Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Eu kontroll - Norwegia

Czytali temat:
Radoslaw O Tomasz Deroń Joanna Kuchnicka kasia M Blondynka99 Biulak ANTY ANTY zygirozalski (1630 niezalogowanych)
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Dzien dobry,

Czy orirentuje sie ktos czy nie dzialajace otwieranie szyby od strony kierowcy bedzie podstawa do negatywnego wyniku Eu kontroll
Z gory dziekuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Czesc, w tym przypadku bez komentarza dostalam papier EU kontroll.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
zalezy gdzie pojedziesz...jak do Naf,snapdrive czy wiekszych sieciowek to moga sie przyczepic ale u mniejszych tzw pakolskich' warsztatow to nie bardzo. Ja jak kiedys jezdzilem do duzych sieciowek to mi trzepali samochody za bardzo ale jak zmienilem na male warsztaty to sie odwrocilo. Wazne ze bys miala zarowki sprawne...reszta sie nie liczy na EU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Riggman napisał:
zalezy gdzie pojedziesz...jak do Naf,snapdrive czy wiekszych sieciowek to moga sie przyczepic ale u mniejszych tzw pakolskich\' warsztatow to nie bardzo. Ja jak kiedys jezdzilem do duzych sieciowek to mi trzepali samochody za bardzo ale jak zmienilem na male warsztaty to sie odwrocilo. Wazne ze bys miala zarowki sprawne...reszta sie nie liczy na EU
Pojechalam najblizej. Przeglad na tak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok