bojfraoszlo napisał:
Riggi
...jak niby jest oszukiwany???
..przeczytaj ty i daro jeszcze raz co napisałem na poczatku..to była czysta szydera....sofa i minibarek,tak zmieniono prawo specjalnie dla obcokrajowcőw ..bihuhzhuhHua
wiem doskonale ze jaja sobie robiles z tym barkiem itp ale gosc wedlug tego co lovdata pisze powinien miec zapewnione warunki do przerwy czyli cieple miejsce, nie musza byc sofy czy bilard
. Ja tez jak trafialem na jakis projekt i nie bylo baraku zeby cos zjesc i musialem wcinac w koparce to przerwe pisalem do czasu pracu a jak cos fikal mi bas co podpisywal timeliste to pokazywalem mu to co temu chlopowi wyslalem i temat byl zalatwiony bo i tak bylem w zwiazkach. N budowach trzeba walczyc o swoje bo wszyscy tylko czekaja zeby cie w chuja zrobic
Riggi
...jak niby jest oszukiwany???
..przeczytaj ty i daro jeszcze raz co napisałem na poczatku..to była czysta szydera....sofa i minibarek,tak zmieniono prawo specjalnie dla obcokrajowcőw ..bihuhzhuhHua
wiem doskonale ze jaja sobie robiles z tym barkiem itp ale gosc wedlug tego co lovdata pisze powinien miec zapewnione warunki do przerwy czyli cieple miejsce, nie musza byc sofy czy bilard