Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Łoś - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Joanna Kuchnicka mart enty michał polak Bogner1983 Janusz Żaczek Riggman Sułtan (1038 niezalogowanych)
1 Post
Janusz Żaczek
(Jan81)
Wiking
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
michał polak
(pooll) Online
Wiking
Żeby poczuć się jak stary i rdzenny Wiking to zjedz to mięso na surowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sułtan
(Sułtan)
Wiking
Niech chociaż trochę nad ogniskiem potrzyma. Wikingowie też podsmażali (a zwłaszcza na wyprawy żeby dłużej się nie psuło)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1647 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb) Online
Maniak
Jan81 napisał:
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Potraktowalabym w kuchni standardowo jak dziczyczne. Poszukaj przepisow na jelenia. Odpowiednia marynata to swietosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok