Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12463 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
giovi2 napisał:
Według mnie, nie da się tego określic.Facet musi miec to COŚ, w indywidualnym pojęciu każdej kobiety.
Dla każdej przedstawicielki płci pieknej jest to co innego i nie ma tutaj reguły.Jedne lubią facetów tzw. "wiecznych chłopców" , innym bardziej pasuje typ "macho" , jeszcze innym paniom przypadają do gustu mężczyzni "metrosexualni" a jeszcze inna grupa kobiet wybierze "heteropolitę"
Nie ma recepty na uwiedzenie tej jednej jedynej.Albo coś "zaiskrzy" albo nie, a wtedy" Święty Boże nie pomoże"

Prędzej czy później,każda stwora znajdzie swojego potwora.
Widzę u ciebie sykepleier pewne oznaki erotomani,ale żeby aż tak się afiszować z tym? To już sadyzmem zalatuje,i nudne się robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
NLS neurolingwistyczne programowanie,
NLP - nurt ---ll---- w polsce.
Pozatym ksiazka ta daje dobra rozrywke jest dobrze napisana...,
To giovi o czym mowilas, o tym czyms to jest 6 cech z 5 , samcow alfa
Pozatym nie jestem glodny kasy, nie chodze po domach i nie sprzatam, jak wiekszosc polakow to robi, ja jestem panem sykepleierem ale chyba nawet po kilku latach mieszkania tutaj nie macie pojecia co to znaczy. BYC SYKEPLEIEREM.
Odnosnie kasy zarabiam wiecej niz nie jedna przecietna polska rodzina tu w norwegi. Nie bede wiecej pisal na tym wadku poniewaz jestem na polowaniu za kupnem sobie domu.
z powazaniem
PAN
SYKEPLEIER

A ja jestem adjunkt med opprykk = 5 lat studiow w Szkole Nauczycielskiej w No. i ok. 15 lat doswiadczenia pracy w szkole w No. w nauczaniu no. - i co z tego - zawsze znajdzie sie ktos lepszy, madzejszy ,ladniejszy, z wiekszym doswiadczeniem i z wieksza kasa od ciebie ( i ode mnie ) , ale czy to znaczy ze jest sie lepszym czlowiekiem ????

Naucz sie byc troche bardziej pokornym a sam na tym skorzystasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja to ci syke serdecznie współczuję. Poza tym wszystkim co napisałam, myślę że sobie po prostu paznokcie z złości żalu obgryzasz, gdy pomyślisz, że są kobiety, które wykonują bardziej szanowany zawód lekarza w miejscach, gdzie pracujesz, a dodatkowo za ten sam dyżur dostają jakieś 5 razy tyle co ty Podlegasz tym kobietom, jesteś tylko szarym podwładnym, z twoimi poglądami to musi być straaaaaaaaaasznie bolesne Czy ich mężowie, nie lekarze na przykład, też są "płatnikami"?
Poznałam w życiu wielu ludzi, mężczyzn, kobiet z wielu różnych krajów i powiem, że takiego żałosnego idioty, który w każdym napisanym zdaniu by się ośmieszył, publikując do tego swoje zdjęcie, jeszcze w życiu nie spotkałam Idź ty się facet rozpędź i rąbnij zdrowo baranka w jakąś murowaną ścianę, bo już ci nic nie pomoże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gama, jestes w ciązy, nie denerwuj sie wywodami chorego człowieka. Ten chłoptaś ma problemy z kobietami, widocznie matka go źle w dzieciństwie traktowala, ale to nie jego wina. Jemu trzeba pomoc. Wlasciwie jeszce wszystko przed nim , on ma 26 lat dopiero i nie zna zycia Dla niego kobieta to obiekt do zaspokajania potrzeb.
Zal, zal ale i nadzieja na poprawę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
dziewczyny!!! dajcie już spokój temu chłopakowi.
tacy idioci też są na świecie potrzebni... jest z kogo się pośmiać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja jestem w ciąży i na kimś muszę się wyżyć. Dostał chłopak ode mnie za swoje i za wszystkich innych idiotów Strasznie ostatnio znerwicowana jestem, jakbym go dorwała, to bym mu wtłukła Jak się na przykład na chłopa mego dziwnego wkurzę, to potem całą noc mi się śni, że go leję, aż się zmęczona budzę, serio. A temu to bym wlała tak podwójnie Trenowałam kiedyś kung-fu, lepiej niech uważa na mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
to się weź gama zielonej herbatki napij, to ci przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Gama, jestes w ciązy, nie denerwuj sie wywodami chorego człowieka. Ten chłoptaś ma problemy z kobietami, widocznie matka go źle w dzieciństwie traktowala, ale to nie jego wina. Jemu trzeba pomoc. Wlasciwie jeszce wszystko przed nim , on ma 26 lat dopiero i nie zna zycia Dla niego kobieta to obiekt do zaspokajania potrzeb.
Zal, zal ale i nadzieja na poprawę .

Zgadzam sie z toba Hilton - dlatego probowalam przedstawic mu rzeczowe argumenty .... moze pomysli , zastanowi sie - moze jak nie od razu to za kilka lat ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
tommyplee napisał:
to się weź gama zielonej herbatki napij, to ci przejdzie

Chyba bym musiała całą cysternę wypić Weź te moje wywody z przymrużeniem oka
Ja też próbowałam tłumaczyć mu i na czacie i tu, nie działa, to sobie chociaż w żartach użyję Na głupotę nie wymyślono jeszcze lekarstwa. Żarty mam w tej ciąży głupawe, no cóż, za 6,5 mies mi przejdzie i znów będę cicha, spokojna i poważna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A moze jednak jest lekarstwo na glupote :

Rewolucyjne odkrycie?
Niemiecki naukowiec wynalazł lek na głupotę
Wydawało się, że na to nie ma lekarstwa. Aż do teraz. Niemiecki naukowiec ogłosił właśnie, że odkrył lek na... głupotę!

Dyrektor Instytutu Genetyki Molekularnej im. Maxa Plancka, Hans-Hilger Roper, przekonuje, że testy specyfiku zakończyły się powodzeniem. O eksperymencie informuje niemiecki dziennik "Bild".

Jak to działa? Cudowna tabletka osłabia hiperaktywność pewnych komórek nerwowych w mózgu. Eliminuje dzięki temu zaniki pamięci krótkotrwałej oraz poprawia uwagę. Tak więc - zdaniem naukowca - można mówić o pierwszym na świecie remedium na głupotę. Na razie działanie lekarstwa Roper przetestował na myszach oraz muszkach-owocówkach. Oby lekarstwo znalazło zastosowanie w kuracji ludzi!

Iga Piotrowska

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok