- Oslo, Oslo, Norwegia
- Bergen, Vestland, Norwegia
- Jessheim, Akershus, Norwegia
- Stavanger, Rogaland, Norwegia
- Kristiansand, Agder, Norwegia
- Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
- Trondheim, Trøndelag, Norwegia
- Brønnøysund, Nordland, Norwegia
- Mo i Rana, Nordland, Norwegia
- Bodø, Nordland, Norwegia
- Sandnes, Rogaland, Norwegia
- Fredrikstad, Østfold, Norwegia
- Drammen, Buskerud, Norwegia
1 NOK
-
Czat Ai
-
ogłoszenia
-
Praca
-
Forum
-
Usługi
Zaloguj się
Jan81 napisał:
Witam wszystkich mam do was pytanie. Posiadam mięso z łosia. I czy ktoś z was ma jakiś dobry przepis jak je przyrządzić. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Potraktowalabym w kuchni standardowo jak dziczyczne. Poszukaj przepisow na jelenia. Odpowiednia marynata to swietosc.
Niech chociaż trochę nad ogniskiem potrzyma. Wikingowie też podsmażali (a zwłaszcza na wyprawy żeby dłużej się nie psuło)
Żeby poczuć się jak stary i rdzenny Wiking to zjedz to mięso na surowo