Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Eurowizja - Norwegia

Czytali temat:
Pawel Kempny malgorzata wegrzyn Jerzy Marciszewski Robert Ser Krzysiek krzysiek Martynka1985 Kasia Ek Malgorzata123 Adam2525 (4419 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Czy ktoś wie pod jaki numer telefonu trzeba wysłać sms, aby zagłosować na Rodaka tu z Norwegii??? Mam na myśli dziś, teraz. NRK nie podaje numerów telefonów, natomiast w Polsce jest głosowanie i podają numery, ale na Polskę. Czy ktoś się orientuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Sama sobie na to odpowiem, bo znalazłam w artykule Norwegia dziś nie może oddawać głosów! Głosy oddają tylko kraje, które uczestniczą w dzisiejszym półfinale.
Zmieniam więc pytanie: Czy w takim razie jutro, czy kiedy tam będzie następny półfinał, mogę zagłosować na Polaka, czy tylko na kraje, które będą brały udział w kolejnym półfinale razem z Norwegami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
zagłosuj na norwega i nie będzie problemu

w takim razie zmieniam odpowiedż
na nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Oj Harry, siedź cicho, bo widzę, że w ogóle nie jesteś poinformowany Jeśli jesteś w Norwegii jak ja w tej chwili, to nie możesz oddawać głosów na Norwegów W OGÓLE. Jedyna szansa poprzeć Rodaka, ale nie dziś jak widzę. Oczywiście można głosować na kogokolwiek, ale nie na Norwegów, a w Polsce na Polaków Jasne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Z tymi numerami "na Polskę" miałam na myśli na obszar kraju zwanego Polska, a nie na reprezentanta Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
gama, mysle ze w trakcie wykonywania utworu polskiego NRK poda numery
nie mam norweskiej ale gdyby tak bylo to podaj ten numerek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Już po, zaśpiewali. Numerów nie było, ale była taka polska fanka na widowni, okrąglutka z wieeeeeeeeelkim biustem, w przeźroczystej bluzce, pod tym biały stanik, i tak skakała i machała, że ten falujący biust o mało jej nie zabił Może to jakaś Forumowiczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gama, jeszce pol roku i twoj biust tez bedzie falujacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
nie wiem, ale Hilton sie tam wybierala, szukac poparcia w nadchodzacych wyborach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama !!!! to jest zaskomplikowane dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok