak nie pale i nie pije..to w tych "sprawach" bede sprawna to 100tki i o jeden dzien dluzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no to mam nadzieje spotkać AgaN po osiemdziesiątce na jakimś lużnym party
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
MNIE SIĘ UDAŁO PRACOWAĆ TUTAJ 12 LAT I NAUCZYŁEM SIĘ BARDZO DOBRZE JĘZYKA, NA TYLE ŻEBY SOBIE WZIĄĆ KOMÓRKĘ DO RĘKI, WYSTUKAĆ SOBIE NUMER I SOBIE DZWONIĆ DO URZĘDÓW, SZUKAĆ SOBIE PRACY, PYTAĆ O COŚ BEZ WYCHODZENIA Z DOMU ITD. PEWNIE NIEKTÓRZY POWIEDZĄ ŻE JAK ZWYKLE SIĘ CHWALĘ- PO PROSTU ŻYCZĘ WSZYSTKIM TEGO SAMEGO, A NAWET WIĘCEJ JEŚLI SIĘ UDA NO I ZDROWIA, BO JAK SIĘ CZASAMI ZDROWIA NIE MA TO NA NIC RESZTA...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to niech masejobe dalej nie wychodzi z domu ......najlepiej następne 12 lat nie będzie obciachu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
masejobe napisał:
MNIE SIĘ UDAŁO PRACOWAĆ TUTAJ 12 LAT I NAUCZYŁEM SIĘ BARDZO DOBRZE JĘZYKA, NA TYLE ŻEBY SOBIE WZIĄĆ KOMÓRKĘ DO RĘKI, WYSTUKAĆ SOBIE NUMER I SOBIE DZWONIĆ DO URZĘDÓW, SZUKAĆ SOBIE PRACY, PYTAĆ O COŚ BEZ WYCHODZENIA Z DOMU ITD. PEWNIE NIEKTÓRZY POWIEDZĄ ŻE JAK ZWYKLE SIĘ CHWALĘ- PO PROSTU ŻYCZĘ WSZYSTKIM TEGO SAMEGO, A NAWET WIĘCEJ JEŚLI SIĘ UDA NO I ZDROWIA, BO JAK SIĘ CZASAMI ZDROWIA NIE MA TO NA NIC RESZTA...

jestes zajebisty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
WIEM ŻE JESTEM BO KIEDY JA TU PIERWSZY RAZ PRZYJECHAŁEM TO MAMA WŁAŚNIE ODBIERAŁA CIEBIE Z PRZEDSZKOLA BAD HARRY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje
Z pewnością masz bardzo dużo kompleksów chłopaku i gdy popiszesz sobie te swoje pierdoły, to czujesz się lepiej, dowartościowany i wielki.W życiu realnym jednak, jesteś zapewne małym zalęknionym "kundelkiem", który na tupnięcie nogą spieprza gdzie pieprz rośnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
POZA TYM WŁAŚNIE PRZED CHWILKĄ UDAŁO MI SIĘ ZROBIĆ KUPE W UBIKACJI OCZYWIŚCIE- BYŁO NAPRAWDĘ MILUTKO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a to dobre bo ja chodze do pierwszej klasy
a to masejobe .......żarty się go trzymają niech nie wychodzi z domu nadal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok