Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12461 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
kanakk napisał:
Te ,,sykke,, na dodatek zabrałeś mi oklaska . Chyba sie rozpłacze .

Ja Cię oklaskuję, gdyż mądrze prawisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
zastanawia mnie jedno... czy jestes platnikiem ?
Ja przedstawilem realia rzeczywistosci, ten kto tego nie rozumie niec zamilkie, i nie ciagnie tematu. Ten kto sie najwiecej rzuca.. mowie teraz o kobietach to albo siedzi w domu i sie nudzi, albo czeka az platnik scharowany po pracy przyjdzie do domu,
Jestem w norwegi dopiero dwa lata, a znam tu takich co iu po 10 lat siedza i jezyka ni wzab, tylko angielski. Dobrze jest wytykac komus czyjes zdanie, i probowac zrobic z niego ofiare, wysmiac, to uwazam jest prostackie i takie nie modne, nie uwazasz?. Skoro przez caly dzien, bo mialem dzis dwa dyzury, 14 godzin, zdarzylo przybyc 4 strony to chyba o czyms swiadczy.
Owszem dalem oferte kursu uwodzenia... bo chcialem komus pomoc, i nadal ja podtrzymuje, kurs jest tani, po kosztach, poniewaz w wekkend mam exrta platne, wiec wyjdzie prawie na to samo przy trzech osobach... pozatym zakanczam temat sam... bo nie widze sensu zajmowac sie uswiadamianiem, wole zarabiac pieniadze i inwestowac...
Decydujac sie na piewszego mejla powyzszego tematu nie wiedzialem iz tyle kobiet poczuje sie urazonych, z takiego powodu ze platnikami sa ich mezowie, narzyczeni czy samboerzy, juz od zalania dziejow mezczyzna byl postrzegany jako platnik... kobiety ubieraja to wszystko w zupelnie inne slowa lecz puenta jest ta sama...
Z powazaniem
Spl. Maciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
O jeju Sykepleier......ale co do jednego muszę się zgodzic. Puenta pozostanie na zawsze taka sama - na pewno a propos Twojego przypadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
zastanawia mnie jedno... czy jestes platnikiem ?
Ja przedstawilem realia rzeczywistosci, ten kto tego nie rozumie niec zamilkie, i nie ciagnie tematu. Ten kto sie najwiecej rzuca.. mowie teraz o kobietach to albo siedzi w domu i sie nudzi, albo czeka az platnik scharowany po pracy przyjdzie do domu,
Jestem w norwegi dopiero dwa lata, a znam tu takich co iu po 10 lat siedza i jezyka ni wzab, tylko angielski. Dobrze jest wytykac komus czyjes zdanie, i probowac zrobic z niego ofiare, wysmiac, to uwazam jest prostackie i takie nie modne, nie uwazasz?. Skoro przez caly dzien, bo mialem dzis dwa dyzury, 14 godzin, zdarzylo przybyc 4 strony to chyba o czyms swiadczy.
Owszem dalem oferte kursu uwodzenia... bo chcialem komus pomoc, i nadal ja podtrzymuje, kurs jest tani, po kosztach, poniewaz w wekkend mam exrta platne, wiec wyjdzie prawie na to samo przy trzech osobach... pozatym zakanczam temat sam... bo nie widze sensu zajmowac sie uswiadamianiem, wole zarabiac pieniadze i inwestowac...
Decydujac sie na piewszego mejla powyzszego tematu nie wiedzialem iz tyle kobiet poczuje sie urazonych, z takiego powodu ze platnikami sa ich mezowie, narzyczeni czy samboerzy, juz od zalania dziejow mezczyzna byl postrzegany jako platnik... kobiety ubieraja to wszystko w zupelnie inne slowa lecz puenta jest ta sama...
Z powazaniem
Spl. Maciej

Pieniadze, pieniadze, pieniadze - jedyna rzecz ktora cie interesuje

Mezczyzni sa rozni i kobiety sa rozne i to co jest naiwne w twoich wypowiedziach, ze generalizujesz i na wszystkich patrzysz przez pryzmat pieniedzy

Masz swoj schemat : maz - platnik, zona - do prania, gotowania, rodzenia dzeci i do lozka

Zycie nie jest czarno- biale i wszystkie zwiazki nie kwalifikuja sie do twojego schematu - przekonasz sie o tym wczesniej czy pozniej

Jestes mlody i chcesz sie bawic zycie i takie jest twoje prawo , ale najbardziej martwi mnie to, ze nie masz respektu do innych ludzi i to nie tylko kobiet - zamykasz uszy ( i umysl ) na ciekawi i dajace do myslenia wypowiedzi i uwazasz, ze wszystko wiesz i juz niczego nie potrzebujesz sie nauczyc - a ( jak juz o tym wczesniej pisalam ) jest cecha glupcow

To, ze sie uwaza ze sie wszystko wie jest domena glupca, madry czlowiek zdaje sobie sprawe z tego , ze jest mu daleko do doskonalosci i ma dluga droge przed soba jezeli chodzi o zdobywanie wiedzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ewunia)
Wiking
nie! nie... moi drodzy!

tak jak sluznie zauwazyl (o dziwo) sykepleier84- 4 strony postow w 14 godzin o czys swiadcza. o tym ze dalismy sie wciagnac i znizyc do poziomu przez niego reprezentowanego... proby sciagniecia go do swiata realnego, gdzie kobiety dra z takich mezczyzn jak on- nic nie daly. on ma swoj swiat- chorobliwe libido, cyferki przesowajace sie na koncie i nieustajace poczucie samotnosci, ktoro nieswiadomie ma wydzwiek wlasnie tu.

proponuje zmienic rozmowe i ukierunkowac ja na wartosciowsze tory. odwolujac sie do genezy tematu, skupmy sie na prawdziwych odczuciach kobiet, na ich potrzebach, pragnieniach i dazeniach. moze w ten sposob pomozemy mezczyznom naprawde zrozumiec kobiety

pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sykepleier - przeczytalam recenzje ksiazki do ktorej referujesz :

God underholdning, men det er alt

Boken er skrevet av en (tidligere) sjekkeartist. Jeg tviler ikke på at historiene er sanne og jeg innrømmer gjerne at det er en underholdende bok, men hele konseptet stopper der. Hele grunnlaget for spillet og dets spillere (for du blir introdusert til flere spillere og deres egne teknikker) ligger ...
Les hele anmeldelsen

Boken er skrevet av en (tidligere) sjekkeartist. Jeg tviler ikke på at historiene er sanne og jeg innrømmer gjerne at det er en underholdende bok, men hele konseptet stopper der. Hele grunnlaget for spillet og dets spillere (for du blir introdusert til flere spillere og deres egne teknikker) ligger i at mottakeren (kvinnene) faller for nettopp disse teknikkene. For det norske "markedet" vil jeg si (også av erfaring) at veldig mange av teknikkene faller for lett gjennom. Det er et fåtall av norske kvinner som er like "lettlurte" som kvinnene omtalt i boken. Det var også følelsen jeg satt igjen med etter å ha lest boken: Dette kan umulig fungere i Norge. Jeg har bodd mange år i USA og kan bekrefte selv de mest påfallende kvinnene i boken som "helt vanlig". Jeg vil anbefale deg å kjøpe boken for selv å gjøre det opp en mening omkring all publisiteten den har fått. Om ikke annet, så får du god underholdning.

i tak jak ci juz wspominalam techniki podrywu tam opisane mozna raczej odebrac jako rozrywke . Niestety nie pasuja do wiekszosci no. ( a z pewnoscia tez i pl.) kobiet - bo przeciez bardzo maly procent kobiet jest TAK naiwnych , zeby dalo sie nabrac na te tanie triki .

A co do "twojego" kursu - zainteresowani moga po prostu pozyczyc/ kupic odpowiednia literarure i sami wyciagnac wlasne wnioski ... ( niestety nie jestes az takim ekspertem w tej dziedzinie, zeby komus proponowac KURS - bo to by bylo nieprofesjonalne i nieetyczne brac pieniadze za cudze teorie )

Ja tez zamowilam sobie ta ksiazke i bardzo jestem ciekawa jak mi sie spodoba .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
No dobra , za podpuchą Ewuni powtarzam ACH TE KOBIETY CO ZROBIĆ, a że temat sałożył Bad Harry to może sie określi co zrobić ,żeby co????

Podpowiadam:
1)żeby poderwać
2)żeby rzucić
3)---- zrozumiec
4) rozkochać w sobie
5)zniechęcić do siebie
6),,spłazowac,,

No Bad Harry ---- oco sie tobie rozchodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no jak to co ?????
reszta była niżej ..............przypomnę kanakkowi jak nie doczytał
co ten biedny chłop ma mieć żeby go ta ukochana dostrzegła

to fragmencik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No to -sykepleier - dlugo sie nie odezwie !!! Sporo czasu minie nim rozszyfruje fragment {barbary67 }. No i fajnie ! nareszcie wszystko wroci do normy ! Uff !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
No to dziewczyny do dzieła , poprosimy o troche psychicznego ekshibicjonizmu, co zrobić byście nas zobaczyły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok