Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12459 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Syke jako człowiek z branży medycznej powinien dobrowolnie poddać się testowaniu leku Może przynajmniej cud tabletka poprawi jego uwagę, którą zwróci na to, co do niego w tym wątku napisano Pójdę już lepiej spać, bo cięta na niego jestem strasznie i w takich przypadkach wykazuję zero tolerancji, a tolerancyjna jestem bardzo. Niestety w tym przypadku zasoby tolerancji się skończyły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gama28 napisał:
Syke jako człowiek z branży medycznej powinien dobrowolnie poddać się testowaniu leku Może przynajmniej cud tabletka poprawi jego uwagę, którą zwróci na to, co do niego w tym wątku napisano Pójdę już lepiej spać, bo cięta na niego jestem strasznie i w takich przypadkach wykazuję zero tolerancji, a tolerancyjna jestem bardzo. Niestety w tym przypadku zasoby tolerancji się skończyły

Gama ja też mam awersję do takich palantów,wręcz gardzę nimi, ale po co psuc sobie dzien i szarpac nerwami .
Lepiej zlekceważyc taką gnidę i niech się produkuje, monolog go w końcu zmęczy i wróci do nory z której wypełzł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja mam nadzieje, ze sie jeszcze odezwie i ustosunkuje ( w znaczeniu nie seksualnym - o ile to jest mozliwe ) do tych naszych dygresji - a moze mu sie argumenty wyczerpaly : bo pieniadze, seks za pieniadze i prowadzenie kursow za pieniadze sa juz oklepane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Dobre te lekarstwo na głupotę, można by rozprowadzać je jako obowiązkowa szczepionkę. Obawiam się tylko skutków ubocznych, kiedy miliony idiotów uświadomią sobie, że są idiotami. Mogą psychicznie nie wytrzymać takiego ciężaru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama !!
kołysanka dla ciebie i dzidziusia
spokojnych snów od bad harry

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
bad harry napisał:
gama !!
kołysanka dla ciebie i dzidziusia
spokojnych snów od bad harry

Widze, ze nie jest z toba tak zle bad harry - mila dedykacja dla kobiety w ciazy jestes absolutnie na dobrej drodze w sprawach damsko - meskich i na pewno nie potrzebny ci kurs sykepleiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
no widze ze komus puszczaja nerwy, a taki sie pan kulturalny wydal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
poprzedni post byl do kanalaka czy jak mu tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
I to cala twoja odpowiedz na wszystko ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No coz -syke - !!! Chyba sie wypaliles juz ,brak sensownych , konkretnych wypowiedzi !!! Pelna konsternacja !!! I dobrze ci tak ! Zasluzyles sobie na to wszystko po stokroc !!! A zreszta -z takimi palantami juz sie nie bede zajmowac -szkoda zdrowia ,nerwow no i mojego cennego czasu ! A tez jest moj czas w cenie !!! Z mojej strony byl to ostatni wpis na temat tego dupka -platnika !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok