Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna Gondolewska (1332 niezalogowanych)
193 Posty
Stały Bywalec
juniorsous napisał:
Wielu z nich jest urodzonych w Norwegii lub mieszka tu ponad 30 lat,dlatego nie jest to tal jak ty to sobie wyobrażasz, jestem ciekaw jaki jest wasz poziom pisanego norweskiego?

Ciekaw zawsze mozesz byc jak to w zyciu jeden perfekt drogi troszke lepiej
Co do bledow Hilton ma racje takie cos nie powinno sie zdarzac bo troszke to....
Tym bardziej w artykulach wystarczy popoprawiac i nie robic tego w przyszlosci i koniec krzyku

Czasem poprostu trzeba sie przyznac do bledu i nie popelniac go w przyszlosci niz sie zapierac bo to juz zalatuje Polska Polityka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no dobra dajcie se juz spokoj, autoryzacja jest to potwierdzenie przez osobe udzielajaca wywiadu zgodnosci tekstu z mysla jaka chciala wyrazic.
A ZA ORTY ODPOWIADA "KOREKTOR"
PA buziaczki dla wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
juniorsous napisał:
Infantylne jest twoje zachowanie Hilton!

Widzę, ze idziesz w zaparte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
dziuniors,przepros Pania i bedzie Oki.
NO BADZ GENTELMENEM, nie wstydz sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to ja tropik zostane na chwile gentelmenem i PRZEPROSZE ciebie i hilton za niedogodności

.
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Pozwolisz juniorsous że zadam jedno pytanie,kto tu odpowiada za jakość zamieszczanych tekstów,zwłaszcza na tytułowej stronie? Ty i tobie podobni,czy też my forumowicze? Po co w takim bądź razie jest twoja funkcja? Także nie dziw się reakcji Hilton.Mnie również szlag trafia jak czytam takie bochomazy.Zdaje się że jesteś polakiem,a więc twoim i innych piszących w języku ojczystym jest moralnym obowiązkiem pisania poprawnie gramatycznie i stylistycznie. Tym bardziej,jeśli chce się być a la dziennikarzem A jak na razie to jest żenada,niechlujstwo i brak szacunku dla tych dzięki którym to forum funkcjonuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no widzisz Hary ty przeprosiles choc nie miales za co, A ON SIE DALEJ WSTYDZI.
PRZEPROSINY PRZYJETE.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Juniorsus wez Ty się chłopie już bardziej nie ośmieszaj.
Albo się ustosunkuj na poziomie do wypowiedzi Hilton i popraw błędy w artykule,albo zamilcz bo pogrążasz się coraz bardziej z każdym swoim postem.
Będąc adminem powinienneś reprezentowac swoją osobą znacznie więcej .
Nie pierwszy raz pokazujecie brak profesjonalizmu, a do tego nie potraficie sie poważnie zachowywac jak przystało na powierzone Wam funkcje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Harry, ja nie oczekuję i nie wymagam przeprosin. Nie poczułam sie urażona, wręcz przeciwnie - rozumiem zachowanie Dżuniora
Zauważyłam, ze słowa "żółnierzom, marynarzom" zostały poprawione, lecz reszta juz niestety nie... Ale liczy sie mały sukces
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to może w euforii zmienisz awatar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok