Skopiowałam częśc:
70 ROCZNICA KAMPANII NORWESKIEJ W LILLESAND I ARENDAL
MN - informacje@mojanorwegia.pl
24.05.2010.
Wielkie oratorium poświęcone żołnierzą i marynarzą, występ chóru i orkiestry,"polskie smaki", wystąpienie władz lokalych z Polski i Norwegii. To wszystko będzie towarzyszyło, obchodom 70 rocznicy kampanii norweskiej w dniach od 29- 31 maja br., w Lillesand i Arendal.
W czasie uroczustości zostanie oddany hołd, żołnierzą i marynarzą norweskim, angielskim i francuskim walczącym dla Norwegii.
Brak mi słów.
Do pastucha, który to pisał:
żołnierzom, marynarzom; po wyrazie "hołd" przecinek nie jest potrzebny.
Widze, ze autor własnie edytowal swoj tekst i wstawił dwukropek, teraz to wygląda tak : "W czasie uroczustości zostanie oddany hołd, żołnierzą i marynarzą: polskim norweskim, angielskim i francuskim walczącym dla Norwegii. "
Zal żal żal
Szanowna redakcjo, współczuje posiadania takich wolontariuszy
Brak szacunku dla czytelnika.
70 ROCZNICA KAMPANII NORWESKIEJ W LILLESAND I ARENDAL
MN - informacje@mojanorwegia.pl
24.05.2010.
Wielkie oratorium poświęcone żołnierzą i marynarzą, występ chóru i orkiestry,"polskie smaki", wystąpienie władz lokalych z Polski i Norwegii. To wszystko będzie towarzyszyło, obchodom 70 rocznicy kampanii norweskiej w dniach od 29- 31 maja br., w Lillesand i Arendal.
W czasie uroczustości zostanie oddany hołd, żołnierzą i marynarzą norweskim, angielskim i francuskim walczącym dla Norwegii.
Brak mi słów.
Do pastucha, który to pisał:
żołnierzom, marynarzom; po wyrazie "hołd" przecinek nie jest potrzebny.
Widze, ze autor własnie edytowal swoj tekst i wstawił dwukropek, teraz to wygląda tak : "W czasie uroczustości zostanie oddany hołd, żołnierzą i marynarzą: polskim norweskim, angielskim i francuskim walczącym dla Norwegii. "
Zal żal żal
Szanowna redakcjo, współczuje posiadania takich wolontariuszy

Brak szacunku dla czytelnika.