Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel Kempny malgorzata wegrzyn Jerzy Marciszewski Robert Ser Krzysiek krzysiek Martynka1985 Kasia Ek Malgorzata123 Adam2525 (4420 niezalogowanych)
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
no i faktycznie LEGENDArna dla polski ta eurowizja , moze jak bysmy niebyli tacy pewni finalu to bysmy sie dostali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja protestuje, że została mi odebrana możliwość głosowania dzisiaj!!! Dobór państw występujących i głosujących w dzisiejszym konkursie nie był dla nas korzystny, nic więc dziwnego, że nie było komu głosować. Przecież w Albanii, Mołdawii, Serbii jest niewielu Polaków. Rosjanie nas nie lubią. Do d... Czuje się dziś poszkodowana!!! Chciałam głosować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Teraz juz te rekalmy Mrozinskiego z MN powinny zniknąć, bo niby co mamy śledzic? Porazke, zenade i lot Notwegianem do PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Sama sobie na to odpowiem, bo znalazłam w artykule Norwegia dziś nie może oddawać głosów! Głosy oddają tylko kraje, które uczestniczą w dzisiejszym półfinale.
Zmieniam więc pytanie: Czy w takim razie jutro, czy kiedy tam będzie następny półfinał, mogę zagłosować na Polaka, czy tylko na kraje, które będą brały udział w kolejnym półfinale razem z Norwegami?

no to ja się dziwię, że nie weszliśmy
taka trochę średnia ta eurowizyjna sprawiedliwość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
bad harry napisał:
no to co !!!!
przecież i tak wiemy że byli najlepsi .......

przecież byli jednymi z lepszych dzisiaj
słyszałeś piosenkę serbską? (dawno nie słyszałam gorszej) ... a weszła do finału
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Czego się było spodziewać??? Jak się kopiuje piosenkę gospodarza konkursu to takie są efekty.
Niech się cieszy że pozwolili mu zaśpiewać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
polska pisenka to totalna porazka...gdybym mial sobie strzelic w leb to juz wiem jakie nagranie sobie wlacze,
napewno pomogloby pociagnac za spust , normalnie zaluje ze mnie na "koncercie" nie bylo buahahaha, przynajmniej moglbym zasmiac sie kolesiowi prosto w twarz...artysta od siedmiu bolesci..bo wyje jakby
go cos bolalo hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fajny awatar Bizi, bardzo oryginalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj